Sveikos, merginos, gal kuri darete lego papuosimus tortui ir pasidalysite patirtimi, kaip nulipinti tas kaladeles...pas mane nuline patirtis, bet vaikas uzsiprase. vienoje is senesniu temu radau vienos forumietes (asseni) grazuoli legini, tik komentaru, kaip daryta neradau.
Labas rytas merginos Mano pora tortuku Geros dienos
[quote=sweetsosweet,2012 07 19, 22:57]
[quote=mauzeryte2011,2012 07 19, 10:01]
SOS!!
turiu silver spoon dazus ir PINK spalva ir lilac ir red ir yellow, ar ta pink tiks man tiem kremam ???
jei kalbam apie tuos pacius dazus,tai ju nedek i beze,jie skysti yra.man atidave pora buteliuku tai aisingui ir sviestiniam naudoju
[/quote]
hmmmm tai kaip cia dbr ta rozine suknelel panelei padaryt? nes turiu tik oetkerio ir silver spoon, jo jie skysti? o i beze negalima skystu?o jei grietinele plaksiu ar galiu det tuos dazus?
[quote=mauzeryte2011,2012 07 19, 10:01]
SOS!!
turiu silver spoon dazus ir PINK spalva ir lilac ir red ir yellow, ar ta pink tiks man tiem kremam ???
jei kalbam apie tuos pacius dazus,tai ju nedek i beze,jie skysti yra.man atidave pora buteliuku tai aisingui ir sviestiniam naudoju
[/quote]
hmmmm tai kaip cia dbr ta rozine suknelel panelei padaryt? nes turiu tik oetkerio ir silver spoon, jo jie skysti? o i beze negalima skystu?o jei grietinele plaksiu ar galiu det tuos dazus?
QUOTE(kapseika @ 2012 07 20, 08:12)
Sveikos, merginos, gal kuri darete lego papuosimus tortui ir pasidalysite patirtimi, kaip nulipinti tas kaladeles...pas mane nuline patirtis, bet vaikas uzsiprase. vienoje is senesniu temu radau vienos forumietes (asseni) grazuoli legini, tik komentaru, kaip daryta neradau.
Jei kalbi apie tokias kaladėles:Tai jas labai paprasta pasidaryti. Reikia iškočioti storesnę reikiamos spalvos masę, iš jos iškirpti stačiakampį ar kvadratą. Tada paimti antgalį kremui (su skylute) ir išspausti rutuliukus, kuriuos paskui priklijuoti prie stačiakampio ar kvadrato.
Mergaites, tortukai visų labai gražūs
Įdėsiu keletą savų darbelių
"Berniuko krikštynoms":
"Afrika":
"Laputės gimtadienis":
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 19, 23:01)
Nerealiai čia pasidarbavai , šaunuolė , o kūno spalvą išgautum į tą trečią, šviesiausią rudą įmaišius gabalą baltos ir šiek tiek raudonų dažų pridėjus
aciu uz patarima, ir man po laiko tokia mintis buvo galvoj apsilankius
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 07 20, 01:19)
Kas cia per dazai,tokiu nei macius nei girdejus,kazkaip visur matau tik sugarflair Kokia konsistencija miltukais ar...?
geliniai jie. ASDA parduotuvej pirko man juos
Jeeeetus kaip buvau pasiilgus Miglės 79 šedevrų....
Kodėl taip retai rodaisi?
Kodėl taip retai rodaisi?
Labukas kepejeles
visu pirma noriu pasakyti, kad cia NEREALU!!!!! tortai neispasakyto grozio
Vat ir as siandiena noreciau pabandyti apdengti savo pirmaji tortuka, jau suteptas rafaelo guli saldytuve, tiesa ir ten ivyko siokiu tokiu nesusipratimu, bet savam valgymui tiks
tai vat noriu dengti pastilazu
receptukas cia:
1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .
gal galetumete man neismanelei paaiskinti, ka po ko ir kaip deti
na kiek suprantu tai zelatina reikia isbrinkyti nurodytam kieki vandens, o tada sudeti visus kitus ingridiantus ir minkyti, taip? kitas klausimas o naminis medus netinkamas?na jei skystas jis? ar reikia mase pabrandinti?
tikiuosi kad kurti nepatingesite ir atsakysite, labai dekoju
visu pirma noriu pasakyti, kad cia NEREALU!!!!! tortai neispasakyto grozio
Vat ir as siandiena noreciau pabandyti apdengti savo pirmaji tortuka, jau suteptas rafaelo guli saldytuve, tiesa ir ten ivyko siokiu tokiu nesusipratimu, bet savam valgymui tiks
tai vat noriu dengti pastilazu
receptukas cia:
1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .
gal galetumete man neismanelei paaiskinti, ka po ko ir kaip deti
na kiek suprantu tai zelatina reikia isbrinkyti nurodytam kieki vandens, o tada sudeti visus kitus ingridiantus ir minkyti, taip? kitas klausimas o naminis medus netinkamas?na jei skystas jis? ar reikia mase pabrandinti?
tikiuosi kad kurti nepatingesite ir atsakysite, labai dekoju
QUOTE(Migle79 @ 2012 07 20, 09:16)
Tai jas labai paprasta pasidaryti. Reikia iškočioti storesnę reikiamos spalvos masę, iš jos iškirpti stačiakampį ar kvadratą. Tada paimti antgalį kremui (su skylute) ir išspausti rutuliukus, kuriuos paskui priklijuoti prie stačiakampio ar kvadrato.
pirmiausia, KOMPLIMENTAI, torciukai nuostabus!!!
antra, aciu del kaladeliu, tik noreciau pasitikslinti: i pati svirksta tos mases kisti nereikia, tiesiog ta antgali panaudoti, kaip formele isspaudziant rutuliukus is iskociotos mases? ir kuom prilipinti juos prie kaladeles?
Pasta, tortai super tik viena pastabele, man rodos Zydrunas su y ilgaja turetu but
QUOTE(leila10 @ 2012 07 20, 08:53)
Labas rytas merginos Mano pora tortuku
labai grazus tortai,ypac pirmas man patiko.
QUOTE(kapseika @ 2012 07 20, 07:28)
tiesiog ta antgali panaudoti, kaip formele isspaudziant rutuliukus is iskociotos mases? ir kuom prilipinti juos prie kaladeles?
aha ir klijuoti kad ir paprasciausiu vandeniu,bet tik vos vos padrekinus
Papildyta:
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 07 20, 05:53)
i grietinele esu dejus,tik nepersistenkit.dekit po biski. tie oetkerio tai isvis kaip vanduo tai ju nenaudoju beveik,nebent tik aisingui vietoj vandens pilu na bet cia mano nuomone ir patirtis