Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(due drops @ 2012 09 01, 11:35)
Nesu ir nebusiu profesionali fotografe mirksiukas.gif .Bet lauksiu jusu nuotrauku,gal ko ismoksiu biggrin.gif


Visos čia ne fotografės, tik truputį apšvietimą, kompoziciją pakoreguoti reiktų mirksiukas.gif
Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Receptai tikrai puikūs 4u.gif
Atsakyti
Super receptai..
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 09 01, 12:35)
Nesu ir nebusiu profesionali fotografe mirksiukas.gif .Bet lauksiu jusu nuotrauku,gal ko ismoksiu biggrin.gif



OI marinuojas garstyčiose kiauliena. Kepsim! smile.gif Viskas pagal tavo receptus skanu.

Dėl nuotraukų - nedaryk tų burbuliukų fone biggrin.gif Pasiimk vieną vietą ir joje fotkink, bet geriau burbuliukų (efektų) nedėk biggrin.gif

Ačiū už idėjas, viskas super ! :*
Atsakyti

 ! 
Primenu, kad čia tema skirta RECEPTAMS SU NUOTRAKOMIS, o ne pasiplepėjimams. Tam yra kiti SM Forumai.  Visi komentarai nesusiję su tema, bus trinami be asmeninio perspėjimo.
Atsakyti
Labai ačiū due drops už puikią idėją smile.gif Labai skanu.
Mes marinavom su grūdėtom garstyčiom (beveik parą). Paskui kiaušinio plakinį ir džiūcėsėliuos ir kepam smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 02 rugsėjo 2012 - 10:17
QUOTE(*Passion* @ 2012 09 02, 11:15)
Labai ačiū due drops už puikią idėją smile.gif Labai skanu.
Mes marinavom su grūdėtom garstyčiom (beveik parą). Paskui kiaušinio plakinį ir džiūcėsėliuos ir kepam smile.gif

Nuostabiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Stambiai tarkuotų bulvių blynai su marinuotos silkės įdaru

user posted image

3 žmonėms:
Bulvės 1,5 kg.
Krakmolas 2 saujos
Jūros druska
Aliejaus kepimui
Įdarui:
Marinuota silkių filė 220 gr. (pakuotė)
Pomidoras (didelis) 1 vnt.
Majonezas

user posted image

Bulves sutarkuokite burokine tarka (nesunkite), įberkite pora didelių saujų krakmolo, pasūdykite ir išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite bulvių tarkius. Visą keptuvės dugną padenkite nestoru, lygiu sluoksniu.
Kepkite, ant mažiausios ugnies, uždengę dangčiu. Vienai pusei apskrudus - atsargiai apverskite.
Kol blynas kepa - pasiruoškite įdarą. Marinuotą silkę bei pomidorą supjaustykite juostelėmis ir sumaišykite su majonezu (aš naudojau "Daumantų" be priedų).
Iškeptą blyną dėkite į lėkštę ir ant vienos jo pusės uždėkite įdaro. Kita blyno puse uždenkite įdarą (sulenkite pusiau).
Pagal šį receptą blynai išeis "guminukai", iš nurodyto kiekio iškepsite 3 didelius blynus.
http://tingiojikiaul...-blynai-su.html
Atsakyti
Grybų kotletai

Tai mano vaikystės patiekalas,mama labai skaniai juos gamindavo...nežinau kodėl bet negaliu atkartoti TO skonio...taip pat kaip negaliu atkartoti mamos burokėlių sriubos su džiovintais baravykais...gal puodai ne tokie...o gal todėl kad gamindavo krosnyje...



Jums reiks:
apvirtų grybų (pas mane buvo ūmėdes, kalpokai, voveraites,raudonviršiai)
maltų džiūvėsių,biški pieno
svogūnas
kiaušinių
druskos,pipirų
petražolių


Virtus grybus gerai nuspaudžiame ir sumalame su mėsmale kartu su svogūnu.
Pridedame kiaušinius,smulkintas petražolės,druskos,pipirų,džiūvėsius ir gerai išmaišome.
Jei trūks vientisumo galima biški miltų įdėti.
Formuojame kotletus,pavoliojame džiūvėsiuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

Padažui ištirpiname keptuvėje porą šaukštų sviesto, dedame kokius trys šaukštus grietinės,pakaitiname maišant.Paskaniname druska,pipirais.
Garnyrui virtos bulvės.

user posted image

user posted image

user posted image




Čia tiesiog kepta vištiena su bulvėmis, bet noriu išskirti salotas.Man jos labai skanios pasirodė...


Agurkų salotos su medumi


4 agurkai
pusė citrinos
1 skilt.česnako
alyvuogių aliejus 2 valg.šaukštai
medus 1 arb.šaukštas
druska pagal skonį
krapai

Agurkus nulupame ir supjaustome.
Nuo citrinos nutarkuojame žievę.Dedame prie agurkų,pasūdome, išspaudžiame česnaką.
Padažui į medų išspaudžiame citrinos sulčių,supilame alyvuogių aliejų ir labai gerai viską išmaišome.Agurkus užpilame padažu, dedame krapų ir viską sumaišome.


user posted image

user posted image



Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 09 04, 10:57)
Grybų  kotletai



gundo thumbup.gif
įdomu, o pievagrybiai tiktų šiam reikalui? bigsmile.gif ar labai skonis skirtųsi? g.gif ir kuo patartum pieną pakeisti - užtektų šlakelio vandens? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 09 04, 16:09)
gundo  thumbup.gif
įdomu, o pievagrybiai tiktų šiam reikalui?  bigsmile.gif ar labai skonis skirtųsi?  g.gif ir kuo patartum pieną pakeisti - užtektų šlakelio vandens?  mirksiukas.gif



Man atrodo tiktų..aišku miško grybai yra miško grybai biggrin.gif Bet aš pievagrybius visai myliu blush2.gif
Laisvai...galima gabaliuką batono vandenyje užmirkyti...
Atsakyti
Vištienos užkepėlė su špinatais ir grybais
Reikės:
Virtos arba apkeptos vištienos
špinatų
grybų (šįkart naudojau voveraites)
svogūnų
morkų
sviesto
grietinėlės arba grietinės
prieskonių
virtų bulvių
sūrio

Smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas apkepinti keptuvėje, tuomet dėti smulkintus grybus, dar po keletos minučių suplėšytus špinatus ir dar porą minučių pakepti. Gautą masę dėti į kepimo indą, sudėti smulkintą vištieną, užpilti grietinės ar grietinėlės, sudėti prieskonius ir gerai išmaišyti. Ant viršaus dėti griežinėliais pjaustytas bulves, užtarkuoti sūriu ir kepti 190C orkaitėje 20min.

user posted image

user posted image

http://zinuteisvirtu...inatais-ir.html
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 09 04, 20:46)
Vištienos užkepėlė su špinatais ir grybais

Labai skaniai atrodo biggrin.gif .Reiks isbandyti 4u.gif
Atsakyti