Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 07 19, 12:01)
SOS!!

kreipiuosi pagalbos, kepejeles, kadangi esu zalia, ir tik mintyse darau tokius tortus kaip jusu smile.gif)), o realybej, man toli toli iki jusu, tai turiu klausima, darau rytojui barbe torta,biskvitus tepsiu rududu +grietinele, kokiu kremu geriau butu papuost dzibuojant, ar grietinele, ar nzn ar pataikysiu pavadinima aisingas berods (baltymai su cukraus pudra ir citrinos rugstele)????dar panele noretu sukneles rozines, turiu silver spoon dazus ir PINK spalva ir lilac ir red ir yellow, ar ta pink tiks man tiem kremam ???
aciuuuuuuuuuu labai uz atsakymus  4u.gif

Dziubukams tiks ir grietinele,ir slapia beze,bet ne aisingas.O pink,tai ir yra ruzava spalva,tai tiks kuo puikiausiai.
Sekmes darbuose:)
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 19, 13:07)
Dziubukams tiks ir grietinele,ir slapia beze,bet ne aisingas.O pink,tai ir yra ruzava spalva,tai tiks kuo puikiausiai.
Sekmes darbuose:)

aciu, tai bandysiu grietinele, nes slapia beze man kol kas siauba kelia
smile.gif

as del pink tai suprantu kad tai rozine, bet oetker tai tikrai spalvos neatitinka, del to klausiu jusu ar ta pink tikrai pink, ar ji gaunasi rozine, ir gal kas bande lilac, kokia ji ?ar ji alyvine gaunasi ar tik jos atspalvis koks smile.gif))?
Atsakyti
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 07 19, 12:31)
smile.gif

as del pink tai suprantu kad tai rozine, bet oetker tai tikrai spalvos neatitinka, del to klausiu jusu ar ta pink tikrai pink, ar ji gaunasi rozine, ir gal kas bande lilac, kokia ji ?ar ji alyvine gaunasi ar tik jos atspalvis koks smile.gif))?

Deja sios firmos nenaudoju,negaliu pasakyt smile.gif
Atsakyti
[quote=mauzeryte2011,2012 07 19, 15:31]
smile.gif

Ji tik siaubą kelią, bet jei pabandytumėt tai tada juoktumėtės iš savęs, kad taip ilgai delsėt ir jos nebandėt ax.gif
Atsakyti
[quote=Dianaaa1215,2012 07 19, 14:08]
[quote=mauzeryte2011,2012 07 19, 15:31]
smile.gif
Ji tik siaubą kelią, bet jei pabandytumėt tai tada juoktumėtės iš savęs, kad taip ilgai delsėt ir jos nebandėt ax.gif
[/quote]

man su tuo sirupu neina susidraugaut, pirma kart surudavo visas , antra kart turbut nedaviriau blush2.gif o pgl koki recepta Jus darot, kad kiek pasiskaitai tai visom pavyksta, o gal cia tiesiog bandytoja prasta del to ir nepavyksta ax.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šlapiai beze jokio sirupo nereikia virt, dėl to ji ir ne baubas biggrin.gif

Šlapia beze - 231 žinutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 19 liepos 2012 - 14:35
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 07 19, 14:34)
Šlapiai beze jokio sirupo nereikia virt, dėl to ji ir ne baubas  biggrin.gif

Šlapia beze - 231 žinutė

nu va tai as net neskiriu kas yra kas smile.gif) blush2.gif doh.gif
tai ikalbejot, bandysiu ir as slapia beze, jei nesigaus plaksiu grietinele smile.gif))))
mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar nesu dariusi "slapios beze". Kadangi perdege mano tvirtasis plaktuvas, o "braun" plaktuvas nesugeba isplakti tikrosios beze, tai noriu paklausti, ar issiplaka slapia beze su ta lankscia mikserio sluotele?
Atsakyti
naitai, išplaksi, jeigu ta šluotelė ne iš smulkintuvo, bent jau mano turimo instrukcijoje parašyta ne daugiau 3 min, ir tikrai jis labai kaista, gali perdegti.
Kaip suprantu pas tave plaktuvas. Pirmyn. Atnešk parodyt ką nors, šimtą metų nieko nerodei, tik nesakyk, kad nekepi
Atsakyti
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 07 19, 13:39)
nu va tai as net neskiriu kas yra kas smile.gif) blush2.gif  doh.gif
tai ikalbejot, bandysiu ir as slapia beze, jei nesigaus plaksiu grietinele smile.gif))))
mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar kepejeles, atsibosiu greit as jum, bet man klausimu iskilo, zinau ,kad padedat, atsakot, tai kreipiusi i jus:
1)prisiskaiciau cia komentaru SM,kad slapia beze buna nuciuozia, vienos sako nuo silumos ranku , nuo kambario temp ir pan, kai as tokia nepatyrus ir manau ilgai teks man krapstytis dzibuojant, tai ar reikia deti i maiseli po truputi beze slapios, o kita dali laikyt saldytuve ar nuo to nepriklauso?

2) gal geriau tept sviestiniu kremu, ir puost saldainiu mase? o saldainiu mase viena prie kitos tik klijais galima klijuoti?nes ju neturiu deja sad.gif

3) kadangi puosyba torto vyks ne namie, tai prasau patarkit man kuris puosimas geriau , t.y. gal lengvau ar greiciau, nes kaip minejau puosiu torta ten kur bus dovanojamas, tai reikai susivest man visus savo zaisliukus tai ir neapsisprendziu kuo geriau puost, kokiu sirankius veztis smile.gif))) ax.gif blush2.gif

aciu labai jums uz atskymus, renkuosi info iki ryt ir ryt kibsiu i darba, biskvitai jau iskepti paruosti laukia rytojaus wink.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos kepejėlės 4u.gif
Labai reiktų greito atsakymo, ar yra koks nors šokoladinis sviestinis kremas tortų aplyginimui?[COLOR=red]
Laukiu labai atsakymų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti