Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(musyte015 @ 2012 11 03, 13:00)
PELYTES
Farso megstamo , na koki 1 kg . suprieskoniuoti kas kaip megsta .
ir is nedideliu farso gabaleliu , formuoti pelytes ir deti i skarda Is morku padarome ausytes , is zirneliu akytes  smile.gif  .
Ir bulvyciu , aptepti aliejumi ir prieskoniais , na as dar kmynais apibarstau .
Viska kepti 180 laips.temp.1 val.20 min .


Va čia tai idėja smile.gif rytoj tikrai kepsim tokias pelytes. Jau mano panom įsivaizduoju kokios emocijos biggrin.gif

Sveikos 4u.gif atsiprašau už off topic 4u.gif
Atsakyti
Briuselio kopūstai su šoninė

Produktai:
briuselio kopūstai
karšto rūkymo šoninė
svogūnas
grietinėlė
druska,pipirai
tarkuotas fermetinis sūris

Briuselio kopūstus išverdame pasūdytame vandenyje.
Šoninė supjaustome, svogūną susmulkiname.
Į keptuvę dedame šoninę, svogūną ir apkepiname.
Imame kepimo formą, sudedame kopūstus, įpilam grietinėles, paskaniname druska,pipirais.Ant viršaus dedame apkepintą šoninę.
Statome į įkaitintą iki 200 C orkaitę ir kepame 10-15 min.Prieš kepimo pabaigą užbarstome tarkuotą sūrį.


user posted image

user posted image

user posted image




Atsakyti
Ulė,
aš turėjau išsisaugojus, ir tikrai nieko blogo nenorėdama jais pasidalinau 4u.gif atsiprašau





Atsakyti
Paprastosios širdelės

user posted image

Vištų širdelės 450 gr.
Sultinys 1,5 stiklinės
Pomidorų padažas 3 - 4 valgomieji šaukštai
Jūros druska, juodieji pipirai, raudonoji (saldžioji) paprika
Aliejaus kepimui

Vištų širdeles patrinkite nurodytais prieskoniais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų (aliejaus reikia labai nedaug). Apkepkite, maišydami, ant vidutinės ugnies.
Kai širdelės apskrus - supilkite verdantį sultinį. Įberkite juodųjų pipirų, ugnį sumažinkite iki minimalios, uždenkite dangčiu ir troškinkite 40 min. (nepamirškite kartais prieiti ir pamaišyti).
Praėjus nurodytam laikui, supilkite pomidorų padažą ir troškinkite dar 10 min.
Nuo troškinimo pradžios praėjus 50 min. išjunkite ir dėkitės į lėkštes.
http://tingiojikiaul...s-sirdeles.html
Atsakyti
As kai ruosiu sirdeles,tai nupjaunu biski tuos galus su visom gyslom kur ir perpjaunu pacia sidele isilgai wink.gif tada tikrai jokio bjaurumo nelieka cool.gif labai skanu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2012 11 05, 18:22)
As kai ruosiu sirdeles,tai nupjaunu biski tuos galus su visom gyslom kur ir perpjaunu pacia sidele isilgai wink.gif tada tikrai jokio bjaurumo nelieka cool.gif labai skanu wub.gif  thumbup.gif

As niekada nenupjaustau.Man labai skanu su viskuo biggrin.gif .Yra zmoniu nemegstanciu subproduktu,bet juk ju niekas nevercia valgyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 11 05, 16:21)
[color=darkviolet]Briuselio kopūstai su šoninė


Aciu uz saunu recepta,ryt bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2012 11 05, 18:22)
As kai ruosiu sirdeles,tai nupjaunu biski tuos galus su visom gyslom kur ir perpjaunu pacia sidele isilgai wink.gif tada tikrai jokio bjaurumo nelieka cool.gif labai skanu wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif parašėt mano mintį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2012 11 05, 10:37)
o jie bent turi cepelinų skonio? nes varškė su manais kažkaip neprimena cepelinų  g.gif įdomu būtų pabandyt, bet kažin ar valgytų šeimyna  g.gif


Aš pirmą kartą tuos tinginių cepelinus ragavau pas mamą, tai net neįtariau, kad jie iš varškės. mano vyras maistui labai išranku, tiksliau valgo tik tradiciškus patiekalus, bet šie cepelinai ir jam labai patiko. dabar tai vienas dažniausių mano valgių. Mums skanu thumbup.gif
Atsakyti
Tik pamiršau parašyti, kad įdarą tuose varškės cepelinuose aš dedu ne virtą mėsą, o tiesiog vištienos faršą (malta vištienos krūtinėlė, druskytė, pipiriukas, ciberžolė, mano mamos džiovintų prieskonių mišinys ir pakepintas svogūnėlis) vat taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 11 05, 23:09)
Tik pamiršau parašyti, kad įdarą tuose varškės cepelinuose aš dedu ne virtą mėsą, o tiesiog vištienos faršą (malta vištienos krūtinėlė, druskytė, pipiriukas, ciberžolė, mano mamos džiovintų prieskonių mišinys ir pakepintas svogūnėlis) vat taip smile.gif

Aš dedu jau apkeptą faršą, tai nereikia pergyventi, kad įdaras nespės išvirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 05, 10:16)
Patiekti iš karto šiltus su šviežiomis daržovėmis bei pasirinktu švelniu / pikantišku padažu.

Skanaus  mirksiukas.gif


Gal galima padažo receptą? ax.gif 4u.gif
Atsakyti