Sveikos kepejeles,t jau grozybiu pridejusios tai ojojoj, laukia i vel karsta savaite, nelabai palanki mums
Rasa_zyk super tortukai
*Keila* ta kriaukes tai man labai patinka
viliuosi batukai labai grazus
O-RE-AR meskinas tai toks meskiskas
akvilyte kaaaaip noreciau dabar gabalelio tavo torto
erikiuxxx kokia boruzele grazuole, ir tie kringeliukai salia taip dera
Dianaaa1215, leila10, likta, Evelinčiksa
niukse siai savaite ir man reikes panasaus tortuko, jeigu ka gaudysiu ideja is taves
Adrija tai is vis man atrodo ne zmogus, o kazkoks vaiksciojantis stebuklas tokie groziai sukurti, kad net sirdis dziaugiasi
Kaip sekesi tom kurios sake darys tuos mazucius tortukus? Manes sia savaite laukia toks dziaugsmelis
Idedu ir as savo kelis
Sitas toks kreivokas, ideja pasiskolinta, bet labai tokio norejo
Lelia
Krikstynoms
Zaibas
SOS
mergytes prasom paprotinti mane kaip daromi batukai tiek "ale azuriniai" su aisingo kringeliukais? ten is medziagos ar kaip? gal turit kuri iskarpa ir aprasyta kaip daryti? ACIUUUUU
mergytes prasom paprotinti mane kaip daromi batukai tiek "ale azuriniai" su aisingo kringeliukais? ten is medziagos ar kaip? gal turit kuri iskarpa ir aprasyta kaip daryti? ACIUUUUU
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 24, 14:03)
SOS
imi standartine batuku iskarpa, paduka issipjauni is pastilazo o virsu issikerpi is organzos... tada paduko sonus apvedi aisingu ir uzklijuoji organza... sadedi taskelius ten kur reikia suklijuoti ir viskas.. paskui jau paisai ant batuko kringeliukus
QUOTE(Nevute @ 2012 07 24, 11:48)
O-RE-AR meskinas tai toks meskiskas
Aciukas
Tamstos irgi tortai kerintys
QUOTE(akvilyte @ 2012 07 24, 14:15)
imi standartine batuku iskarpa, paduka issipjauni is pastilazo o virsu issikerpi is organzos... tada paduko sonus apvedi aisingu ir uzklijuoji organza... sadedi taskelius ten kur reikia suklijuoti ir viskas.. paskui jau paisai ant batuko kringeliukus
bet cia jauciu uzdari labiau turetu buti gal turit iskarpa? nes pas mane tokie jau labai is keliu gabaliuku susideda tai su tokiais as uzsikasiu
o organza kietesne kokia ar minksta?
oi galvosukis man ten lengvai susiklijuoja? kazkaip man misija neimanoma su tom medziagom atrodo
Saunuoles mergaites, tokiu graziu tortu prikepet ir dizainas, ir ispildymas - fantastiski
@adrij@ - nukeliu kepure ir lenkiu savo galva uz Jusu patirti ir meniskuma. Krupstus, isbaigti, spalvingi tortai - kiekvieno svajone. Is proto varantys tortai!!!! Retai kada buna, kad noretus kopijuoti i savo PC tortus, bet Jusu tortus kopijuoju visus be isimties.
@adrij@ - nukeliu kepure ir lenkiu savo galva uz Jusu patirti ir meniskuma. Krupstus, isbaigti, spalvingi tortai - kiekvieno svajone. Is proto varantys tortai!!!! Retai kada buna, kad noretus kopijuoti i savo PC tortus, bet Jusu tortus kopijuoju visus be isimties.
sveikos kepejeles
kiek visos groziu prikepusios,visu nicai susimaise kas ka kepe
kiek pamenu kazkieno 2-aukstis su laiveliu fainuolis, su boruzele,pastoves vestuviniai,liktos geles pasakiskos... visos sauniai pasidarbave.
as po atostogu kita savaite startuosiu per blogus orus ilsejaus,per karscius dirbsiu
kiek visos groziu prikepusios,visu nicai susimaise kas ka kepe
kiek pamenu kazkieno 2-aukstis su laiveliu fainuolis, su boruzele,pastoves vestuviniai,liktos geles pasakiskos... visos sauniai pasidarbave.
as po atostogu kita savaite startuosiu per blogus orus ilsejaus,per karscius dirbsiu
Sveikos,
Nežinau ar čia klausiu, bet kaip jūs padarot vasarą rožes iš šokolado.
