Daugiausia, tai tortai
Prašome
http://www.kuharka.r...#message_569126
Sveikos
Nevute, tinulia84, astatortas, *Keila*, nuostabus visu tortukai
Mingailiux kad ir tu sakai kad nelaimelis, bet galutinis tai tikrai puikus tortukas
ReNcYtEa fainas tortas - pokstas
Aciu
na ir mano siandien atiduoti tortukai
snikers skonio, pastilazas 2,556 kg.
varskinis gaivumelis su zele, pastilazas 2,875 kg.
Nevute, tinulia84, astatortas, *Keila*, nuostabus visu tortukai
Mingailiux kad ir tu sakai kad nelaimelis, bet galutinis tai tikrai puikus tortukas
ReNcYtEa fainas tortas - pokstas
QUOTE(smailyttte @ 2012 07 16, 22:13)
Dailios gelytes
Aciu
na ir mano siandien atiduoti tortukai
snikers skonio, pastilazas 2,556 kg.
varskinis gaivumelis su zele, pastilazas 2,875 kg.
Labai gražūs tortai, aš boružėles iki šiol visas pilnavidures, t.y. iš torto dariau
Aciu mergaites
Merginos, jus man pasakykite, kaip jus aisinga darote. Issiplaku vieno kiausinio baltyma, sudedu nemazai cukraus pudros, o realiai panaudoju tik mazaja viso to dali (na ka ten, keli taskiukai, keli bruksniukai ir viskas, tiek ir tereikia). O kur deti likusiai krema? Viska varau lauk, bet taip gaila man tos pudros. Bandziau plakti is puses baltymo, nu nelabai mikseris plaka, matyt per mazai baltymo.
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 18, 00:45)
Man rafaelo biskvito kepime pasiteisino tai , kad nereikia jo staigia iš orkaitės ištraukti, nu panašiai kaip su eklerais , jei staigiai trauksi, sukris, tai ir šitą biskvitą keletą minučių palaikau vis dar veikiančioje , pravertoje orkaitėje ir man jis tiesus tiesus gaunas, visad kepu du ir dalinu perpus juos. Gal kam padės mano toks pastebėjimas
man jo krastai iskepa o vidus kose jei laikau ilgiau tai gaunasi krateris nu zodziu bandziau visaip-lieku prie savo
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 18, 14:01)
Merginos, jus man pasakykite, kaip jus aisinga darote. Issiplaku vieno kiausinio baltyma, sudedu nemazai cukraus pudros, o realiai panaudoju tik mazaja viso to dali (na ka ten, keli taskiukai, keli bruksniukai ir viskas, tiek ir tereikia). O kur deti likusiai krema? Viska varau lauk, bet taip gaila man tos pudros. Bandziau plakti is puses baltymo, nu nelabai mikseris plaka, matyt per mazai baltymo.
tada rankytem ir gali darytis laabai maza kieki
Mano greitukas. Vakar suzinojau kad reiks tai greit iskepiau ir siandien greit papuosiau, viskas ok, nu bet raides gavau tik pries 2d. tai oioi man dar su jom reiks praktikuotis, jauciu kol padariau ta uzrasa tai greiciau torta iskepiau ir papuosiau.
Snikeriukas 2,3kg
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 18, 14:01)
Merginos, jus man pasakykite, kaip jus aisinga darote. Issiplaku vieno kiausinio baltyma, sudedu nemazai cukraus pudros, o realiai panaudoju tik mazaja viso to dali (na ka ten, keli taskiukai, keli bruksniukai ir viskas, tiek ir tereikia). O kur deti likusiai krema? Viska varau lauk, bet taip gaila man tos pudros. Bandziau plakti is puses baltymo, nu nelabai mikseris plaka, matyt per mazai baltymo.
man kai reikia daug, tai darau taip pat, o jei keliem taskuciam, tai i pudra ilasinu citrinos ir liuks
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 18, 13:01)
Merginos, jus man pasakykite, kaip jus aisinga darote. Issiplaku vieno kiausinio baltyma, sudedu nemazai cukraus pudros, o realiai panaudoju tik mazaja viso to dali (na ka ten, keli taskiukai, keli bruksniukai ir viskas, tiek ir tereikia). O kur deti likusiai krema? Viska varau lauk, bet taip gaila man tos pudros. Bandziau plakti is puses baltymo, nu nelabai mikseris plaka, matyt per mazai baltymo.
Kad aisinga plakt negalima ligtai reikia su saukstu sukti, tai tada truputi to baltymo idek ir trink su saukstu
QUOTE(astatortas @ 2012 07 18, 13:28)
man kai reikia daug, tai darau taip pat, o jei keliem taskuciam, tai i pudra ilasinu citrinos ir liuks
gera ideja
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 18, 14:32)
Kad aisinga plakt negalima ligtai reikia su saukstu sukti, tai tada truputi to baltymo idek ir trink su saukstu
gera ideja
gera ideja
galima jei nori greit tik ne ta kokybe gaunasi
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 18, 09:34)
Aciu uz atsakyma. Reik ziuret intike kiek tie moldai kainuoja. Man nerealiai grazios tokios gelytes
Del rafaelo iskvito tai man jis turbut viena karta sukrito, o daugiau nesukrenta. Bet as istraukiu ir is karto apverciu zemyn galva, kad visi tiek kalnai apsilygintu vestant.
Del rafaelo iskvito tai man jis turbut viena karta sukrito, o daugiau nesukrenta. Bet as istraukiu ir is karto apverciu zemyn galva, kad visi tiek kalnai apsilygintu vestant.
Jau jei sukrito biskvitas, tai apvertus vistiek idubs i kita puse... nieks jau nebeissilygins, nebent nezymus kalniukas.
QUOTE(astatortas @ 2012 07 18, 14:28)
man kai reikia daug, tai darau taip pat, o jei keliem taskuciam, tai i pudra ilasinu citrinos ir liuks
Rimtai. Gera ideja
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 18, 14:32)
Kad aisinga plakt negalima ligtai reikia su saukstu sukti, tai tada truputi to baltymo idek ir trink su saukstu
Negalima su mikseriu. O geras, nezinojau. Nu kai man po kelis taskiukus reikia, tai nelabai ir suprantu ar jis geras gavosi, ar blogas. Ir nzn koks jis turi buti, kas yra gerai isplaktas/issuktas aisingas.
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 18, 13:24)
man jo krastai iskepa o vidus kose jei laikau ilgiau tai gaunasi krateris nu zodziu bandziau visaip-lieku prie savo
tada rankytem ir gali darytis laabai maza kieki
Mano greitukas. Vakar suzinojau kad reiks tai greit iskepiau ir siandien greit papuosiau, viskas ok, nu bet raides gavau tik pries 2d. tai oioi man dar su jom reiks praktikuotis, jauciu kol padariau ta uzrasa tai greiciau torta iskepiau ir papuosiau.
Snikeriukas 2,3kg
tada rankytem ir gali darytis laabai maza kieki
Mano greitukas. Vakar suzinojau kad reiks tai greit iskepiau ir siandien greit papuosiau, viskas ok, nu bet raides gavau tik pries 2d. tai oioi man dar su jom reiks praktikuotis, jauciu kol padariau ta uzrasa tai greiciau torta iskepiau ir papuosiau.
Snikeriukas 2,3kg
o kuo puostas?kitai savaitei bandysiu ir as alaus bokaliuka gamint, ar cia saldainiu sokoladine mase?
aciu uz atsakyma