Sveikos ir as noriu pasidalinti su vienu receptu "Vistienos krutinele su porais ir ciobreliais"
reikia: poru, juros druskos, pipiru, alyvuogiu aliejaus, baltojo vyno, rukytos sonines, sviesto ciobreliu ir zinoma vistienos krutineles be odos.
eiga: porus supjaustyti, ideti i dubeneli, ideti siek tiek sviesto, alyvuogiu aliejaus, druskos, pipiriuku ir slakeli baltojo vyno ir viska gerai permaisyti. Is folijos suformuojam nedideli laiveli, sudedam i ji porus ant poru virsau dedam vistienos krutinele ivyniota i rukyta sonine ir siek tiek pridedam ciobreliu sakeliu. Tada viska pasauname i orkaite mazdaug 25-30 min.
Bulvytes su lupena, nuplautos, perpjautos pusiau apibarstyytos duskyte, pipiriukais ir kmynais ir isuktos i sonine, kepti mazdaug apie val.
SKANAUS
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2012 10 27, 21:11)
Zebriukas
Na , o aš šiandien išbandžiau LolitCafe receptuką . Tik kažkodėl buvo užsifiksavę galvoje , kad reikia paprikų , o ne pomidorų .
Tai aš dėjau paprikas .
pasimarinavau krūtinėlę , padariau ,,kišenėles ,,
sudėjau sūrį ir paprikas
Na ir viską kepiau orkaitėje apie 1 valandą .Ir gavosi liuks viskas
AČIŪ , už receptą
QUOTE(Opdum @ 2012 11 04, 23:06)
tik zinoma tinka tie kurie be cukraus.
neradau aš maximoj be cukraus, ištyrinėjau visus kiek įmanoma, net vyras jau nors ir įpratęs prie mano ilgų produktų sudėčių tyrinėjimų, pradėjo burbėt
QUOTE(Floora @ 2012 11 05, 09:37)
o jie bent turi cepelinų skonio? nes varškė su manais kažkaip neprimena cepelinų įdomu būtų pabandyt, bet kažin ar valgytų šeimyna
man tai jautėsi ta varškė, perdaug minkšti, toli gražu jiems iki tikrų cepelinų, bent mano nuomone.
QUOTE(musyte015 @ 2012 11 06, 16:14)
Na , o aš šiandien išbandžiau LolitCafe receptuką .
As savaitgali isbandziau,tai noriu pasakyti,kad gavosi ir labai patiko.Tikrai dar ne karta gaminsiu
Čili troškinys
Maltos kiaulienos 300 g
Svogūnai 3 vnt.
Morka 1vnt.
Česnako 5 6 skiltelės
Sūris Džiugas
Čili pipiras 1 vnt.
Konservuoti be odelių pomidorai 400 g
Konservuotos pupelės 200 g
Paprika 2 vnt.
Druska
Juodieji pipirai
Kalendra,
Čiobreliai, raudonėliai,
Į puodą dėti supjaustytus svogūnus, tarkuotas morkas ir patroškinti apie 5 min.
Kai morkos, svogūnai įgauna aukso atspalvį dėti čili pipirą, papriką. Viską gerai pamaišyti ir troškinti apie 6 min. Dėti maltą kiaulieną, viską gerai išmaišyti ir uždengus puodą palikti troškintis 10 min. Mėsai pasitroškinus dėti pipirus, kalendrą, raudonėlį, druska, viską gerai išmaišyti ir troškinti dar apie 10 min. Pilam vandenį, dedam čiobrelius, susmulkintus česnakus ir troškinam keleta minučių. Dedam konservuotus pomidorus be odelių, ir konservuotas pupeles. Troškinu apie 20 min. Ant silpnos ugnies.
Prieš valgant, užtarkuoti Džiugo sūrio, ar kokio kito savo mėgiamo
Prie čili troškinio - sriubos tinka labai batonas.
Orkaitę reikia įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros ir 4 min. pakepinti ant skardos sudėtą batoną
Skanaus
Maltos kiaulienos 300 g
Svogūnai 3 vnt.
Morka 1vnt.
Česnako 5 6 skiltelės
Sūris Džiugas
Čili pipiras 1 vnt.
Konservuoti be odelių pomidorai 400 g
Konservuotos pupelės 200 g
Paprika 2 vnt.
Druska
Juodieji pipirai
Kalendra,
Čiobreliai, raudonėliai,
Į puodą dėti supjaustytus svogūnus, tarkuotas morkas ir patroškinti apie 5 min.
Kai morkos, svogūnai įgauna aukso atspalvį dėti čili pipirą, papriką. Viską gerai pamaišyti ir troškinti apie 6 min. Dėti maltą kiaulieną, viską gerai išmaišyti ir uždengus puodą palikti troškintis 10 min. Mėsai pasitroškinus dėti pipirus, kalendrą, raudonėlį, druska, viską gerai išmaišyti ir troškinti dar apie 10 min. Pilam vandenį, dedam čiobrelius, susmulkintus česnakus ir troškinam keleta minučių. Dedam konservuotus pomidorus be odelių, ir konservuotas pupeles. Troškinu apie 20 min. Ant silpnos ugnies.
Prieš valgant, užtarkuoti Džiugo sūrio, ar kokio kito savo mėgiamo
Prie čili troškinio - sriubos tinka labai batonas.
Orkaitę reikia įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros ir 4 min. pakepinti ant skardos sudėtą batoną
Skanaus
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 06, 19:57)
Blynai su desrelem:)
oi,kokia įdomi mintis
QUOTE(Barbora neRadvilaitė @ 2012 11 06, 20:04)
oi,kokia įdomi mintis
aha:) nereikia gaminti jokios teslos,nei pirkti tos bemieles:)
QUOTE(LaPassion @ 2012 11 06, 10:10)
Gal galima padažo receptą?
jei tas iš foto, tai labai paprastas : grietinė su natūralia pomidorų tyre + aštrūs prieskoniai + džiovintos žolelės
QUOTE(Barbora neRadvilaitė @ 2012 11 06, 20:04)
oi,kokia įdomi mintis
Patys mėgstamiausi ir skaniausi blyneliai. Tik dešrą geriau supjaustyti nedideliais gabaliukais. Tada daug skaniau
QUOTE(keistuole @ 2012 11 06, 16:24)
neradau aš maximoj be cukraus, ištyrinėjau visus kiek įmanoma, net vyras jau nors ir įpratęs prie mano ilgų produktų sudėčių tyrinėjimų, pradėjo burbėt
man tai jautėsi ta varškė, perdaug minkšti, toli gražu jiems iki tikrų cepelinų, bent mano nuomone.
man tai jautėsi ta varškė, perdaug minkšti, toli gražu jiems iki tikrų cepelinų, bent mano nuomone.
o aš Prismoj taip pat neradau be cukraus, pasirinkimas tik toks- su cukrum arba su medum, kažin kaip kitos darot? labai noriu tą receptą išbandyti, pasidalinkite patirtimi....