Sokoladinis meski - niam niam
akvilytes braskiniai - super grozis, net seile nubego gaila braskiu neber...reiks vysniu ieskot
erikiuxxx - superiniai zolyte gerai gavosi
naitas - visiskai 100% ir del miego, ir del diedo
persidirbimas ypac naktinis visada - baisus dalykas tiek sveikatai tiek seimos santykiams, deja visos ne is durnumo manau stengiasi
---
kad del tortu puosimo-vienos nuomones cia niekada nebus, vieni pavarge nuo isciupinetu torciuku ir atsivalge mases (cia kaip ir gyvenime ) nori paprastumo, naturalumo, kiti - nori ispudzio, ko nors ne kasdienisko, tortuko, kuriuo nustebintu gal but tokio nemaciusius draugus, kurio nenusipirksi eilinej parduotuvej ir i kuri ideta tiek darbo ir meiles.
Kas del puosimo kokybes-cia jau kiekvienos kepejos asmeninis sugedimo lygis jei ji atmestinai padariusi ir net nesugebejusi uzmaskuoti trukukmu parduoda tortuka. Nenoriu izeisti nei vienos, bet man nekaip skamba kai zmones prisiima daug tortu o laiko neturi visiems normaliai padaryti-kas lieka, begom sumestos figureles, nedalipinti bantukai, nukrite gelytes ir kt. arba kai net elementariu ziniu nera su kuo prilipinti figureles o jau kepa pagal uzsakyma
visai kita jei tai darantis zmogus buna priprasytas draugu nes pvz. nebera kitos iseities, dovanai ar kt. ir uzsakovai tai zino ir dar zemai lenkiu galvas pries tas mamytes, kurios stengiasi del savo mazuju ir kuriom sis darbas uztrunka zyyymiai ilgiau nes reik surinkti daug info, pabandyti ir t.t. bet kad ir netobulas su daug trukumu, suplysusia mase ir nenuvalytu nuo figureliu krakmolu - toks tortukas VISADA bus mielesnis, nes ji padarote JUS
Stebinat mane tos, kurios sugebat papuosti tiek sauniu tortu per savaie-TOBULAI, ar bent taip kad nesimatytu, kas buvo ne taip SAUNUOLES
Papildyta:
likta - roziniai
leila10 gal kam pabode, bet man visad grazus su kuo isgauta faktura ir blizgesys?
Dianaaa1215 lapukai kreminiai? vis viliojuos bandyt bet bijau
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 23, 10:20)
ir dar zemai lenkiu galvas pries tas mamytes, kurios stengiasi del savo mazuju ir kuriom sis darbas uztrunka zyyymiai ilgiau nes reik surinkti daug info, pabandyti ir t.t. bet kad ir netobulas su daug trukumu, suplysusia mase ir nenuvalytu nuo figureliu krakmolu - toks tortukas VISADA bus mielesnis, nes ji padarote JUS
pritariu 200 proc.
mano torto darymas dazniausiai atrodo taip: didzioji 2 m. stovi salia ir vadovauja kokiu peiliu tepti krema, tuo pat metu kisa rankas i ji ir ragauja, o mazoji 11 mėn. isikabinusi man i koja zviegia, kad paimciau tai nori-nenori gaunasi tep lep, nes kitaip na niekaip neiseina. vis laukiu, kada paliks mane viena namuose, kai reikes kepti torciuka, nes nezinau kaip kitoms, o man reikia cia maksimalaus susikaupimo ir koncentracijos, ir kad niekas ant galvos neliptu
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 23, 11:36)
jooo, pas mane panasiai gerai kad vyras stengiasi suprasti m ano pomegi ir padeda vaikus atitraukti nuo virtuves
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 23, 09:20)
Sokoladinis meski - niam niam
Aciu sako meskis
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 23, 09:36)
pritariu 200 proc.
mano torto darymas dazniausiai atrodo taip: didzioji 2 m. stovi salia ir vadovauja kokiu peiliu tepti krema, tuo pat metu kisa rankas i ji ir ragauja, o mazoji 11 mėn. isikabinusi man i koja zviegia, kad paimciau tai nori-nenori gaunasi tep lep, nes kitaip na niekaip neiseina. vis laukiu, kada paliks mane viena namuose, kai reikes kepti torciuka, nes nezinau kaip kitoms, o man reikia cia maksimalaus susikaupimo ir koncentracijos, ir kad niekas ant galvos neliptu
As turiu didesne pagalbininke 3,5metu,bet stengiuos daryt,kai ji miega arba kai ziuri multikus.Tikrai nemegstu,kad eitu ir ragautu kremus,kuriais tepu tortus ir kazkas valgys
?
