Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Poema @ 2012 09 27, 16:06)
Ule ogo kiek skanumynu bigsmile.gif Ule noriu isbandyti ragelius,tik be mesos ar gautusi kas? blush2.gif


Gautusi 4u.gif Šiandien dariau, tai dalį be mėsos dariau. Patiko.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 09 27, 21:27)
Gautusi  4u.gif  Šiandien dariau, tai dalį be mėsos dariau. Patiko.



Aciu,bandysiu 4u.gif
Atsakyti
be mesos gausis puikiai, idarus galite improvizuoti su grybais, kepintom morkom, kepenelem 4u.gif

Šparaginių pupelių troškinys su vištiena

user posted image


400 gr. šparaginių pupelių
400 gr. vištienos šlaunelių mėsos
morka
sviesto kepimui
čiobrelių, druskos, pipirų, muskato
100 gr. grietinėlės
šaukštas pomidorų padažo.

Šparagines pupeles apvirti apie 10-15 min. ir supjaustyti. Vištieną susmulkinti, pagardinti mėgiamais prieskoniais, smulkintais čiobreliais. Apkepti keptuvėje, kaip apkeps sudėti smulkiai pjaustytas morkas, šiek tiek vėliau šparagines pupeles, galima pagardinti česnaku. Kai visos daržovės bus gražiai apkepę sudėti pomidorų padažą ir supilti grietinėlę, permaišyti ir patroškinti iki 5-7min.

Skanaus !!

user posted image
Atsakyti
Vištiena obuoliuose

user posted image

3 žmonėms:
Vištos kumpeliai 6 vnt.
Obuoliai (kuo didesni) 6 vnt.
Jūros druska, juodieji pipirai, raudonoji (saldžioji) paprika
Aromatinis actas (galima keisti baltojo vyno actu)
Marinatui:
Sojų padažas 5 valgomieji šaukštai
Bruknių uogienė 2 valgomieji šaukštai
Aromatinis actas (vėlgi galite keisti baltojo vyno actu) 3 valgomieji šaukštai

Susimaišykite marinatą iš nurodytų produktų (maišykite ragaudami ir keiskite proporcijas pagal save) ir užpilkite juo vištos kumpelius. Palikite pasimarinuoti bent porai valandų.
Obuoliams nupjaukite viršų, išpjaukite sėklas (nepradurkite dugno) ir pasidarykite "puodelius". Aš obuolių nelupu. Jų vidų patrinkite jūros druska, juodaisiais pipirais, raudonąja (saldžiąja) paprika ir pašlakstykite aromatiniu actu.
Vištos kumpelius kiškite į paruoštus obuolius ir išdėliokite ant, kepimo popieriumi užtiestos, skardos. Užpilkite ant viršaus likusį marinatą, pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 40 min. (15 min. kepimas "viršus - apačia" ir 25 min. kepimas " iš apačios").
http://tingiojikiaul...obuoliuose.html
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 09 28, 12:50)


Šparaginių pupelių troškinys su vištiena


Aciu uz recepta,ryt bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Troškinti kopūstai

user posted image

Kopūstas 1 kg
Morka 0,5 vnt.
Šoninė (karšto rūkymo) 200 gr
Pomidorų padažas 200 ml
Baltojo vyno actas 2 - 3 valgomieji šaukštai
Vanduo 1 litras
Cukrus 1 arbatinis šaukštelis
Kmynai, maltas imbieras, malti lauro lapai, krapai, petražolės, maltos saliero šaknys, saliero lapeliai, juodieji pipirai, sultinio kubeliai.

