Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 04, 16:43)

apie 300 g. sausų pusryčių




o būtent kokie, mes tokių kai nevartojam visai apie juos neišmanau blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 11 04, 22:35)
o būtent kokie, mes tokių kai nevartojam visai apie juos neišmanau blush-anim-cl.gif:


iš nuotraukos spėju, bus visai paprasti kukurūziniai traškučiai (corn flakes), pvz.

user posted image


esu kepusi orkaitėje vištieną tokiuose traškučiuose apvoliotą - tai superinis variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 04, 22:57)
iš nuotraukos spėju, bus visai paprasti kukurūziniai traškučiai (corn flakes), pvz.

tik zinoma tinka tie kurie be cukraus.
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 11 05, 00:06)
tik zinoma tinka tie kurie be cukraus.


tai žinoma, kad nesaldūs drinks_cheers.gif na, nebent norisi saldžios traškios vištienos - bet vėl gi, kodėl neišbandžius ? mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 04, 22:57)

esu kepusi orkaitėje vištieną tokiuose traškučiuose apvoliotą - tai superinis variantas  thumbup.gif


Gal galima plačiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BP84 @ 2012 11 05, 09:25)
Gal galima plačiau? ax.gif



buvau įdėjusi kažkada

Traškūs vištienos kepsniukai

user posted image

user posted image


Reikės :

* 1 pok. mažosios vištienos filė
* 3 valg. š. miltų
* 200 ml pieno
* 1 kiaušinis
* 1 valg. š. ugninės paprikos ( galima keisti kitais prieskoniais)
* druskos , pipirų
* 200-300 g sausų pusryčių

Įkaitinti orkaitę iki 180-200°C temperatūros.

Inde suberti miltus, prieskonius, supilti pieną ir įmušti 1 kiaušinį - viską gerai išmaišyti.
Palikti ~ 5 min. kad tešla kiek sutirštėtų.

Giliame inde suberti sausus pusryčius ir rankomis juos truputį patrupinti iki mažesnių gabaliukų.

Į paruoštą tešlą pamerkti vieną vištienos gabaliuką, po to dėti į sausus pusryčius ir gerai apvolioti.

Ir taip paruošti likusius vištienos gabaliukus.

Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus kepsniukus ir pastatyti kepti 40 min.

Praėjus pirmoms 20 min. ištraukti kepimo skardą iš orkaitės , apversti vištienos kepsniukus ir vėl pastatyti kepti likusioms 20 min.

Patiekti iš karto su šviežiomis daržovėmis. Galima su kokiu švelniu ar aštresniu padažu.

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2012 11 04, 21:22)
galetumet placiau apie savo darzoves prie kepsnio, kokia sudetis ir kaip paruosta?, atrodo idomiai  bigsmile.gif

aš gaminau ir kopūsto, morkos, ir agurko

QUOTE(keistuole @ 2012 11 04, 22:35)
o būtent kokie, mes tokių kai nevartojam visai apie juos neišmanau blush-anim-cl.gif:

QUOTE(irmulia @ 2012 11 04, 23:57)
iš nuotraukos spėju, bus visai paprasti kukurūziniai traškučiai (corn flakes), pvz.

taip, tie patys smile.gif
irmulia pateikė jau viską smile.gif
Atsakyti
Traškūs avokadų kąsneliai/kepsneliai (receptas su visa gaminimo eiga)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image



Reikės:

* gerai prinokusių avokadų
* išplakto kiaušinio pamirkymui
* maltų džiūvėsių
* smulkiai tarkuoto Parmezano sūrio
* prieskonių (druska, pipirai, džiovintos žolelės) 

Gaminimo eiga:

Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus, nulupti storą odelę.

Supjaustyti skiltelėmis, pamirkyti į kiaušinio plakinį, apvolioti džiūvėsių/prieskonių mišinyje.

Ant kepimo popieriumi ištiestos skardos sudėlioti paruoštas avokadų skilteles, apibarstyti tarkuotu parmezano sūriu.

Pastatyti kepti orkaitėje , įkaitintoje iki 180-200 laipsnių karščio 15 - 20 minučių, iki avokadų skiltelės dailiai apskrus.

Patiekti iš karto šiltus su šviežiomis daržovėmis bei pasirinktu švelniu / pikantišku padažu.

Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tinginių cepelinai

500 gr. 9% varškės
12 v.š. manų kruopų
4 v.š. bulvių krakmolo
1 vnt. kiaušinis
druska
šiek tiek vandens

Įdaras: maltos mėsos apkeptos su svogūnu ir pagardintos prieskoniais.


Visus produktus išmaišyti dubenyje ir minkant įpilti šiek tiek vandens, kad masė taptu lipnesnė, apie 50 ml. reikės. Imti tešlą ir išploti kaip blyną, dėti po šaukštą įdaro, suformuoti cepeliną, apvolioti šiek tiek krakmole ir dėti į pasūdytą verdantį vandenį. Nuo cepelinų iškilimo į viršų virti apie 8 -10 min.
Labai skanūs ir greit paruošiami cepelinai.
Skanaus smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 05 lapkričio 2012 - 09:31
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 05, 09:31)
Tinginių cepelinai

o jie bent turi cepelinų skonio? nes varškė su manais kažkaip neprimena cepelinų g.gif įdomu būtų pabandyt, bet kažin ar valgytų šeimyna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2012 11 05, 10:37)
o jie bent turi cepelinų skonio? nes varškė su manais kažkaip neprimena cepelinų  g.gif įdomu būtų pabandyt, bet kažin ar valgytų šeimyna  g.gif

jie pakankamai minkšti, kaip virtų bulvių būtų, bet skonis tikrai labai geras. Pas mus namie kai gaminau iš pradžių spardėsi sūnus, kad nevalgys, bet kai išvirė šeip ne taip įkalbėjau paragauti, o po to dar ir kartojo biggrin.gif Pabandykit iš mažesnio kiekio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 05 lapkričio 2012 - 10:29
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 05, 10:31)
Tinginių cepelinai

500 gr. 9% varškės
12 v.š. manų kruopų
4 v.š. bulvių krakmolo
1 vnt. kiaušinis
druska
šiek tiek vandens

Įdaras: maltos mėsos apkeptos su svogūnu ir pagardintos prieskoniais.
Visus produktus išmaišyti dubenyje ir minkant įpilti šiek tiek vandens, kad masė taptu lipnesnė, apie 50 ml. reikės. Imti tešlą ir išploti kaip blyną, dėti po šaukštą įdaro, suformuoti cepeliną, apvolioti šiek tiek krakmole ir dėti į pasūdytą verdantį vandenį. Nuo cepelinų iškilimo į viršų virti apie 8 -10 min.
Labai skanūs ir greit paruošiami cepelinai.
Skanaus smile.gif


jei net teksta kopijuojate zodis zodin,tai idekite ir nuoroda i recepto saltini.

http://skanusgyvenim...-cepelinai.html
Atsakyti