Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 22, 21:39)
PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Vandenuką sumaišyti su citrinos rūgštimi, užpilti želatiną, palaikyti, paskui ištirpinti ir supilti kartu su gliukoze/medumi į krakmolo, cukraus pudros masę.
Pastilažas labai malonus darbo metu , ilgai galima dirbt, labai elastingas, o paskui kai išdžiūna, tai laiko super.

mergaites, gliukoze cia turi buti skysta ??? ar milteliai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 17 liepos 2012 - 18:18
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 17, 17:18)
mergaites, gliukoze cia turi buti skysta ??? ar milteliai ?



Skysta
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 07 17, 20:43)

O iš kur jos tokios gauti? Aš visad miltelius naudoju g.gif
Atsakyti
labai noriu krimperio bet nežinau su kuriuo gražiausias raštelis blush2.gif gal galit pavyzdėlį įmest bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 07 17, 16:11)
Daznai kepejelei jis sukrenta biggrin.gif

Nu aš ji kepu 4-3 papločius pilu , tai man niekas nesukrenta jei teisingai pagal recepta pasigamini g.gif , man jis vienas iš lengvesnių .
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 07 17, 21:07)
Nu aš ji kepu 4-3 papločius pilu , tai man niekas nesukrenta jei teisingai pagal recepta pasigamini  g.gif , man jis vienas iš lengvesnių .

pasisakysiu, nes man tas pats su sukritimu smile.gif
ka gi ten nepagal recepta gaminti-viskas pagal ji gramas i grama jau koki 100kart visi budai isbandyti ir temperatura keisti ir miltu dadet ir t.t. biggrin.gif nieks nepadejo spjoviau ir nebesikankinu-o jis mano mylimiausias tik kad daugiau zaidimo po viena kepti-cia jau kaip sakant diskusija su juo kaip apie vistos ir kiausinio atsiradima biggrin.gif vienom gaunasi visas is kart - kitom ne smile.gif matyt deka orkaites g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 17 liepos 2012 - 20:11
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 17, 16:33)
Gal kas pasakys, kaip daromos tokios gelytes:
gelytes
gelytes2

Atrodo kaip su paprasta formele isspaustos, bet taip viduje graziai isspausttos, su tokiais kaip dryzeliais. Ir pas Ardija matau tokiu gelyciu. Nesuprantu ar cia formeles kokios ar su kokiu irankius isfotmuojos jos?


jau atsake matau,bet ir as pasikartosiu ,kas gelytes su spec.silikoniniu moldu padarytos.....
Atsakyti
o kas man pasakytu , kur gaut tokiu padekliuku kaip pas Nevute ?
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2012 07 17, 22:43)
o kas man pasakytu , kur gaut tokiu padekliuku kaip pas Nevute ?


Mano tai is Minordijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 17, 20:11)
pasisakysiu, nes man tas pats su sukritimu smile.gif
ka gi ten nepagal recepta gaminti-viskas pagal ji gramas i grama jau koki 100kart visi budai isbandyti ir temperatura keisti ir miltu dadet ir t.t. biggrin.gif nieks nepadejo spjoviau ir nebesikankinu-o jis mano mylimiausias tik kad daugiau zaidimo po viena kepti-cia jau kaip sakant diskusija su juo kaip apie vistos ir kiausinio atsiradima biggrin.gif vienom gaunasi visas is kart - kitom ne smile.gif matyt deka orkaites g.gif



Man rafaelo biskvito kepime pasiteisino tai , kad nereikia jo staigia iš orkaitės ištraukti, nu panašiai kaip su eklerais , jei staigiai trauksi, sukris, tai ir šitą biskvitą keletą minučių palaikau vis dar veikiančioje , pravertoje orkaitėje ir man jis tiesus tiesus gaunas, visad kepu du ir dalinu perpus juos. Gal kam padės mano toks pastebėjimas smile.gif
Atsakyti
Visu mergaiciu darbai nuostabsu, matosi tobulejimas "ant akiu" 4u.gif

man rafaelo vienas mylimiausiu biskvitu ir kepu is pilno normos is karto. Niekada dar nesukrito (tfu tfu tfu)

Imetu keleta savo darbu ir einu toliau darbuotis

Snickers, pastilazas
user posted image

Snickers, pastilazas
user posted image

Varskes, pastilazas, grietinele
user posted image

Snickers, pastilazas
user posted image
Atsakyti
Merginos, o iš kur gaunate sagę ant torto : na čia kaip pavizdį idedu smile.gif

user posted image


O tie zigzagai su aisingu?


Atsakyti