MERGAITES, labai reikia patarymo
Darysiu pirma kart 3-ju aukstu tortuka, drauges vestuvems, isprase
Dabar gailiuosiu kad sutikau, baisu, o to labiau vietos trukumas saldytuve, o jau atsisakyti negaliu, nes drauge jau niekur neuzsisakys tortuko, liko mazai laiko, reikia rugpjucio 4d. Nors prase visai nesudetingo (ligtai), ta prasme kad su drugeliais butu (nors as norejau su gelytemis, jau ir foto buvau radusi)
beda ta , kad nemoku tu drugeliu normalai padaryti, man jie luzineja o cia reiks apie 50vnt., jej ne daugiau Tai labai prasau jusu patarymo, is kokios mases geriau daryti ??? ir antra beda, PATARKIT prasau kokiu spalvu daryti ???
Labai nori kad butu kaskas su auksu, nes ant stalo bus detaliu, auksiniu drugeliu.
Tai va, drugeliu reiktu turbut dvieju spalvu, viena gali buti balta, o kita kaip dazyti, kaip jus darytumet tokiu atveju, kad graziau deretu ? ir kokius dazus nauduoti tokiu atveju, man labai svarbu pavadinimas konkretus ir kokios firmos ir kaip dazyti
Labai labai, lauksiu jusu nuomoniu , patarimu ir tt...
QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 21, 19:05)
Mingailiux , tokį puošimo originalą turiu ( iš interneto ) , niekuo abu nesiskiria , tavo dar šiltesnis , o bitutė .
Labai aciu. Smagu girdeti toki ivertinima is profes
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 21, 19:15)
su bitute FANTASTISKAS tortukas , labai labai man patinka, butinai kada nors reiks panasu padaryti
Man irgi jis patinka. Tiks siltas ir vaikiskas. Ir bite tokia faiulka iseina. Kazkaip su bite vargo nera, labai lengvai nusilipdo
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 21, 19:34)
beda ta , kad nemoku tu drugeliu normalai padaryti, man jie luzineja o cia reiks apie 50vnt., jej ne daugiau Tai labai prasau jusu patarymo, is kokios mases geriau daryti ??? ir antra beda, PATARKIT prasau kokiu spalvu daryti ???
Labai nori kad butu kaskas su auksu, nes ant stalo bus detaliu, auksiniu drugeliu.
Tai va, drugeliu reiktu turbut dvieju spalvu, viena gali buti balta, o kita kaip dazyti, kaip jus darytumet tokiu atveju, kad graziau deretu ? ir kokius dazus nauduoti tokiu atveju, man labai svarbu pavadinimas konkretus ir kokios firmos ir kaip dazyti
Del spalvu tai nieko negaliu patarti. Cia jau uzsakove turbut daugiau turetu norus pareiksti. O drugelius darau is to paties dengimo pastiliazo, kur torta dengiu. Tiek pas mane tos patirties, et neluzinea man tie drugeliai. Vienas suluzo, bet pati kalta, kai klijavau prie torto paspaudziau per daug. O daugiau viskas normaliai. Pasidarau is vakaro, sudziovinu ir normaliai jie. Atsrgiai priklijuoju ir laikosi, neluzta
QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 20, 23:33)
Tortukas mediniu vestuviu proga, snikersas 2,7 kg
kooooks grožis. Išsisaugojau pavadinimu - NEREALUS
QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 20, 23:33)
Kaip jums sekasi draugauti su tokiomis raidemis? Gal valanda laiko spaudziau "k" raidele. Suluzta ir suluzta ji man Gal turit kokiu ideju kaip kita karta geriau ja spaust. Spaudziau ir padziovinus mase ir per maiseli ir vis tiek nieko gero nesigavo
za to ona i na bukvu "K"
Tiesa, jeigu kuri raidė neišeina man po kokių 2 - 5 bandymų, liaujuos ją daryt. Darau kitas, arba užssimu kitu darbu. Po kurio laiko grįžtu ir gaunas tada.. Matyt, ranka įpranta broką daryt, ir vis lūžta ir lūžta. Reik duot pailsėt.
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 21, 20:34)
Aš daryčiau drugelius ne su tom juodom formelėm, o su plungeriais. Dar yra puikaus laiko - reikia juos padaryt dabar, kokių 3 dydžių. Kokį 100. Ir padžiauti savaitei, sulenkus kampu sparnus. Na į masę įminkyt tragakano, kočioti 1,5 - 2 mm storiu. Tikrai gausis.
Jeigu reikia auksinių, tada aukso dulkėm braukčiau per jų kūnelius. Sparnų neliesčiau, lai būna balti.
Spalva.. o tai jaunamartė turi žinot, ko ji nori. Šiaip tai balti gal geriausiai.
