Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(kirbe @ 2012 07 17, 22:38)
jau atsake matau,bet ir as pasikartosiu ,kas gelytes su spec.silikoniniu moldu padarytos.....

Aciu uz atsakyma. Reik ziuret intike kiek tie moldai kainuoja. Man nerealiai grazios tokios gelytes

Del rafaelo iskvito tai man jis turbut viena karta sukrito, o daugiau nesukrenta. Bet as istraukiu ir is karto apverciu zemyn galva, kad visi tiek kalnai apsilygintu vestant.
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2012 07 18, 08:47)
Merginos, o iš kur gaunate sagę ant torto : na čia kaip pavizdį idedu smile.gif
tie zigzagai su aisingu?

zigzagus galima daryt su aisingu, beze.
Sagės - atsineša tas, kas sugalvoja tokį tortą, arba perkamos krautuvėse, turguje, internete.
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 07 17, 23:00)
Mano tai is Minordijos smile.gif

Aciu clap.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt pakuždėti, kur rasti nusipirkti tą švirkštą su maišeliu kremui tepti? 4u.gif niekur nesu mačius pirkt...
Atsakyti
Musu su dukra tortas-pokstas vienam vadybininkui,niekaip neissiskirianciam su paciu geriausiu pasaulyje telefonu smile.gif)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 18 liepos 2012 - 09:53
Keila, super maudymukas biggrin.gif

Merginos, sestadieni bus mano vaiko svente, esu uzsakiusi Napoleona. Jis bus matyt papuostas "klasikiniu" naminiu budu - trupinukais. jeigu sugalvociau "paturbinti" papuosimus ir dengti mase, ar reiktu nuimti vis iki biskvito? ar galima palikti ta krema ir trupinius?
Dar vienas neaiskumas del gliukozes - turiu tik "sausos". Gal ja tirpinti reiktu? Nezinau is kur skystos gauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 18 liepos 2012 - 10:32
QUOTE(melynas dangus @ 2012 07 18, 12:25)
Keila, super maudymukas  biggrin.gif

Merginos, sestadieni bus mano vaiko svente, esu uzsakiusi Napoleona. Jis bus matyt papuostas "klasikiniu" naminiu budu - trupinukais. jeigu sugalvociau "paturbinti" papuosimus ir dengti mase, ar reiktu nuimti vis iki biskvito? ar galima palikti ta krema ir trupinius?
Dar vienas neaiskumas del gliukozes - turiu tik "sausos". Gal ja tirpinti reiktu? Nezinau is kur skystos gauti g.gif

viską reikia nuimti žinoma, bet jei nesat dariusi kažko panašaus gal geriau ir nedarykit tokiai šventei 4u.gif geriau nulipdykit batukus ar vardą užrašykit ir bus super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 07 18, 10:39)
viską reikia nuimti žinoma, bet jei nesat dariusi kažko panašaus gal geriau ir nedarykit tokiai šventei  4u.gif  geriau nulipdykit batukus ar vardą užrašykit ir bus super smile.gif

esu jau bandziusi su kociojama mase (MMG) dirbti smile.gif net ir cia kazkus 10 puslapy mano pirmasis blynas idetas yra 4u.gif kazkaip pasirode nesudetinga, o gal ten tik pradedanciuju sekme aplankiusi buvo? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit graziu vaikisku bateliu iskarpas? Ne sporbatuku 4u.gif
Atsakyti
popierinius batukus dariau pagal viena is situ: http://wordpresstemp...-shoe-templates
Atsakyti
Mergaites, kas dare tortukus su didesne boruzele, ar ji tuscia vidure ? ar viduje turtukas yra ?
O gal kur matet, kaip daroma didesne boruze ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 18, 13:08)
Mergaites, kas dare tortukus su didesne boruzele, ar ji tuscia vidure ? ar viduje turtukas yra ?
O gal kur matet, kaip daroma didesne boruze ?

As dariau neseniai su boruzele.
Man reikejo 2kg torto, tai papildomo svorio tikrai nereikejo. Dariau tusciavidure. Nu gal kas protingiau paprotins, bet tuo metu sumasciau tik serveteliu gumula susukti ir ant ju uzdeti mases kol sustings. Paskui iskrapsciau is vidaus viska. Jauciu tikrai yra geresniu variantu, koki burbula susirasti, nu bet nsumasciau. Tai nebuvo jokio ypatingo papildomo svorio ir jokio vargo su papildomu tortu. O jei daryti is trtuko tai tada ji reiketu atskirai mase aptraukti. Nu nzn, gal lengviau tusciavidure g.gif
Atsakyti