sveikos kepejeles,padekit, sakykit kur Vilniuje nusipirkti baltu Marchlou saldainiu, buvau ir akropolio maximoj,ir paciam akropolyje buvo saldus majai,jau nebera ju, nezinau daugiau kur ieskoti?
QUOTE(padima @ 2012 07 25, 08:30)
sveikos kepejeles,padekit, sakykit kur Vilniuje nusipirkti baltu Marchlou saldainiu, buvau ir akropolio maximoj,ir paciam akropolyje buvo saldus majai,jau nebera ju, nezinau daugiau kur ieskoti?
IKI yra rozinai su baltais masyti, bet daugiau baltu, toks rozinis maisas
QUOTE(padima @ 2012 07 25, 09:30)
sveikos kepejeles,padekit, sakykit kur Vilniuje nusipirkti baltu Marchlou saldainiu, buvau ir akropolio maximoj,ir paciam akropolyje buvo saldus majai,jau nebera ju, nezinau daugiau kur ieskoti?
dar tomas philips buna tokie dideli maisai su baltais saldainukais.man kazkada is ten buvo nupirkus viena geroji mano feja
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 25, 05:32)
Tai viskas aisku saunu patinka kepti
Oj , manes irgi , laukia pirmas 3-ju aukstu tortas, dabar tik galvos skausmas
Oj , manes irgi , laukia pirmas 3-ju aukstu tortas, dabar tik galvos skausmas
o kai darysi ta 3 aukstu torta,mar desi kazkokius sutivrtinimus, padukus, siaudelius... ar nereik cia tiek pergyvent ir viskas bus gerai ir be sutvirtinimu kadangi as darysiu paprasta meduti, be jokiu priedu, tai jis gan stabilus, tvirtas tortas, gal nieko nenutiks jei trim aukstais sukrausiu be patvirtinimu ir padekliuku?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 25, 10:23)
dar tomas philips buna tokie dideli maisai su baltais saldainukais.man kazkada is ten buvo nupirkus viena geroji mano feja
vakar buvau thomas philips - nebera tu saldainiu... kazkada buvo, o dabar jau antras menuo kaip as ju ten nerandu....
QUOTE(Märchen @ 2012 07 24, 15:55)
Sakykit, ar galima tokiu sviestiniu kremu aptepus tortą jį taip ir palikti, t.y. nieko daugiau (jokios masės) ant viršaus nedėti? Ar nebus neskanu?
O daryčiau pagal tokį receptą:
200 g sviesto
200 g cukraus pudros
1 v. šaukšto romo ar amareto (ar kitokio mėgstamo aromato alkoholio; ar, jei mėgstate dirbtinius aromatus, galima dėti jų)
1 kiaušinio trynio (pagal situaciją galima dėti 2)
O daryčiau pagal tokį receptą:
200 g sviesto
200 g cukraus pudros
1 v. šaukšto romo ar amareto (ar kitokio mėgstamo aromato alkoholio; ar, jei mėgstate dirbtinius aromatus, galima dėti jų)
1 kiaušinio trynio (pagal situaciją galima dėti 2)
O kam gi tie kiausiniu tryniai? Zalius kiausinio trynius deti i kremus nepatarciau del salmoneliozes rizikos. Jei paruosimo procese jie kaitinami vandens voneleje - kitas reikalas.
Jei torta norite tiesiog papuosti sviestiniu kremuku ir nieko daugiau ant virsaus nedeti, tai siulyciau pasigaminti arba Sarlot, arba Sviestini Morengini krema (abieju siu kremu receptai yra virsutineje temoje be komentaru), arba tiesiog i 1 kambario temperaturos sviesto pakeli, isplakus ji iki purumo, palengva srovele sumazinus apsuku greiti pilti kondencuota piena - labai skanus kremas gaunas, galima deti rududu vietoj kondencuoto, tada bus rusvo atspalvio.
erikiuxxx, labai miela, kad prisimeni mano tortukus Kazkaip laiko nera, o gal ir gaila to laiko forumuose komentarus rasyti. Uzeinu, paziuriu - isties grazu, bet parasyti apie kiekviena tortuka atskirai, labai laiko pristinga, o savus imesti kazkaip ir nepatogu, kitu nepakomentavus Tai tik paziuriu, kai kuriuos issisaugau, kaip idejas ateities tortukams ir tiek
QUOTE(versaal @ 2012 07 25, 07:58)
Aciu visom , o del padekliuku, tai sutinku dauguma per margi . Pasitaisysiu .
ten keli pries paskutiniai berodz buvo, tiesiog dar graziau atrodytu ant vienspalviu, bet tortai superiniai visi
QUOTE(padima @ 2012 07 25, 08:30)
sveikos kepejeles,padekit, sakykit kur Vilniuje nusipirkti baltu Marchlou saldainiu, buvau ir akropolio maximoj,ir paciam akropolyje buvo saldus majai,jau nebera ju, nezinau daugiau kur ieskoti?
As macia IKI ir CENTE
QUOTE(dani84 @ 2012 07 25, 10:57)
o kai darysi ta 3 aukstu torta,mar desi kazkokius sutivrtinimus, padukus, siaudelius... ar nereik cia tiek pergyvent ir viskas bus gerai ir be sutvirtinimu kadangi as darysiu paprasta meduti, be jokiu priedu, tai jis gan stabilus, tvirtas tortas, gal nieko nenutiks jei trim aukstais sukrausiu be patvirtinimu ir padekliuku?
Dar tiesiog nezinau, bet pirma auksta noretusi sutvirtinti
QUOTE(eda.dita @ 2012 07 25, 12:13)
erikiuxxx, labai miela, kad prisimeni mano tortukus Kazkaip laiko nera, o gal ir gaila to laiko forumuose komentarus rasyti. Uzeinu, paziuriu - isties grazu, bet parasyti apie kiekviena tortuka atskirai, labai laiko pristinga, o savus imesti kazkaip ir nepatogu, kitu nepakomentavus Tai tik paziuriu, kai kuriuos issisaugau, kaip idejas ateities tortukams ir tiek
Nebutina komentoti, juk savaip visi grazus, parasai viena sakyni bendrai ir vsio
Nes nes ,cia savo tortu parada, nes jau labai senai tavo maciau, ir labai daznai pagalvoju apie tave
QUOTE(cap carap @ 2012 07 25, 13:38)
SOS
Kur Vilniuje gauti mėlynos, žydros ir raudonos marcipanų (arba dengimui skirtos masės-dažų?)
Kur Vilniuje gauti mėlynos, žydros ir raudonos marcipanų (arba dengimui skirtos masės-dažų?)
www.delona.lt
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 07 25, 13:43)
www.delona.lt
ačiū, bet jie neturi spalvų
O gal kas galit pasakyt, jei dažus pirkčiau, tai kaip tą marcipaninę masę nudažyti?
QUOTE(eda.dita @ 2012 07 25, 13:13)
O kam gi tie kiausiniu tryniai? Zalius kiausinio trynius deti i kremus nepatarciau del salmoneliozes rizikos. Jei paruosimo procese jie kaitinami vandens voneleje - kitas reikalas.
Siltu laiku nepatarciau ir as deti kiausiniu, kurie nebus termiskai apdoroti. Kas del salmoneliozes tai ji ant luksto yra o ne viduje, nuplovus su soda ir siltu vandeniu-viskas ten liuks jei lukstas pries tai nebuvo pazeistas. Nera ko bijoti