Kopūstą susipjaustykite, suberkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu (tarkim iš elektrinio virdulio). Užkaiskite ir, kai tik vanduo užvirs, sudėkite visus nurodytus prieskonius, griežinėliais pjaustytą morkos gabaliuką ir, jei turite, lašinių ar šoninės odelę. Suberkite cukrų, uždenkite dangčiu ir troškinkite, ant mažiausios ugnies, 30 minučių. Tada įpilkite baltojo vyno acto ir vėl uždenkite dar dešimčiai minučių.
Tuo metu į sausą keptuvę berkite rūkytos šoninės kubelius. Paskrudinkite juos, maišydami, ant mažiausios ugnies.
Nuo troškinimo pradžios praėjus 40 minučių - supilkite į puodą skrudintus šoninės kubelius ir vėl uždenkite.
Kol viskas troškinasi, nepamirškite nusiskusti ir užsikaisti bulvių garnyrui.
Praėjus 50 - iai minučių nuo tada, kai pradėjote troškinti, sudėkite pomidorų padažą. Ir vėl uždenkite dar dešimčiai minučių.
Praėjus valandai, nuo gaminimo pradžios, kopūstus galite išjungti ir palikite dar 15 - ai minučių "susistovėti".
http://tingiojikiaul...i-kopustai.html
Atsakyti
Vištienos kepsniai su pomidorais

user posted image

4 žmonėms:
Vištos krūtinėlė (didelė) 1 vnt.
Pomidorai (nedideli) 2 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Džiūvėsėliai
Jūros druska, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, džiovintas bazilikas

Vištos krūtinėlę padalinkite į 4 dalis, ištrinkite visais nurodytais prieskoniais (išskyrus baziliką). Pomidorus susipjaustykite riekelėmis ir pabarstykite jūros druska, juodaisiais pipirais bei džiovintu baziliku. Išsiplakite kiaušinius, skardą užtieskite kepimo popieriumi ir įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
Vištieną mirkykite kiaušinio plakinyje, voliokite džiūvėsėliuose. Tada ant kiekvieno kepsnio uždėkite pomidoro griežinėlių, prispauskite pirštais ir dar kartą pamerkite į kiaušinio plakinį.
Paruoštus kepsnius sudėkite ant skardos ir kiškite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 min. (kepimas "viršus - apačia").
http://tingiojikiaul...pomidorais.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 02 spalio 2012 - 17:22
Įdarytos bulvės
user posted image
Reikės

bulvių
maltos mėsos
mėsos prieskonių
pipirų
druskos
česnako
fermentinio sūrio
user posted image

Bulves nuskutame, perpjauname perpus. Bulvių apačią truputi nupjauname, kad bulves būtų patogiau statyti į kepimo indą, vidų iškobiame šaukštu ar peiliu, aš tai dariau su bulvių skustuku, padarant vietos mėsai. Bulves keliasminutes apverdame pasūdytame vandenyje, atvėsiname.Mėsą sumalame, padruskiname, įberiame mėsos prieskonių, papipiriname ir įspaudžiame kelias skilteles česnako. Paruošta mėsa įdarome bulvių puseles.Jas sudedame į aliejųmi išteptą skardą ar kepimo indą ir kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. iki bulvės suminkštės. Baigus kepti puselių viršų apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriuir dar 5 minutes palaikykome karštoje orkaitėje kol išsilydys sūris. Skanaus!

P.S. bulvių ir mėsos kiekiai nenurodyti,nes priklauso nuo kepimo indo ar norimo kiekio įdarytų bulvių.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 10 02, 21:40)
Įdarytos bulvės



Skanu mirksiukas.gif

----------------------------



 ! 
Jūsų žinutė pakoreguota, kaip neatitinkanti temos taisyklių.



moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 spalio 2012 - 14:43

 ! 
Kas čia per temos šiukšlinimas  ??? Jei turite kokių klausimų, tai nariui (-iams) rašykite į až ar skype, meilais , o ne terškite temą bereikalingomis žinutėmis.
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 10 02, 20:40)
Įdarytos bulvės

Labai skaniai atrodo.
Ką darote su išskobtų bulvių viduriu (tuo kur išimate)?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 09 11, 18:52)
Bulvių kukuliukai su sūriu

Paruoštą kukuliuką apvoliokite krakmole ir meskite į įkaitusį aliejų. Virkite jame kukuliukus, kol gražiai pagels.


Norejau paklausti, ar butina volioti i krakmola? blush2.gif
Atsakyti