Sveikos auksarankes
Nepykit bet pamaciusi orear meskiuka ir akvilytes braskinius-sokoladinius tortukus apseilejau ekrana
nu tiesiog negaliu susilaikyti
man tokie patys skaniausiai atrodantys, betgi ogi bet taciau kadangi norisi visokiu spalvotu visokiu su gelytemis meskiukais ir taip toliau tai man su mase labai graziai atrodo, tik netaip skaniai
bet manau vaikams skaniausiai atrodo tie spalvoti su baibokais
Ir siaip manau kaip kas nori tas taip puosia, kiekvieno skonis skirtingas, man grazus visi tortukai kurie kruopsciai padaryti ir matosi kad ideta daug pastangu o ar jie sausainiais apklijuoti, ar sokoladu apipilti ar beze ar mase ar gelemis gyvomis puosti jau netoks didelis skirtumas svarbus saikingai ir skoningai
Daug cia torciuku tai aisku visu nesuminesiu tik kaip visuomet labiausiai istrigusius, tai jau akvilyte ir orear paminejau, kaip visada dziugina akis adrijos sedevrai ir pasiilgstami miglute79, jau kruopstumas ir visu detaliu ispildymas nebestebina, bet visada dziugina akis
Pasta222 daug groziu pridejusi, ypatingai man istrigo su sirdutem virsuje ir gelyciu sleifu
Erikiuxxx su boruze labai laba patiko
liktos daili labai roze
Kirbes saunus torciukai
leila 10 su zmogum voru gerulis
Berods mingaliux idejo toki miela jauku torciuka su meskuciu ir su bitute
o del tortuku darymo naktimis tai as irgi darydavau kai turedavau galimybe diena pailseti, bet kadangi jau grizau i rimtus darbus tai nors ir kaip liudna bet tortukams laiko nebeliko ir naktimis jau nedarysiu, nebent retsykiais (
daug geru draugu, mylimu giminaiciu aplinkui sunku atsakyti) savaitgaliu vakarus aukosiu