Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Labukas
Pasirodau su savo torciukais. Ne visai tai gavosi kaip norejau, bet kaip isejo, taip ax.gif

Vysninis-karamelinis
user posted image

Varskinis su persikais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 12, 14:14)

Natūralu ir dailu, bet tokiems padaryti reikia turėti specialias formeles su išstūmėjais, nes išpjauti- neįmanoma misija. Ir tokie pyragėliai tikrai nepritaikyti ilgesniam laikui puošti bet kokį šventinį stalą, ypatingai per karščius.
Atsakyti
Sitas palankynoms skirtas,menesio laiko leliukui .Medutis.1.5kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 07 12, 13:35)
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 12, 14:14)

Natūralu ir dailu, bet tokiems padaryti reikia turėti specialias formeles su išstūmėjais, nes išpjauti- neįmanoma misija. Ir tokie pyragėliai tikrai nepritaikyti ilgesniam laikui puošti bet kokį šventinį stalą, ypatingai per karščius.



sutinku g.gif

as ne kazin kokia tortu zinove, bet pasitelkus fantazija ir minimalistiniu stiliumi manau galima kad ir ta pacia mase papuosti torciukus, per daug nevargstant blush2.gif
aisku, jei tai vaiku svente, tai gal ir butu pageidavimai kokiu baiboku pritupdyti biggrin.gif

bet kitos ir keksiukus puosdamos ideda ne ka maziau darbo, tik kad jie nepertepti ax.gif cia kas liecia papuosima...

o gamyba, zinoma, darbo yra daug...bet turint priemones ir ivaldzius technologija, viskas butu lengviau ir greiciau rolleyes.gif
Papildyta:
beje, kaip padaryti is keksiuko tortuka:

keksiukai-mini tortukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DykumosSniegas: 12 liepos 2012 - 14:06
laba diena,jei nesunku atsakykit prasau i kl. mano uosviui bus 65, darysiu dviauksti torta, beda tokia, kad mano vyro gimine labai megsta saldziai, valgo torta, dar i arbara keli saukstai cukraus deda:D jau yra ragave, snikeri, rafaelo, ferero rocher ( man asmeniskai ci aprie saldesniu)ir kaip suprantau gali but saldziau lotuliukas.gif tai nori viena saldu auksta , o kita jogurtini "normaliem zmonem padaryt. taigi kl. o koks tas saldus tortas????parasykite pavadinima prasau.vat tik sveicariskas pyragas net mano vyrui buvo "per saldu"
ir jogurtini turbut antru aukstu det? nes jis lengvesnis bus
?
Atsakyti
dar klausymas, kaip apdengt torta su vyriška atributika g.gif nesiseks manau iš vienos vientisos masės viskas, jaučiu truks ant atributikos ir susiraukšlės g.gif reik dalym dengt ?
Atsakyti
Sveikutes, kepejeles

prisiziurejau nerealiu tortuku. o man pradinukei visai nesiseka dirbti su pastilazu sad.gif
noriu po menesio mamos 50-io proga padaryti torta, tad dabar praktikuojuosi. siandien antra karta dariau pastilaza tiek dengimui tiek lipdymui ir vel nesigavo. trupa mase, nors viska dejau tiksliai pagal cipciuko receptus. ka darau ne taip? sad.gif apdengimui issikociojau per kokias 5 min, bet dedant vistiek pradejo trupeti, tapo visai nelanksti sad.gif
va kelios nuotraukeles:
user posted image
user posted image
gal per ilgai dirbu su ja? speja sauset/trupet? o gal ilgiau palaikyti ja "pailseti" sandariai uzdarius maiselyje?

su lipdymui irig tas pats. tenka storai kociot, kad mase nesutrupetu, nors issispaust ir surinkt gelytes trukau vos kelias minutes sad.gif
kelios broku foto:
user posted image
user posted image

masiu dar neismeciau. gal galima kazkaip dar istaisyti padeti? gaila idetu pinigeliu ir laiko sad.gif
Atsakyti
astraemi,ryskiai per daug pudros mirksiukas.gif nedekit viso puskilio pudros,o vis dadekit minkant.vandens visada pilu 60ml,kaip ir rezepte.Medus skystas pas mane,nezinau koks jusu ax.gif
Atsakyti
lipdymui ir dejau tik 250 gr. jei neklystu, net truputi maziau (kazkur ~170 gr). bet vistiek trupa sad.gif
dejau dirbtini medu, kaip pamineta recepte. tai jau nelabai isgelbesiu mases? gal dar truputi dadeti vanduo+zelatinas+medus?
beje, ka pastebejau. kol minkausi, atrodo tokia nebloga, bet pradedant kocioti - siaubingai limpa. barstau tik krakmolu, bet kuo labiau kocioju ir barstau krakmolo (nes priesingu atveju labai limpa), tuo darosi kietesne, maziau elastinga.. tai gal cia krakmolo perdaug isikocioja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astraemi: 12 liepos 2012 - 14:50
QUOTE(astraemi @ 2012 07 12, 14:48)

o buvo brandintas pastilažas, ar tik užsiminkiusi bandai kažką libdyti/ dengti ? Apie dvylika valandų pabrandinus (sandariai susukus į maistinę plėvelę palaikyti kambario temperatūroje) pastilažą jis standesnis pasidaro ir mažiau reikia krakmolo barstyti jį kočiojant ( apie dengimui šneku).
Atsakyti
neturi sukieteti per 10 min mase kad sitaip trupetu. Kokia zelatina naudojat?
Atsakyti
pirma karta brandinau per nakti ivyniojus i maistine plevele ir papildomai idejus i maiseli. bet pirma karta po brandinimo ji man buvo sukietejusi i raga sad.gif kol iskociojau isminkiau - mazolius isitaisiau
siandien bandant daryti antra karta - jau nebrandinau - dariau is karto. bijojau, kad vel nesukietetu i raga. bet kadangi vel nieko nesigavo - tai guli dabar ivyniotios i maiselius. ryt meginsiu vel ziureti, kas ten "subrendo", bet ka daryti, jei vel bus galima "galva praskelt" su meses gniuzulu? kaip ja vel suminkstint?
beje, zelatina nepamenu kokia, bet is tu geresniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astraemi: 12 liepos 2012 - 15:28