[/quote]
Taip, lapeliai kreminiai, šlapia beze, nebijok paprasčiau negali būti
[/quote]
Taip, lapeliai kreminiai, šlapia beze, nebijok paprasčiau negali būti
Meskis fantastiskas Jis cia pjaustytas ar su kokia forma darytas?
Erikiux, boruzele nuostabi. Ar ji tusciavidure, ar pilna? daryta is pirktines mases ar taip ryskiai pavyko paciai nudazyt?
Visi kiti tortukai nu labai labai
Erikiux, boruzele nuostabi. Ar ji tusciavidure, ar pilna? daryta is pirktines mases ar taip ryskiai pavyko paciai nudazyt?
Visi kiti tortukai nu labai labai
QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 23, 11:00)
Meskis fantastiskas Jis cia pjaustytas ar su kokia forma darytas?
Apipjaustytas,daklijuotas ir niekaip neramstytas,aukstis tai apie 24cm
Aciukas
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 07 23, 07:29)
Erikiuxx. norėjau paklausti su kuom tu padarei juostelių raštą, tas kur su batukais apatinė juostelė
Su konstruktorio detale, o siaip adrija kaskada rase, kad su flomasteriu kamsteliu galima
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 23, 10:36)
vis laukiu, kada paliks mane viena namuose, kai reikes kepti torciuka, nes nezinau kaip kitoms, o man reikia cia maksimalaus susikaupimo ir koncentracijos, ir kad niekas ant galvos neliptu
delto as ir puosiu tortukus tik nakti, nes diena be sansu, vaikai taip ir lenda i virtuve
QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 23, 12:00)
ACIUKAS
tuscia vidure, daziau ant virsaus, galva ir kuna, o apskritimus is pirktines mases padariau
Labas rytas
Na tarp visu šaunių tortų, kad jie atrodytu dar gražesni , tai įmetu ir mano futbolininkui torta . Net geda rodyti, o kiti aksesuarai dar stingsta . Bet kažko tokio norejo , ale nu šleivas .... ir didelis
Kažkaip keista kai žmones galvoja kad čia labai paprasta įpač kai mažai laiko yra su mase dirbt.
Na tarp visu šaunių tortų, kad jie atrodytu dar gražesni , tai įmetu ir mano futbolininkui torta . Net geda rodyti, o kiti aksesuarai dar stingsta . Bet kažko tokio norejo , ale nu šleivas .... ir didelis
Kažkaip keista kai žmones galvoja kad čia labai paprasta įpač kai mažai laiko yra su mase dirbt.
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 23, 13:55)
tuscia vidure, daziau ant virsaus, galva ir kuna, o apskritimus is pirktines mases padariau
O kaip uselius prie tusciavidures priklijavai
QUOTE(naitas @ 2012 07 23, 07:18)
Labas rytas
Šiaip tai panos.. nu Jūs nuostabios. Bet tikrai paklausykit gero patarimo - SAUGOKIT savo sveikatą, neblūdykit naktimis, nepersidirbkit. Visų pinigų neuždirbsit, o naktinis darbas ėda sveikatą labiausiai.
Šiaip tai panos.. nu Jūs nuostabios. Bet tikrai paklausykit gero patarimo - SAUGOKIT savo sveikatą, neblūdykit naktimis, nepersidirbkit. Visų pinigų neuždirbsit, o naktinis darbas ėda sveikatą labiausiai.
tikra taisybe
QUOTE(likta @ 2012 07 23, 09:48)
Labai grazi puokste ant paskutinio tortuko
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 23, 10:11)
o tamstos tortai irgi nerealiai grazus
ACIUKAS
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 23, 10:20)
erikiuxxx - superiniai zolyte gerai gavosi
persidirbimas ypac naktinis visada - baisus dalykas tiek sveikatai tiek seimos santykiams, deja visos ne is durnumo manau stengiasi
ACIUKAS
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 23, 09:36)
pritariu 200 proc.
atsikeli anksti ryte ir kol visi ramiai miega , knisiesi virtuveje , kitaip niekaip , nes beklijuojant juosteles jau tempe nuo torto kitas iš kt puses.