Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

Nuostabus Irmulia receptai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leone: 02 lapkričio 2012 - 14:46
QUOTE(irmulia @ 2012 11 02, 15:30)

Pasakiskai atrodo wub.gif .Bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš juos gerokai pakepinau, todėl šį kartą tokie "pabliūškę" debesiukai gavosi hihihi.gif Trumpiau kepant ir dedant mažiau špinatų (arba juos labai gerai nusunkiant, kad liktų kuo mažiau sulčių) baltymų putėsiai bus gerokai storesni ir puresni, kažkur ~5 cm aukščio + trynys toks pusžalis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
as labai paprasta ir greita receptuka turiu blush2.gif PELYTES
Farso megstamo , na koki 1 kg . suprieskoniuoti kas kaip megsta .
ir is nedideliu farso gabaleliu , formuoti pelytes ir deti i skarda Is morku padarome ausytes , is zirneliu akytes smile.gif .
Ir bulvyciu , aptepti aliejumi ir prieskoniais , na as dar kmynais apibarstau .
Viska kepti 180 laips.temp.1 val.20 min .
Tik neturiu iskeptu pelyciu foto blush2.gif , nes labai jau visi greit norejo ragauti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2012 11 03, 13:00)
as labai paprasta ir greita receptuka turiu  blush2.gif PELYTES

gražu, bet čia gal greičiau žiurkėnai, nes be uodegyčių bigsmile.gif
Reikės kada pabandyt, tik kokie tie žirneliai, šaldyti? Konservuoti gal pasileis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 11 03, 15:25)
gražu, bet čia gal greičiau žiurkėnai, nes be uodegyčių  bigsmile.gif
Reikės kada pabandyt, tik kokie tie žirneliai, šaldyti? Konservuoti gal pasileis  g.gif

biggrin.gif , kažkaip po ranka nieko tokio neturėjau uodegytėms blush2.gif , tai ir liko be jų .
Žirneliai šaldyti , morkas dėjau žalias , bet gal geriau galvoju , kad būtų virtos , nes susitraukė jos truputį man .
Atsakyti
Dekui uz pelyciu recepta,rytoj darysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 11 03, 18:09)
Dekui uz pelyciu recepta,rytoj darysiu mirksiukas.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif .Ypač gerai kurių vaikučiai nelabai valgūs , pamatę šias pelytes būtinai paragaus smile.gif
Atsakyti
Ką daryti, kuomet iš parduotuvės parsineši produktų, kurių niekuomet nenaudojau... biggrin.gif vyras bamba, kad bereikalo išmesti pinigai,nes produktų nepanaudosiu... ir gimsta idėja - viską suverčiu į puodą ir gaunasi TADAMMMMM... baklažanų ir vištienos troškinys 4u.gif

turėjau:
vieną gan didžiulę morką;
vieną svogūną;
apie puskilogramį vištienos krūtinėlės;
penki pievagrybiai;
baklažanas;
pokelis riebesnės grietinėlės;
ožkos pieno sūrio;
fermentinio sūrio.

Eiga: sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus, po to sudedame į indą, kuriame truputį vėliau viską patroškinsime.
user posted image
Užtarkuojame ožkos pieno sūrio.
user posted image
Supjaustytą riekelėmis baklažaną apibarstome druska iš abiejų pusių ir paliekame penkiolikai minučių (kad ištrauktų kartumą), po to aš riekeles nuploviau. Pakepiname.
user posted image
Sudedame ant jau pakeptų morkų su svogūnais. Pabarstome šiek tiek fermentiniu sūriu.
user posted image
Keptuvėje apkepiname smulkiai kubeliais supjaustytą vištienos krūtinėlę su pievagrybiais, pabarstome druska ir pipirais.
Baigiant kepti, supilame grietinėlę, truputį pakaitiname ir viską supilame į troškinimo puodą. Pašauname į orkaitę dvidešimčiai minučių. Baiginėjantis laikui pabarstome fermentiniu sūriu.
user posted image
Sūriui išsilydžius patiekalas paruoštas, patiekiau su bulvių koše. Vyras liko patenkintas skania vakariene thumbup.gif galim sotūs žiūrėti šokius bigsmile.gif
Atsakyti
o as vakar vakarienei naminius mesainius gaminau. viskas labai paprasta, reikia tik maltos jautienos, kuria paruosiau kaip kotletams, pomidoro, svoguno, marinuotu agurkeliu, surio. is jautienos iskepam kotletus plonus bandeles dydzio, bandeles paskrudinam orkaitej perpjautas per puse, viska susluoksniuojam patepam megstamu padazu (as dariau namini barbekju padaza) tiks ir paprastas pomidoru padazas ir majonezas. patiekiam su skrudintom bulvytem.

user posted image
Atsakyti
Traški vištiena
Vištienos file
miltų 1 v.š
pieno 100 ml.
1 kiaušinis
druska, pipirai
apie 300 g. sausų pusryčių

Miltus, pipirus, druska suberti į indą, įmušti kiaušinį, įpilti pieną ir viską gerai imaišyti, ir palikti, kad tešla sutirštėtų.
Giliame inde suberti sausus pusryčius ir rankomis juos patrupinti, kad būtų smulkesni.Į paruoštą tešlą pamerkti vištienos gabaliuką, po to dėti į sausus pusryčius ir gerai pavolioti. Dėti į kepimo skardą išklota kepimo popieriumi. Taip paruošti visus likusius vištienos gabaliukus. Kepti įkaitintoj orkaitej apie 30 min. 200 C
Patiekti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 04, 16:43)

Patiekti su šviežiomis daržovėmis.



galetumet placiau apie savo darzoves prie kepsnio, kokia sudetis ir kaip paruosta?, atrodo idomiai bigsmile.gif
Atsakyti