QUOTE(grange @ 2012 12 12, 21:09)
bet aš tai dar norėjau dėl kokoso aliejaus paklaust,
irmulia, kokios jis pas tave konsistencijos? skystas?

nes aš kur turiu kokosų aliejų, žinau, kad jis ir tinkamas gaminimui, tiek kūnui, bet jis toks kietas, na tik šiltai pabuvęs suminkštėja. tai galvoju ar būna tokių skystų, kaip kad normalus aliejus, ar ne?
na, šį kartą aš savo gamybos naudojau ( tai ten daugiau sviestas nei aliejus nes truputį kitaip lydosi) o šiaip tai įprastai naudoju aniros kokoso aliejų - jis kambario temperatūroje būna skystas, o palaikius šaltai- sukietėja- žodžiu kaip ir priklauso
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2012 12 12, 22:01)
irmulia, nerealios foto ir receptas! Ar tinka nerafinuotas kokoso aliejus (na ,as ji labiau kosmetiniais tikslais naudoju...

)? Nes vis svarstydavau, kur galima ji maiste panaudoti
Nerealus receptas, gyvenime tokio nemaciau- bus isbandytas ,kai susikaupsiu
dėl nerafinuoto aliejaus naudojimo maisto gamybai - tai manau galima, nes ir aprašymuose pažymima, kad tinkamas maistui.
na skanu iš ties, gal kiek ilgokai gaminimas gaunasi ( nors man nesijaučia kai įsisuku virtuvėje

) , jei nebus daug kantrybės kepalioti per 3 kartus, galima nesukti galvos ir valgyti kaip picą
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2012 12 12, 22:31)
Virtuvėj abi rankos mano kairės, bet artimiausiai progai pasitaikius būtinai bandysiu, vistiek kažkas gausis

ten tikrai nėra nieko sudėtingo

o įdarą galite varijuoti pagal savo skonį

patį vyniotinio pagrindą aš gardinau druska ir pipirais, bet tai nėra būtina, užtektų ir kokių žolelių, pvz. petražolių
Papildyta:
QUOTE(ievmama @ 2012 12 12, 23:14)
siandien dariau, viskas gavosi, tik sudauziau lekste, bet nieko tokio

buvo labai skanu
kaip noreciau kada nors taip ismokti gaminti

labai grazu
ačiū ačiū,

na fotoaparatas neblogas po ranka guli visada
( iki iš ties gerų/profesionalių foto man dar mokytis ir mokytis ) , o šiaip tai kažkada labai nemėgau gaminti rimtų, antrųjų patiekalų, išskyrus saldumynus