Niekaip neišeina, kol susuku lapelį jis man susileidžia. Ir lapelius padarius dedu į šaldytuvą, kad atvėstų, vistiek labai sunkiai gaunasi.
Nežinau ar čia klausiu, bet kaip jūs padarot vasarą rožes iš šokolado.
Niekaip neišeina, kol susuku lapelį jis man susileidžia. Ir lapelius padarius dedu į šaldytuvą, kad atvėstų, vistiek labai sunkiai gaunasi.
QUOTE(Nevute @ 2012 07 24, 13:48)
viliuosi batukai labai grazus
Ačiukas
Jūsų tortukai kaip visada nuostabūs
Sakykit, ar galima tokiu sviestiniu kremu aptepus tortą jį taip ir palikti, t.y. nieko daugiau (jokios masės) ant viršaus nedėti? Ar nebus neskanu?
O daryčiau pagal tokį receptą:
200 g sviesto
200 g cukraus pudros
1 v. šaukšto romo ar amareto (ar kitokio mėgstamo aromato alkoholio; ar, jei mėgstate dirbtinius aromatus, galima dėti jų)
1 kiaušinio trynio (pagal situaciją galima dėti 2)
O daryčiau pagal tokį receptą:
200 g sviesto
200 g cukraus pudros
1 v. šaukšto romo ar amareto (ar kitokio mėgstamo aromato alkoholio; ar, jei mėgstate dirbtinius aromatus, galima dėti jų)
1 kiaušinio trynio (pagal situaciją galima dėti 2)
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 23, 02:05)
Atnesu ir savo kelis darbelius :
savo megstamiausiaBANANINI tortuka 3kg., pastilazas dengimui cipciuko
cia geriausiai draugei, dukrytes pirmas gimtadienis
MODELIUKE
----------------
=====================
krikstinu JUODAS MISKAS 3,1kg. pastilazas
baciukai is arciau
-------------
--------------
pinigu maiselis --------------
-------------
savo megstamiausiaBANANINI tortuka 3kg., pastilazas dengimui cipciuko
cia geriausiai draugei, dukrytes pirmas gimtadienis
MODELIUKE
----------------
=====================
krikstinu JUODAS MISKAS 3,1kg. pastilazas
baciukai is arciau
-------------
--------------
pinigu maiselis --------------
-------------
sveiko kepejeles, atsiprasau ,kad patrukdysiu,gal ir juokingai jums atrodys,mano klausimas, bet kaip tokias grazias raides israityt???
Papildyta:
dar norejau pasiteirauti, kaip minejau savaitgaliui dariau barbe, ir pirma kart bandziau slapia beze, pradejus dzibuot atrode graziai, pritrukau kremo, tada dasidariau naujai, tik tas kitas toks kietesnis gavosi, nors viska ta pati gaminau, ir dzibuojant skiriasi rastas, pirmasis toks minkstesnis blizgesnis, o antras kietas ,o ryte man tas pirmasis paciuoze neblogai, vietom net dzibuku nesimate o tas kietasis laikesi lux, norejau pakalust kodel gali slapia beze ciuozt
nemoku foto imest, butu paparasciau paaiskint,, bet aciu jei atsakysit
ir dar klausimelis , bandysiu bokala gamint ant dienu, gaminsiu otela torta, ar saldainiu sokoladinei masei tiks tas rududu su sviestu kremas?ir rankena klijuot su degtine?
aciu jums labai uz atsakymus