sveikos, atnesu savo paskutini darba draugei atsisveikinimo su kolegomis proga(is darbo iseina) - juodasis miskas 2,8kg, pastilazas
i rtuo paciu norejau paklausti, sestadieniui darysiu torta ir vesiu 100km, zada karstus orus, tai dabar mastau kas geriau atlaikytu karsti, pastilazas ar slapia beze?
OOO kiek grazuoliuku
mane ir domina kaip beze atlaiko kelione, nes planuoju puosti soniukus, o oras karstas
P.S. Buziukas idomus torciukas
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 07 26, 10:19)
i rtuo paciu norejau paklausti, sestadieniui darysiu torta ir vesiu 100km, zada karstus orus, tai dabar mastau kas geriau atlaikytu karsti, pastilazas ar slapia beze?
mane ir domina kaip beze atlaiko kelione, nes planuoju puosti soniukus, o oras karstas
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 07 26, 09:19)
Karstus orus sunkiai atlaiko visi, net ir zmones , bet pagalvok apie transportavimo patoguma - jei dezes dugnas, i kuria desi torta bus lygus padekliuko dydziui - viskas gerai, bet jei nors siek tiek platesne, tai atsiranda torto slidinejimo dezeje gresme. Tokiu atveju pastilazas ar kitos dengimo mases patikimesnes, nes kremas gali prisiliesti prie ssieneliu, paciuozti ir t.t. Jei man reiktu vezti torta ilgesni atstuma, puosciau masemis, o ne kremais. Nors siaip kremus megstu labiau. As palikau slapia beza per nakti ant stalo, o ne saldytuve, tai jis truputi pavandeniavo, cukrus kristalizavosi, bet cia isbuvo visa nakti, o jus vaziuosit tik 100km., tai netikiu, kad kremui kas nutiktu. Va tik ta gresme prisiliesti prie dezes. Jei vistik puosi beze, siulyciau aisingo patepti po tortu ant padekliuko, kad butu stabilesnis sukibimas ir padekliuka daryti siek tiek platesniais krastai nei pats tortas, kad kuo maziau susilietimo su deze galimybiu butu.
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 26, 10:29)
OOO kiek grazuoliuku
cia jos darbo pazymejimas, kur klaustukas turetu buti nuotrauka
QUOTE(Olesta @ 2012 07 26, 09:45)
dėl torto: darai iš baltų maršmeliukų saldainių masę, pili žalių dažų ir gauni... paprasčiau būtų pastilažu, nes šokoladinė labai jau prabangi gaunasi, o pjaustosi tai labai lengvai, kaip bet kuri kita masė, gal net minkščiau
tai nededi tik sokolado? tai jau gaunasi ne sokoladine saldainiu mase? saviem darysiu,tai negaila kad brangu,kad tik valgytu ja,nes kai padarai dengimo mase ir ji keliauja i siuksyne,tai gaila buna
eda.dita - visi be isimties nuostabus
o kas per pirktine masyte? (galima placiau)
o kas per pirktine masyte? (galima placiau)
QUOTE(*Keila* @ 2012 07 26, 10:13)
Aciu Kiekviename didesniame UK supermarkete yra pirkti tortu dengimo mase, tai ir figureles is jos darau ir dengiu tortus. Tik kai figureles darau, pridedu gum tragahan.
As perku sia: balta mase.
QUOTE(eda.dita @ 2012 07 26, 10:30)
bet pagalvok apie transportavimo patoguma
bet jei padekliukas kartoninis (nedengtas niekuo) tada viskas ok. As puosiu nuo ryto, vaziuos jis po pietu tai manau 50km issilaikys
Merginos, reikia skubaus atsakymo: ar galima ant sviestinio Šarlot kremo lieti šokoladinį glaistą?
SOS apvaziavau vakar kelis rajonus ieskojau baltu saldainiu Machlou,nu ner niekur,yra tik ikinej tie margi,netinka man jie spalvos neisgausiu paskui kur dar ieskoti? ar kuo kitu dengti,nes kolkas is visu bandytu tik saldainiu mase susivalgo,kitos buna nukrapstytos ir paliktos leksteleje
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 25, 21:47)
nepanikuokit del tu salmoneliu plaukit kiausinius ir ju nebus, juk galit salmonelem uzsikresti tik paciupineje kiausini ir nenusiplove ranku nebutina jo net naudoti.
Butent
QUOTE(padima @ 2012 07 26, 13:24)
SOS apvaziavau vakar kelis rajonus ieskojau baltu saldainiu Machlou,nu ner niekur,yra tik ikinej tie margi,netinka man jie spalvos neisgausiu paskui kur dar ieskoti? ar kuo kitu dengti,nes kolkas is visu bandytu tik saldainiu mase susivalgo,kitos buna nukrapstytos ir paliktos leksteleje
o motulej maximoj neziurejot? ten toks pakiukas tik su baltais buna
TOKS 300g.