Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 21, 22:56)

kaip reiktu zolyte dziuboti? nuo virsaus i apacia , ar atvirksciai ?
kaskada klausiau mergaiciu, bet atsakymo nesulaukiau smile.gif

.zolyte reik dzibuoti nuo apacios y virsu......
pasta,nuostabus tortai.....ypac svocios patiko.....
Atsakyti
Labai jaučiasi, kad švenčių metas , žiemą tokių grožių mažiau. Nuostabūs tortai visų ... Olestos, Kirbės, Adrijos ( ypatingai vestuvinis su bitutėm ir ramunėm bigsmile.gif ), Pastos, Mingailiux, Ramunės su krikštynų bosonoškėm wub.gif , leilos totukas neįprastų spalvų (turkio ir rudos derinukas) nerealiai gražiai atrodo bigsmile.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 07 21, 18:59)

Šok. natam pastilazas, aisingas

Superinis darbukas wub.gif , kokia spalva buvo dažytas tas tortas , man su ameri dažais kotais neišeina tokios sodrios spalvos išgauti doh.gif , pastilažas trupėti pradeda nuo per didelio dažų kiekio unsure.gif

Ir mano keli

Pirmas tikras vestuvinis unsure.gif
user posted image
user posted image

Kopija hihihi.gif , bet tokio labai norėjo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 22, 10:23)
Superinis darbukas  wub.gif , kokia spalva buvo dažytas tas tortas , man su ameri dažais kotais neišeina tokios sodrios spalvos išgauti  doh.gif , pastilažas trupėti pradeda nuo per didelio dažų kiekio  unsure.gif

Ir mano keli

Aciu lb, man jis irgi patinka biggrin.gif . As nedejau jokiu dazu, o dejau kakavos dali vietoj CP, aisku nera lengva dirbti, bet splava gera galima isgauti.

Lb grazus vestuvinis, geles grazios wub.gif , tik noretusi, kad geliu lapeliai butu daugiau isploninti blush2.gif
Papildyta:
Ir dar keli:

Medutis, pastilazas
user posted image

Snickers, pastilazas, grietinele
user posted image

Varskes, marsmellow, pastilazas
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Na štai dar vienas mano tortukas. Krikštynų proga sesei. Jogurtinis, pastiliažas. Su raidėm tai vargau doh.gif Idėja skolinta kažkurios merginų, nes labai patiko ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 07 22, 11:54)
Sveikos. Na štai dar vienas mano tortukas. Krikštynų proga sesei. Jogurtinis, pastiliažas. Su raidėm tai vargau  doh.gif Idėja skolinta kažkurios merginų, nes labai patiko  ax.gif

Mano biggrin.gif
Man tik noretusi tu gelyciu koteliu aukstesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 07 22, 12:44)
Mano biggrin.gif
Man tik noretusi tu gelyciu koteliu aukstesniu mirksiukas.gif

4u.gif Gal ir reikėjo, bet šiaip tai natūroj visai gerai atrodė. Kažkaip nuotraukoj trumpesni atrodo nei iš tiesų.
Atsakyti
Rasa_zyk labai grazus vestuvinis wub.gif man tokie minimalistiniai super grazu ir geles labai wub.gif o kriksto irgi fainutis-graziai atlikta smile.gif
*Keila* labai patiko anie o ir sie super smile.gif tik man paskutiniam tos raides didokos atrodo, bet gal cia foto tik taip ax.gif o uzrasas "MARIOS" be J? blush2.gif g.gif nu i rprigalvoja dabar vardu tevai doh.gif smile.gif
viliuosi astuftis thumbup.gif
kirbe ypac lektuvas ir kriksto su melynu kaspinu labai patiko smile.gif
pasta222 vocios wub.gif ir kiti aisku thumbup.gif
Olestos vaistininkei toks neiprastas smile.gif
Atsakyti
Meskinas-medutis ,apie 4kg,gal i didesne puse.Krikstynoms ir pirmam gimtadieniui ax.gif
Su kepurele medutis su persikais ir zele 2.5kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 22, 21:17)
Meskinas-medutis ,apie 4kg,gal i didesne puse.Krikstynoms ir pirmam gimtadieniui  ax.gif

meskinas nerealus thumbup.gif toks visas sokoladinis sokoladinis bigsmile.gif

pamastymui...kodel dazniausiai puosiama kazkokiom masem ir baibokais (kiek cia tenka pastebeti) ax.gif ? nesakau, kad negrazu, netgi labai grazu, taciau kitaip puostu vos vienas kitas rolleyes.gif o juk yra tiek ivairiausiu budu graziai papuosti torta, pvz kad ir sokoladinem sukem, ivairiausiais kremo skirtingu spalvu padeliojimais, gyvomis gelemis, saldainiais, uogomis, vaisiais ir dar bala zino kuo...aisku, puosti su mase ir palipdytomis figurelemis labai gerai, nes cia fantazijai ribu nera, galima nulipdyti bet ka...bet vis delto...?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 22, 21:00)

*Keila* labai patiko anie o ir sie super smile.gif tik man paskutiniam tos raides didokos atrodo, bet gal cia foto tik taip ax.gif o uzrasas "MARIOS" be J? blush2.gif  g.gif nu i rprigalvoja dabar vardu tevai doh.gif  smile.gif

Aciu
Kazkaip gerai tos raides ziurejosi, gal ne tuo kampu fotkinau. O vardas tai Maria, tik ne lietuviskas (berots ten mergyte turi ispanisko kraujo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 22, 21:52)

pamastymui...kodel dazniausiai puosiama kazkokiom masem ir baibokais (kiek cia tenka pastebeti)  ax.gif ? nesakau, kad negrazu, netgi labai grazu, taciau kitaip puostu vos vienas kitas  rolleyes.gif o juk yra tiek ivairiausiu budu graziai papuosti torta, pvz kad ir sokoladinem sukem, ivairiausiais kremo skirtingu spalvu padeliojimais, gyvomis gelemis, saldainiais, uogomis, vaisiais ir dar bala zino kuo...aisku, puosti su mase ir palipdytomis figurelemis labai gerai, nes cia fantazijai ribu nera, galima nulipdyti bet ka...bet vis delto...?

tai prasom puoskite,fantazuokite...kas gi neleidzia.....ir nepamirskit mums parodyti.... 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 22, 20:52)
meskinas nerealus thumbup.gif toks visas sokoladinis sokoladinis  bigsmile.gif

puosti su mase ir palipdytomis figurelemis labai gerai, nes cia fantazijai ribu nera, galima nulipdyti bet ka...bet vis delto...?

Aciu sako meskinas 4u.gif

Na yra begale budu,gal ir taip,bet nemanau,kad kas noretu krikstynoms torto su isdeliotais serbentais,ar vysniom.Juk moki piniga,tai ir norisi gauti kazkoki kitoki torta,o ne toki,koki kiekviena seimininke pasidaro bile diena.
Gerai butu,jei baibokai taip visoms butu lengva lipdyti ax.gif
Atsakyti