Nuostabus Irmulia receptai
QUOTE(irmulia @ 2012 11 02, 15:30)
Pasakiskai atrodo .Bandysiu
Aš juos gerokai pakepinau, todėl šį kartą tokie "pabliūškę" debesiukai gavosi Trumpiau kepant ir dedant mažiau špinatų (arba juos labai gerai nusunkiant, kad liktų kuo mažiau sulčių) baltymų putėsiai bus gerokai storesni ir puresni, kažkur ~5 cm aukščio + trynys toks pusžalis
Sveikos merginos
as labai paprasta ir greita receptuka turiu PELYTES
Farso megstamo , na koki 1 kg . suprieskoniuoti kas kaip megsta .
ir is nedideliu farso gabaleliu , formuoti pelytes ir deti i skarda Is morku padarome ausytes , is zirneliu akytes .
Ir bulvyciu , aptepti aliejumi ir prieskoniais , na as dar kmynais apibarstau .
Viska kepti 180 laips.temp.1 val.20 min .
Tik neturiu iskeptu pelyciu foto , nes labai jau visi greit norejo ragauti
as labai paprasta ir greita receptuka turiu PELYTES
Farso megstamo , na koki 1 kg . suprieskoniuoti kas kaip megsta .
ir is nedideliu farso gabaleliu , formuoti pelytes ir deti i skarda Is morku padarome ausytes , is zirneliu akytes .
Ir bulvyciu , aptepti aliejumi ir prieskoniais , na as dar kmynais apibarstau .
Viska kepti 180 laips.temp.1 val.20 min .
Tik neturiu iskeptu pelyciu foto , nes labai jau visi greit norejo ragauti
QUOTE(musyte015 @ 2012 11 03, 13:00)
as labai paprasta ir greita receptuka turiu PELYTES
gražu, bet čia gal greičiau žiurkėnai, nes be uodegyčių
Reikės kada pabandyt, tik kokie tie žirneliai, šaldyti? Konservuoti gal pasileis
QUOTE(Leksa @ 2012 11 03, 15:25)
gražu, bet čia gal greičiau žiurkėnai, nes be uodegyčių
Reikės kada pabandyt, tik kokie tie žirneliai, šaldyti? Konservuoti gal pasileis
Reikės kada pabandyt, tik kokie tie žirneliai, šaldyti? Konservuoti gal pasileis
, kažkaip po ranka nieko tokio neturėjau uodegytėms , tai ir liko be jų .
Žirneliai šaldyti , morkas dėjau žalias , bet gal geriau galvoju , kad būtų virtos , nes susitraukė jos truputį man .
QUOTE(Geriuke @ 2012 11 03, 18:09)
Dekui uz pelyciu recepta,rytoj darysiu
Nėra už ką .Ypač gerai kurių vaikučiai nelabai valgūs , pamatę šias pelytes būtinai paragaus
Ką daryti, kuomet iš parduotuvės parsineši produktų, kurių niekuomet nenaudojau... vyras bamba, kad bereikalo išmesti pinigai,nes produktų nepanaudosiu... ir gimsta idėja - viską suverčiu į puodą ir gaunasi TADAMMMMM... baklažanų ir vištienos troškinys
turėjau:
vieną gan didžiulę morką;
vieną svogūną;
apie puskilogramį vištienos krūtinėlės;
penki pievagrybiai;
baklažanas;
pokelis riebesnės grietinėlės;
ožkos pieno sūrio;
fermentinio sūrio.
Eiga: sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus, po to sudedame į indą, kuriame truputį vėliau viską patroškinsime.
Užtarkuojame ožkos pieno sūrio.
Supjaustytą riekelėmis baklažaną apibarstome druska iš abiejų pusių ir paliekame penkiolikai minučių (kad ištrauktų kartumą), po to aš riekeles nuploviau. Pakepiname.
Sudedame ant jau pakeptų morkų su svogūnais. Pabarstome šiek tiek fermentiniu sūriu.
Keptuvėje apkepiname smulkiai kubeliais supjaustytą vištienos krūtinėlę su pievagrybiais, pabarstome druska ir pipirais.