QUOTE(*Keila* @ 2012 07 21, 20:59)
nu faina tik man ta didžiulė kriauklė stipriai per didelė, ir atsiprašau, bet gal gėlės ir drugeliai tokiu šleifu labiau žiūrėtųsi. O kriauklės auga "kuokštais". Bet tai čia tik mano pastebėjimas. Super darbas labai gražia jūrine tematika. Ir daug darbo. O jau keksiukai Aš panašų projektą darau dabar
p.s. dar kartą apžiūrėjau tortą.. nu kaip man prie jo dabar žiūrėtųsi pora trejeta ant aukšto žalių persisukusių ilgų lapų, viksvų tokių, ir kokis oranžinis plonas a la koraliukas... šitam mėlynam fone su ryškesniais akcentais taip gerai atsimuštų tada tos kriauklės..
Ai tiesa,.... BITĖ BITĖ BITĖ
O Adrijos tortai.. Olestos.. negaliu net cyptelt. Ne mano nosiai. Gražu
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 21, 19:15)
viliuosi
praleidau tavo tortuka idomus, fainutis tik noretusi kotelio plonesnio o sonai tortuko kaip daryti ?
praleidau tavo tortuka idomus, fainutis tik noretusi kotelio plonesnio o sonai tortuko kaip daryti ?
Ačiū už pastebėjomą. Dėl kotelio jau kažkuri tą patį rašė Matyt tikrai storokas, bet kaip jau rašiau, patirties stoka ir baimė, kad gali sulūži.
Šonai su šlapia beze. Antgaliukas toks visai paprastutis. Net nežinau kaip apibūdinti. Su pailga skyle. Spaudžiau nuo apačios į viršų ir viskas.
Kiek nuostabių tortų pridėjot visos
QUOTE(*Keila* @ 2012 07 21, 18:59)
Labai patiko sokoladinis su keksiukais fainai sugalvota, kad kiekvienas su vardu
QUOTE(kirbe @ 2012 07 21, 20:59)
Visas tortu paradas vienas uz kita grazesni labai labai
balta pasaka, man superine, nematyta
kaip reiktu zolyte dziuboti? nuo virsaus i apacia , ar atvirksciai ?
kaskada klausiau mergaiciu, bet atsakymo nesulaukiau
QUOTE(naitas @ 2012 07 21, 21:02)
Didziausias dekui uz paiskinima
taip ir galvojau, apie tos paprastus drugelius. Gera ideja, kad tik vidurius padazyti Dar truputuka, paiskink man neismanelei, o tos vidurius braukti tik su dulkemis? (ta prasme neskiesti su degtine ?)
Ar vieno buteliuko man uztektu tam reikalui ? turiu tokius http://www_cake-deco...497f641bdd1.jpg
o kokia mase? turejai omeni pastilaza dengimui ? + tragakano ar masę lipdymui ?
ACIU tau dar karta
QUOTE(naitas @ 2012 07 21, 22:02)
nu faina tik man ta didžiulė kriauklė stipriai per didelė, ir atsiprašau, bet gal gėlės ir drugeliai tokiu šleifu labiau žiūrėtųsi. O kriauklės auga "kuokštais". Bet tai čia tik mano pastebėjimas. Super darbas labai gražia jūrine tematika. Ir daug darbo. O jau keksiukai Aš panašų projektą darau dabar
p.s. dar kartą apžiūrėjau tortą.. nu kaip man prie jo dabar žiūrėtųsi pora trejeta ant aukšto žalių persisukusių ilgų lapų, viksvų tokių, ir kokis oranžinis plonas a la koraliukas... šitam mėlynam fone su ryškesniais akcentais taip gerai atsimuštų tada tos kriauklės..
Aciu uz nuomone. Realiai viskas atrode lb gerai (mano akiai)
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 21, 23:56)
Labai patiko sokoladinis su keksiukais fainai sugalvota, kad kiekvienas su vardu
aciu
QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 21, 23:39)
labas rytas
taigi ne apie tortus taip sakiau, o apie tas gan sudėtingas raidžių formeles
o dėl erikiuxxx drugelių.. dėl aukso dulkių. Tai reikia žiūrėti, kaip ten tos dulkės dengs paviršių. Jeigu sausos gerai prikibs, tai galima ir sausom. Reik bandyt.
iš kokios masės. Gal iš pastilažo. Čia nėra riebalo. Tvirta masė gaunas. Išdžiūvus net skamba. Nors aš vakar dariau iš Minordijos masės kelis drugelius, tai šiand irgi puikiausiai tiktų ant torto sodint.
Tik niekaip nesugalvoju priešnuodžio šaldytuvo drėgmei. Kažkada rodė Saulės Zuikutis, kas nutiko per naktį šaldytuve su torto cukraus masės "kaspinais" - subliuško nuo drėgmės. Tai va, reikia ir apie drugelius pagalvot. Kad nestovėtų per naktį šaldtytuve tortas papuoštas drugeliais. Juos reiktų tą pačią dieną prilipdyt. Dar galvoju, o ne geriau juos būtų prilipdyt karštu baltu šokoladu , kad išvengti bet kokios papildomos drėgmės?