Vistienos kepsniukai
500 g. mazosios vistienos file
prieskoniu, kokiu norite
3 saukstai majonezo
3 saukstai krakmolo
sauja sezamo seklu
Vistiena supjaustyti smulkiais kubeliais, ideti jusu norimu prieskoniu, pipiriuku, sudeti sezamo seklas, majoneza ir ismaisyti. Po to sudeti krakmola, gerai ismaisyti ir palikti bent valandai pasimarinuoti.
Saukstu dekite i keptuve ir formuokite nedidelius, geriau plonesnius blynelius. Apkepkite is abieju pusiu, kol gerai apskrus. Garnyrui bulviu - morku kose, morkos su cesnaku ir majonezu, agurkas ir paprika
Skanaus!
QUOTE(eriksa @ 2012 10 19, 16:32)
Sudomino šis patiekalas , tačiau ką duoda ryžių apkepimas ? Birumą? Ar skonis nuo to keičiasi? O kiaušinis ką priduoda? O mėsytė tai labai skaniai atrodo, turėtų būti tokia traški . Bandysiu .
Na prie kinisku patiekalu daznai pateikiami ryziai su kiausiniais.Skoniu jie skiriasi nuo paprastai virtu ryziu .Mesyte traski,tikiuosi,kad patiks
QUOTE(Ineta.V @ 2012 10 19, 17:01)
Originalus receptas
http://tingiojikiaul...sneliai-su.html
Atsiprasau due drops
Nieko baisaus .Svarbu skanu buvo
Vistienos troskinys
2 vistienos file
stikline virtu ryziu
puse stiklines saldyu zirneliu
1 raudonoji paprika
5-7 pievagrybiai
100ml. rietineles
pora saukstu pomidoru padazo
Jusu pasirinkti prieskoniai
vistiena supjaustom juostelem ir kepinam ant silpnos kaitros, per ta laika susipjaustom grybus ir paprika trumpom juostelem ir sudedam i keptuve troskintis kartu su vistiena. Kai vistiena jau beveik iskepusi supilam rietinele, pomidoru padaza prieskonius ir paliekam dar pasiktroskinti 5 minutem ant silnos kaitros. Poto suberiam zirnelius ir dar patroskinam keleta minuciu. Viskam baigus suberiam ryzius ir viska permaisom. Tinka su svieziais agurkais ir pomidorais
[attachmentid=225171]
2 vistienos file
stikline virtu ryziu
puse stiklines saldyu zirneliu
1 raudonoji paprika
5-7 pievagrybiai
100ml. rietineles
pora saukstu pomidoru padazo
Jusu pasirinkti prieskoniai
vistiena supjaustom juostelem ir kepinam ant silpnos kaitros, per ta laika susipjaustom grybus ir paprika trumpom juostelem ir sudedam i keptuve troskintis kartu su vistiena. Kai vistiena jau beveik iskepusi supilam rietinele, pomidoru padaza prieskonius ir paliekam dar pasiktroskinti 5 minutem ant silnos kaitros. Poto suberiam zirnelius ir dar patroskinam keleta minuciu. Viskam baigus suberiam ryzius ir viska permaisom. Tinka su svieziais agurkais ir pomidorais
[attachmentid=225171]
Sultingi vištienos iešmeliai
Reikės:
Vištienos krūtinėlės
Jaunos cukinijos
Paprikos
Pipirų mišinio
Sojos
Išspaustų česnakų
Žolelių mišinio
Aliejaus kepimui
Medinių iešmelių
Vištieną ir daržoves pamarinuoti sojoj, pipiruose, žoleliu mišinyje - česnake apie 1-2val.
(Jeigu norit nesiterlioti prie keptuves, tai galit kepti orkaitėje, bet tada medinius iešmelius reiktų pamirkyti šaltame vandenyje apie 30min prieš veriant mėsą.)
Tada veriam viską kaip patinka ir kepam keptuvėje iš visų pusių (tik nereikia perkepti, užtenka apie 5-8min vienam iešmukui).
Salotos paprastos:
Iceberg'as
Paprastos salotos
Paprika (likusi nuo vištienos)
Pomidoras
Agurkas
Poras
Čili pipiras
Ir svarbiausia padažas: citrinos sultys, majonezas, aštrios garstyčios.
Gruzdintas batonas.
Reikės:
Vištienos krūtinėlės
Jaunos cukinijos
Paprikos
Pipirų mišinio
Sojos
Išspaustų česnakų
Žolelių mišinio
Aliejaus kepimui
Medinių iešmelių
Vištieną ir daržoves pamarinuoti sojoj, pipiruose, žoleliu mišinyje - česnake apie 1-2val.
(Jeigu norit nesiterlioti prie keptuves, tai galit kepti orkaitėje, bet tada medinius iešmelius reiktų pamirkyti šaltame vandenyje apie 30min prieš veriant mėsą.)
Tada veriam viską kaip patinka ir kepam keptuvėje iš visų pusių (tik nereikia perkepti, užtenka apie 5-8min vienam iešmukui).
Salotos paprastos:
Iceberg'as
Paprastos salotos
Paprika (likusi nuo vištienos)
Pomidoras
Agurkas
Poras
Čili pipiras
Ir svarbiausia padažas: citrinos sultys, majonezas, aštrios garstyčios.
Gruzdintas batonas.
QUOTE(*Passion* @ 2012 10 21, 01:33)
Sultingi vištienos iešmeliai
o kodel iesmelius reikia pamirkyt vandeni ka tai sudaro
QUOTE(ingauk @ 2012 10 21, 10:02)
o kodel iesmelius reikia pamirkyt vandeni ka tai sudaro
neapdega
QUOTE(ingauk @ 2012 10 21, 11:02)
o kodel iesmelius reikia pamirkyt vandeni ka tai sudaro
Neprilimpa prie iešmelių mėsa ir iškepus lengvai nusiima
Jau zinau, kad rytojui bus vistienos iesmukai labai skaniai atrodo
Iešmeliai skaniai atrodo