Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 20, 22:48)
Koks idomus tavo vestuviu tortukas bigsmile.gif  traukynukas nuostabus wub.gif

4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 21, 08:48)
Turbut nera skirtumo, as si karta spaudziau is lipdymo mases mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif Bandysiu kuria diena pasispaudinet ju ax.gif Siaip man tik keista tai, kad visos kitos raides man kaip ir neblogai spaudes, nu bet "k" raideles negalejau niekaip isspaust, nes vis nuluzdavo tas pilvukas doh.gif
Atsakyti
Kausriukas abu labai labai patiko wub.gif
viliuosi idomus ir labai grazus skecio virsus, tik man gal jo koto plonesnio noretusi blush2.gif
leguska69 laaabai valgomas tongue.gif
QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 20, 22:33)
Kaip jums sekasi draugauti su tokiomis raidemis? Gal valanda laiko spaudziau "k" raidele. Suluzta ir suluzta ji man sad.gif Gal turit kokiu ideju kaip kita karta geriau ja spaust. Spaudziau ir padziovinus mase ir per maiseli ir vis tiek nieko gero nesigavo sad.gif

lotuliukas.gif mano mintys doh.gif man ir taip, reiks mokintis biggrin.gif gal dar ir nuo raidziu ispaudu priklauso g.gif

Mano Varskinis 2,6kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 21 liepos 2012 - 08:56
Turiu klauismeli: noriu ant torto virsaus apdelioti uogomis ir man labai patiko kazkur matytas variantas, kai jos buna padengtos cukrumi (tarsi kristalizavesi tokios) kaip tai padaroma? Ar tiesiog pamerkiama i vandeni ir tada i cukru? O gal kaip kitaip? Galvoju, kad tas cukrus netirptu gi reikia.
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2012 07 21, 09:58)
Turiu klauismeli: noriu ant torto virsaus apdelioti uogomis ir man labai patiko kazkur matytas variantas, kai jos buna padengtos cukrumi (tarsi kristalizavesi tokios) kaip tai padaroma? Ar tiesiog pamerkiama i vandeni ir tada i cukru? O gal kaip kitaip? Galvoju, kad tas cukrus netirptu gi reikia.

as pamerkiu i zele ir tada i cukru, bet ant pastilazo toks var. netiks-tirpins, o jei ant kito puosimo (sokolado, trupiniu ...) puikiai smile.gif gal mergaites dar ka patars mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 21 liepos 2012 - 09:01
Parodysiu ir savo kelis ax.gif
Paslapčių sodas, 1.7kg
user posted image
Žuvis, 2kg
user posted image
Juoda-balta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuftis: 21 liepos 2012 - 09:12
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 21, 09:01)
as pamerkiu i zele ir tada i cukru, bet ant pastilazo toks var. netiks-tirpins, o jei ant kito puosimo (sokolado, trupiniu ...) puikiai smile.gif gal mergaites dar ka patars mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 07 20, 19:26)
man klausimas: kodėl MMG krakmolo visai nėra, o pastiliaže dedame recepte ir pataisymui vėl siūloma? atrodo, kad jos turėtų būti praktiškai vienodos...  g.gif

Su krakmolu masė geriau pavyksta, bet man, asmeniškai, jinai labai neskani. Paskutinį kartą išmečiau paragavus. Skaniausia ir valgoma masė iš Marshmallow saldainių.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 21, 09:49)

viliuosi idomus ir labai grazus skecio virsus, tik man gal jo koto plonesnio noretusi blush2.gif

Ačiū už pastebėjimą. Bijojau, kad nesulūžtų ax.gif Mažai dar pas mane patirties.
Jūsų batukai krikštynų labai man gražūs.
Ir iš vis visų tortai nuostabūs 4u.gif Nemačiau nei vieno, kuris nepatiktų.
Atsakyti
astuftis labai grazu, zuvyte fainuole smile.gif o rozes wub.gif
viliuosi Aciu
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 21, 11:15)
astuftis labai grazu, zuvyte fainuole smile.gif o rozes  wub.gif
viliuosi Aciu

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 07 19, 23:34)
laugh.gif retai kepu tortus. Aš kilogramais minkau cukraus mases.

Pora kibiriukų jei galima , užsisakau ... po 5 kg. bigsmile.gif , nes tikrai žinau , kad kokybė bus 100 procentinė thumbup.gif .

---------------------------------------------------------------------------------------
Laba diena visoms smile.gif .

leila ,
psasta222 ,
Migle ,
TITA777
.... ir visų likusių , grožiai wub.gif wub.gif wub.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

Keletas iš mano darytų .

user posted image...user posted image

user posted image....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 21 liepos 2012 - 11:14
@drij@,priblosket kaip visada,ypac pirmasis.
Treciajame mases struktura isgavot kocelu?labai prabangiai atrodo,krikstynu torte zvilgesi isgaunat purskiamu perlu,ar? gal gali pasidalinti kokiu 4u.gif
Atsakyti