O jau tortu!
Auksiuke as siandien toki irgi dariau, su Zalgirio logotipu, kaip tu ji toki grazu padarei? atrodo kaip iskirptas is popieriaus as tai ji piesiau, nelabai koks gavosi..
ausriniuks labai grazus visi!
Olesta
Visu visu
Pasirodau ir aš kelis. Paskutiniu metu išpuolė nemažai švenčių savame rate
Varškinis gaivumėlis, pastiliažas.
Taip pat varškinis gaivumėlis, pastiliažas.
Jogurtinis, šlapia beze, pastiliažas.
Idėjos skolintos
Varškinis gaivumėlis, pastiliažas.
Taip pat varškinis gaivumėlis, pastiliažas.
Jogurtinis, šlapia beze, pastiliažas.
Idėjos skolintos
QUOTE(Olesta @ 2012 07 11, 21:40)
Ačiū. Jūsų man tortukai visi be išimties patinka labai
olesta,superine ideja ir ispildymas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 11, 16:29)
ar matosi kazkur mano pyktis?
nu nia
QUOTE(Nevute @ 2012 07 11, 21:19)
Auksiuke as siandien toki irgi dariau, su Zalgirio logotipu, kaip tu ji toki grazu padarei? atrodo kaip iskirptas is popieriaus as tai ji piesiau, nelabai koks gavosi..
atsispausdinau, tada issipjoviau tik isorini logo kontura ir palikau dziuti. Kai emblema pilnai sudziuvo, dejau ant jos loga ir kopinau-persivedziojau, is pradziu logo linijas is blogosios puses per langa persipiesus, nes taip paskui ant pastilazo atsispaudzia. Liko tik apvedzioti ir nuspalvinti. Pradziai raides buvau padarius su valgomu flomasteriu, bet man liejo ir pilka gavosi, tai paskui ant virsaus dazais viska vedziojau. Nu i fsio
Olesta, Diana- super darbeliai- jau ir kitur gyriau
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 11, 16:23)
net garsu susijuokiau
faini tortukai
mano giminaciu susipazinimo metinem
napaleonas su spanguolem,sl beze,1600gr
[
faini tortukai
mano giminaciu susipazinimo metinem
napaleonas su spanguolem,sl beze,1600gr
[
koks antgalis? nr?
QUOTE(aura. @ 2012 07 11, 22:44)
koks antgalis? nr?
wilton 2D
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 11, 22:50)
wilton 2D
va kodėl man nesigauna gėlytės jau du antgalius išbandžiau ir ..... na bandysiu sakytis wilton 2D bet ebay jis žiuriu kainuoja nemažai kaip antgalis o LT parduotuvėse yra pirkt? gal negalima to čia sakyt tai jei žinot į Až parašykit
Sveikutes kam dar nesimiega Pagyrimai kepejelems Mano Tomas, dar ten po pazastim ir Jery yra
Leila koks grazus
Papildyta:
[quote=ramune.v,2012 07 11, 20:51]
Dianaaa1215 labai prasom smulkiau su kuo daryti zvynu ispaudukai? ta ruda cia dazyta mase ar maisyta su kakava?
Visa mase balta daziau americolor sokoladine spalva.Patamsinau dazus biski praskiedus degtine ir nutepiau vandenuku
Papildyta:
[quote=ramune.v,2012 07 11, 20:51]
Dianaaa1215 labai prasom smulkiau su kuo daryti zvynu ispaudukai? ta ruda cia dazyta mase ar maisyta su kakava?
Visa mase balta daziau americolor sokoladine spalva.Patamsinau dazus biski praskiedus degtine ir nutepiau vandenuku