Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(vaivin @ 2012 07 20, 17:37)
na vat ir "pagaminau" as pastiliaza, nezinau ar visoms taip pirma karta ar tik as su abiem kairem rankom, zodziu viskas man limpa, iskocioti neina ir nebezianu ka su tuo gabalu veikti verysad.gif
echh pasiguodziau...
bet dabar klausimas su kuo torta papuost? gietineles begti?

Į maišelį, stipriai užvyniot ir į spintelę ir pažiūrėt po 12 val.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 07 20, 14:51)
Į maišelį, stipriai užvyniot ir į spintelę ir pažiūrėt po 12 val.

Nemanau,kad pades ax.gif

VAIVIN Slapia beze gal darykit mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=kapseika,2012 07 20, 11:48]

galit iskart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 20, 17:29)
Nemanau,kad pades  ax.gif

Gal skysta ir del to gavos kad per silta zelat. supyle, bet cia dar galima pataisyti :)Man visad taip kai darau su 60 vandens biggrin.gif tai jei darausi kitai dienai taip ir darau, po 12val. buna liuks, jei dar per skystas duodu ant stalo pastovet ir krakmolo dadet kociojant mirksiukas.gif vaivin i plevele ir 12val. viskas bus ok. 4u.gif
Papildyta:
TITA777 labai valgomas torciukas ir tvarkingai atliktas smile.gif
Mingailiux wub.gif wub.gif wub.gif kaip grazu man tokie, tas pirmas tai super thumbup.gif
leila10, Migle79, pasta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 liepos 2012 - 17:16
QUOTE(Ruciukas @ 2012 07 20, 09:30)
Jeeeetus kaip buvau pasiilgus Miglės 79 šedevrų.... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kodėl taip retai rodaisi?  blush2.gif
Ačiū 4u.gif Dabar mažai darau tortukų, tiesiog neturiu tam laiko verysad.gif O tuščiomis ateiti gėda blush2.gif

QUOTE(kapseika @ 2012 07 20, 10:28)
pirmiausia, KOMPLIMENTAI, torciukai nuostabus!!!
antra, aciu del kaladeliu, tik  noreciau pasitikslinti: i pati svirksta tos mases kisti nereikia, tiesiog ta antgali panaudoti, kaip formele isspaudziant rutuliukus is iskociotos mases? ir kuom prilipinti juos prie kaladeles?
Ačiū 4u.gif Aš naudoju antgalį rutuliukams išspausti. Detalėms sujungti naudoju aisingą arba kiaušinio baltymą.

QUOTE(kapseika @ 2012 07 20, 14:48)
4u.gif aciu, ir dar klausimelis, pries lipinant jas isdziovinti, ar galima iskart klijuoti?
Jei masė labai minkšta, tai galima ir palaukti, kol išdžiūs, kad išvengti deformacijų.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 20, 17:15)
Gal skysta ir del to gavos kad per silta zelat. supyle, bet cia dar galima pataisyti :)Man visad taip kai darau su 60 vandens biggrin.gif tai jei darausi kitai dienai taip ir darau, po 12val. buna liuks, jei dar per skystas duodu ant stalo pastovet ir krakmolo dadet kociojant mirksiukas.gif vaivin i plevele ir 12val. viskas bus ok.  4u.gif
Papildyta:
TITA777 labai valgomas torciukas ir tvarkingai atliktas smile.gif
Mingailiux  wub.gif  wub.gif  wub.gif kaip grazu man tokie, tas pirmas tai super thumbup.gif
leila10, Migle79, pasta  4u.gif

man klausimas: kodėl MMG krakmolo visai nėra, o pastiliaže dedame recepte ir pataisymui vėl siūloma? atrodo, kad jos turėtų būti praktiškai vienodos... g.gif
Atsakyti
leila10, gražūs, tvarkingi tortukai thumbup.gif Pastatus iš torto Žmogus-voras aš daryčiau iš kietesnės masės arba palaukšiau, kol ji sukietės, kad būtų jie lygesnį mirksiukas.gif

Pasta, tikras tortų paradas thumbup.gif Ypač patiko tortas (-ai) su širdutėmis wub.gif

TITA777, labai "apetitnas" tortukas, labai dailiai papuoštas. Tik fotografuojant reikėjo pasukti žvakutę mirksiukas.gif

Mingailiux
, labai gražūs tortukai, tik katytei rodos reikėjo padaryti plonesnę uodegą mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui Miglei uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Aciu mergiukai.
Jo paskui jau pamaciau, kad zvake ne taip pasukta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 07 20, 10:16)

Grazus visi tortukai wub.gif wub.gif wub.gif ir ju padekliukai, kurie derantis prie tortuko wub.gif
dabar papasakok is ko jie daryti ???
o sukantis tarybinis padekliukas visai nedera prie tortuko verysad.gif noretusi kaskokio ryskesnio, o tai tas kasikelis su gelytemis, nublukes atrodo dabar, nors istikruju tai nera ax.gif

QUOTE(TITA777 @ 2012 07 20, 15:08)

Paprasta , bet labai grazus man tortukas wub.gif , tik noretusi didesnio padekliuko jam ax.gif ir zvakute ne i ta puse ziuri biggrin.gif

QUOTE(vaivin @ 2012 07 20, 15:37)
na vat ir "pagaminau" as pastiliaza, nezinau ar visoms taip pirma karta ar tik as su abiem kairem rankom, zodziu viskas man limpa, iskocioti neina ir nebezianu ka su tuo gabalu veikti verysad.gif
echh pasiguodziau...
bet dabar klausimas su kuo torta papuost? gietineles begti?

as tai dazniau rankas paplaunu, ir istepu aliejumi, ar kokoso taukais, ir toliau minkau mirksiukas.gif

Migle kaip smagu kad vel pasirodei bigsmile.gif kaip visada, tavo tortukai nuostabus wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(likta @ 2012 07 20, 05:51)
Tada rodyk ką iš tų kilogramų kuri lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(leila10 @ 2012 07 20, 08:53)

pirmas tortukas idomus, ir spalva labai grazi man wub.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 20, 15:20)

grazus visi, o su katyte man labiausiai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 07 20, 08:06)

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2012 07 20, 21:03]
Grazus visi tortukai wub.gif wub.gif wub.gif ir ju padekliukai, kurie derantis prie tortuko wub.gif
dabar papasakok is ko jie daryti ???
o sukantis tarybinis padekliukas visai nedera prie tortuko verysad.gif noretusi kaskokio ryskesnio, o tai tas kasikelis su gelytemis, nublukes atrodo dabar, nors istikruju tai nera ax.gif
aciu 4u.gif

padekliukus pirkau is Tasty Fun, dvipusiai, nelabai man jie patiko per ploni verysad.gif

...o del tarybinio padeklo lotuliukas.gif , koki dave ant tokio ir padejau tongue.gif prie kavutes manau nesvarbu ant kokio padeklo padetas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 07 20, 20:10)

...o del tarybinio padeklo lotuliukas.gif ,  koki dave ant tokio ir padejau tongue.gif prie kavutes manau nesvarbu ant kokio padeklo padetas g.gif

prie kavutes galima ir nepuosti lotuliukas.gif as kaip seiminai darau, tai ir nepuosiu biggrin.gif
O tavo kremines rozytes labai grazios wub.gif , o jej padekliukas butu riskesnis, tai ir tortukas butu nuostabus ax.gif
o tie dvipusiai, bet ju krastai i virsu pakelti ? tai is ko jie ?
Atsakyti