Baigiant kepti, supilame grietinėlę, truputį pakaitiname ir viską supilame į troškinimo puodą. Pašauname į orkaitę dvidešimčiai minučių. Baiginėjantis laikui pabarstome fermentiniu sūriu.
Sūriui išsilydžius patiekalas paruoštas, patiekiau su bulvių koše. Vyras liko patenkintas skania vakariene galim sotūs žiūrėti šokius
turėjau:
vieną gan didžiulę morką;
vieną svogūną;
apie puskilogramį vištienos krūtinėlės;
penki pievagrybiai;
baklažanas;
pokelis riebesnės grietinėlės;
ožkos pieno sūrio;
fermentinio sūrio.
Eiga: sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus, po to sudedame į indą, kuriame truputį vėliau viską patroškinsime.
Užtarkuojame ožkos pieno sūrio.
Supjaustytą riekelėmis baklažaną apibarstome druska iš abiejų pusių ir paliekame penkiolikai minučių (kad ištrauktų kartumą), po to aš riekeles nuploviau. Pakepiname.
Sudedame ant jau pakeptų morkų su svogūnais. Pabarstome šiek tiek fermentiniu sūriu.
Keptuvėje apkepiname smulkiai kubeliais supjaustytą vištienos krūtinėlę su pievagrybiais, pabarstome druska ir pipirais.
Baigiant kepti, supilame grietinėlę, truputį pakaitiname ir viską supilame į troškinimo puodą. Pašauname į orkaitę dvidešimčiai minučių. Baiginėjantis laikui pabarstome fermentiniu sūriu.
Sūriui išsilydžius patiekalas paruoštas, patiekiau su bulvių koše. Vyras liko patenkintas skania vakariene galim sotūs žiūrėti šokius
o as vakar vakarienei naminius mesainius gaminau. viskas labai paprasta, reikia tik maltos jautienos, kuria paruosiau kaip kotletams, pomidoro, svoguno, marinuotu agurkeliu, surio. is jautienos iskepam kotletus plonus bandeles dydzio, bandeles paskrudinam orkaitej perpjautas per puse, viska susluoksniuojam patepam megstamu padazu (as dariau namini barbekju padaza) tiks ir paprastas pomidoru padazas ir majonezas. patiekiam su skrudintom bulvytem.
Traški vištiena
Vištienos file
miltų 1 v.š
pieno 100 ml.
1 kiaušinis
druska, pipirai
apie 300 g. sausų pusryčių
Miltus, pipirus, druska suberti į indą, įmušti kiaušinį, įpilti pieną ir viską gerai imaišyti, ir palikti, kad tešla sutirštėtų.
Giliame inde suberti sausus pusryčius ir rankomis juos patrupinti, kad būtų smulkesni.Į paruoštą tešlą pamerkti vištienos gabaliuką, po to dėti į sausus pusryčius ir gerai pavolioti. Dėti į kepimo skardą išklota kepimo popieriumi. Taip paruošti visus likusius vištienos gabaliukus. Kepti įkaitintoj orkaitej apie 30 min. 200 C
Patiekti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus
Vištienos file
miltų 1 v.š
pieno 100 ml.
1 kiaušinis
druska, pipirai
apie 300 g. sausų pusryčių
Miltus, pipirus, druska suberti į indą, įmušti kiaušinį, įpilti pieną ir viską gerai imaišyti, ir palikti, kad tešla sutirštėtų.
Giliame inde suberti sausus pusryčius ir rankomis juos patrupinti, kad būtų smulkesni.Į paruoštą tešlą pamerkti vištienos gabaliuką, po to dėti į sausus pusryčius ir gerai pavolioti. Dėti į kepimo skardą išklota kepimo popieriumi. Taip paruošti visus likusius vištienos gabaliukus. Kepti įkaitintoj orkaitej apie 30 min. 200 C
Patiekti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 04, 16:43)
galetumet placiau apie savo darzoves prie kepsnio, kokia sudetis ir kaip paruosta?, atrodo idomiai