Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 07 19, 19:20)
dar kepejeles, atsibosiu greit as jum, bet man klausimu iskilo, zinau ,kad padedat, atsakot, tai kreipiusi i jus:

Na aš gal ir nesu kažin koks patarėjas, nes nesu dar daug tortų padariusi, bet iš savos patirties tai sakyčiau, kad beze būtų paprasčiau puošti vežantis kažkur. Aš visam tortui susidedu iš karto į maišelį visą beze. Man nepasileidžia. Esu taip vežusis keksiukus puošti. Tiesa netoli. Tai netgi namie išsiplakiau, susidėjau į maišelį ir vežiausi.
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif
ramune.v Fainai gavosi greitukas thumbup.gif

Auksiuke grazus tortukas 4u.gif 4u.gif
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 07 19, 13:31)
aciu, tai bandysiu grietinele, nes slapia beze man kol kas siauba kelia
smile.gif

as del pink tai suprantu kad tai rozine, bet oetker tai tikrai spalvos neatitinka, del to klausiu jusu ar ta pink tikrai pink, ar ji gaunasi rozine, ir gal kas bande lilac, kokia ji ?ar ji alyvine gaunasi ar tik jos atspalvis koks smile.gif))?

as turiu americolor electric pink mirksiukas.gif deje su tavo turima firma nesu bandziusi, gausi pabandyt ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau savo nauja pirkini. Home2bake dazus (dabar anglijoj nuolaida jiems - 2 uz 3 svarus). Pirkau 4 spalvas: geltona, raudona, zalia ir melyna. Kazkur raset kad spalvu maisymas nepasiduoda taisyklemis, kagi - sitie pasiduoda smile.gif
Imesiu foto kaip nusidaze mano MMG ir marcipanine mase.
MMG:
[attachmentid=223536]
spalvos nelabai tiksliai matosi. Kazkuri is ju yra violetine, kelios rudos...
Tiesa, kuno spalvos isgauti nepavyko. Tik tokia sviesiai ruda.

MARCIPANINE (migdolai su odelemis):
[attachmentid=223537]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 19 liepos 2012 - 20:35
QUOTE(likta @ 2012 07 19, 14:27)
naitaiAtnešk parodyt ką nors, šimtą metų nieko nerodei, tik nesakyk, kad nekepi

VA VA!!! As jau viena karta prasiau mandagiai,bet nieko neparode doro,tai tyliai vis ir laukiu.......... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 07 19, 17:27)
naitai, išplaksi, jeigu  ta šluotelė ne iš smulkintuvo,  bent jau mano turimo instrukcijoje parašyta ne daugiau 3 min, ir tikrai jis labai kaista, gali perdegti.
Kaip suprantu pas tave plaktuvas. Pirmyn. Atnešk parodyt ką nors, šimtą metų nieko nerodei, tik nesakyk, kad nekepi

laugh.gif retai kepu tortus. Aš kilogramais minkau cukraus mases.

na dėl beze tai aš panikoj tada. Kaip tik šiam šeštadieniui įkalbėjo vieną tortą padaryt.. teks dengti mase tada. Nes pas mane tas rinkinukas - ir smulkintuvas, ir kokteilių plaktuvas.. ir ta plakamoji šluotelė. Kiaušinius gerai išplaka, bet tikrą bezą nepajėgia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 07 19, 21:34)

na dėl beze tai aš panikoj tada. Kaip tik šiam šeštadieniui įkalbėjo vieną tortą padaryt.. teks dengti mase tada. Nes pas mane tas rinkinukas - ir smulkintuvas, ir kokteilių plaktuvas.. ir ta plakamoji šluotelė. Kiaušinius gerai išplaka, bet tikrą bezą nepajėgia.  unsure.gif

Pas mane ta sluotele yra prie blenderio,tai kelis kart esu blenderi pakankinus,nes su sluotele geriau prieinu prie krastu,o su paprastu mikseriu nervina kad sonu nesiekia,tai normaliai,iskentejo senukas smile.gif nors jo irgi ilgai negalima laikyt ijungus
Atsakyti
[quote=mauzeryte2011,2012 07 19, 10:01]
SOS!!

turiu silver spoon dazus ir PINK spalva ir lilac ir red ir yellow, ar ta pink tiks man tiem kremam ???

jei kalbam apie tuos pacius dazus,tai ju nedek i beze,jie skysti yra.man atidave pora buteliuku tai aisingui ir sviestiniam naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau šlepia beze blenderis su šluotele turėtų išplakti, tikros tikrai nepajėgus , bandžiau tris kartus doh.gif , ir visus tris š... gavosi . Tiesa šlapios nebandžiau ax.gif tokiu principu plakt, muilą man išplaka, bet labai užkaista 10 min plakant doh.gif
Papildyta:
QUOTE(melynas dangus @ 2012 07 19, 20:31)

Nerealiai čia pasidarbavai thumbup.gif , šaunuolė , o kūno spalvą išgautum į tą trečią, šviesiausią rudą įmaišius gabalą baltos ir šiek tiek raudonų dažų pridėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 07 19, 19:31)
Siandien isbandziau savo nauja pirkini. Home2bake dazus (dabar anglijoj nuolaida jiems - 2 uz 3 svarus). Pirkau 4 spalvas: geltona, raudona, zalia ir melyna. Kazkur raset kad spalvu maisymas nepasiduoda taisyklemis, kagi - sitie pasiduoda smile.gif
Imesiu foto kaip nusidaze mano MMG ir marcipanine mase.

Kas cia per dazai,tokiu nei macius nei girdejus,kazkaip visur matau tik sugarflair g.gif Kokia konsistencija miltukais ar...?
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 07 19, 10:26)

su traukinuku, tortukas patiko wub.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 07 20, 01:19)
Kas cia per dazai,tokiu nei macius nei girdejus,kazkaip visur matau tik sugarflair  g.gif Kokia konsistencija miltukais ar...?

raso kad gelis mirksiukas.gif http://www.mysuperma...el_red_25g.html
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 07 19, 23:34)

Tada rodyk ką iš tų kilogramų kuri lotuliukas.gif
Atsakyti
Tortukas krikštynom Varškinis gaivumėlis
user posted image
Atsakyti