Merginos, pasakykit man ka negerai darau. Tas mano pirmas tortukas baltas su meskiu rudu. Ten yra su aisingu iszigzaguoti kringeliukai tokie. Nu man tai labai negerai jie gavosi. Kazkoks praskydes tas aisingas. Ir jau ne pirma karta taip. Dariau is baltymo ir pudros. Atrodo daug tos pudros pridedu, nu bet vis tiek skystas kazkos, ir iskringeliavus jis kaip ir pasiskleidzia, leidziasi. Gal padarius aisinga jis turi apvertus bliuda nei kiek nekristi. Man tai jis tasus iseina. Ar cia pudros mazai ar nedaplaku?
O geriausias bajeris, kad kai pirma karta dariau, viskas gavosi ciki, nu dabar nykaip nebeiseina tie kringeliai
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 20, 21:24)
Man tai jis tasus iseina. Ar cia pudros mazai ar nedaplaku?
O geriausias bajeris, kad kai pirma karta dariau, viskas gavosi ciki, nu dabar nykaip nebeiseina tie kringeliai
Pudros mazai
Mergaites, su ko klijojat raides prie tortuko, ir dar sidabrinius karoliukus ?
Ar patepus su degtine , neistirps dazai nuo karoliuku ? ir jej suslaps pastilazas nuo degtines, isdziuvus, ar lieka plemai ???
ACIU , jej kas atsakys
Ar patepus su degtine , neistirps dazai nuo karoliuku ? ir jej suslaps pastilazas nuo degtines, isdziuvus, ar lieka plemai ???
ACIU , jej kas atsakys
Štai mano šiandieninis tortukas dovanų krikšto dukrai. Jogurtinis, šlapia beze, pastiliažas.
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 20, 22:04)
Mergaites, su ko klijojat raides prie tortuko, ir dar sidabrinius karoliukus ?
ACIU , jej kas atsakys
ACIU , jej kas atsakys
raides su vandeniu, degtine ir pan...
o sidabrinius karoliukus su aisingu arba ispaudziu i mase iki puses nuo degtines tai gali nubegt...
tortai daugumos- ABALDIET
Visoms kepejelems po Kaip smagu kad tokia tema yra SM ir yra is ko mokytis, pasisemt ideju
Tortukas mediniu vestuviu proga, snikersas 2,7 kg
Snikersas, 3 kg
Kaip jums sekasi draugauti su tokiomis raidemis? Gal valanda laiko spaudziau "k" raidele. Suluzta ir suluzta ji man Gal turit kokiu ideju kaip kita karta geriau ja spaust. Spaudziau ir padziovinus mase ir per maiseli ir vis tiek nieko gero nesigavo
Tortukas mediniu vestuviu proga, snikersas 2,7 kg
Snikersas, 3 kg
Kaip jums sekasi draugauti su tokiomis raidemis? Gal valanda laiko spaudziau "k" raidele. Suluzta ir suluzta ji man Gal turit kokiu ideju kaip kita karta geriau ja spaust. Spaudziau ir padziovinus mase ir per maiseli ir vis tiek nieko gero nesigavo
QUOTE(akvilyte @ 2012 07 20, 21:14)
ACIUKAS
QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 20, 21:33)
O man pirma karta, puikiai raides spaudesi truputi padziovinau, ir spaudziau per maiseli, tiesiog pacios iskrenta bet bijau priklijoti, kad torta nesugadinti
Koks idomus tavo vestuviu tortukas traukynukas nuostabus
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 20, 22:48)
ACIUKAS
O man pirma karta, puikiai raides spaudesi truputi padziovinau, ir spaudziau per maiseli, tiesiog pacios iskrenta bet bijau priklijoti, kad torta nesugadinti
O spaudei jas per ta visai visai plonyti maiseli ar per storesni reikia? Ir kokio storio mazdaug mase iskocioji raidems: ar visai visai plonai ar storiau?
plonai iskociota, gal 1mm, ir per maistini ne maiseli, o plevele plonyte, kur maistui vynioti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 20, 22:52)
plonai iskociota, gal 1mm, ir per maistini ne maiseli, o plevele plonyte, kur maistui vynioti
Ir dar kilo klausimas: gal raideles reik spaust is dengimo pastiliazo o ne is lipdymo mases? Ar nera skirtumo?
Turbut nera skirtumo, as si karta spaudziau is lipdymo mases