Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Sveikos, va kiek vel groziu idejot wub.gif 4u.gif
erikiuxxx aciu ax.gif tavo taip pat nuostabus tortukas 4u.gif
Olesta, Dianaaa1215, absonata, smailyttte nuostabus tortukai 4u.gif
user posted image
as vel su savo klausimuku blush2.gif radau kaip sias gelytes daryt, bet vat dabar noriu uzsisakineti vielutes ir nezinau kokio storio reiketu prasau padekit 4u.gif
Atsakyti

ACIU mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 07 16, 07:51)

Labai grazi knyga wub.gif

QUOTE(smailyttte @ 2012 07 16, 10:31)
Erikiux mielas tortukas  bigsmile.gif mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

bet tavo superiniai, tas su mieskiu Fantastiskas bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Perrin @ 2012 07 16, 11:48)
Sveikos kepejeles,
pasufleruokit, prasau, kur galima nusipirkti tokiu baltu lazdeliu?
Pasiskolinau Dianos torta pavyzdziui  ax.gif
Dekui kas atsakys  4u.gif

Pas Dianocka paklausk, kur pirko ax.gif
O man tai atrodo, kad paciam galima pasidaryti tu pagaliuku is sokolado mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2012 07 16, 05:54)

Grazuciai tortukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 liepos 2012 - 12:53
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 14, 18:14)
vel klausimas ar bandet???
nes kiek suprantu kalbat tik teoriskai g.gif as bandziau ir patikekit-knisalynes tai doh.gif vienus dariau panasius kaip jusu rodyti ten sluoksniuku kurie turi stingti doh.gif kiti kaip tortukas biskvitai/kremai, kiti jogurtiniai su braskem kurios miniatiuriskai pjaustytos vis tiek sugeba islysti i lauka doh.gif VISKA dariau BE FORMELIU  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nors jogurtinius ir tuos kreminius jau po to prasikeikus dejau i puodelius su "celofanu" jojo juosteles-sukisti ju tokiu mini normaliai nesigauna, istraukti irgi nu zodziu.
Sie gamykliniai (speju) su visokiai standikliais ir spec formose daryti tai bepigu, bet nemanau kad kuri paprasta kepejele turetu tokius irankius ir juos apsimoketu islaikyti (cia jau kaip Naitas sake schmoll.gif ). Daryti aisku galima ir papuosti galima, puosiau pastilazu tai ir ... pyyyyp  lotuliukas.gif
DIDELIAUSIA pagarba toms kurios prisiima ta daryt sventems (kalbu apie musu kepejas).
Vistik pabandyti ir pazaisti patiko, rezultatais esu patenkinta, sekanti karta manau sektusi geriau g.gif

Dirbu sita darba ir mes naudojam tokia juosta,prekybos centre, pvz IKI,galite paziureti buna tortai nuo kuriu net nenuimama ta juosta
Atsakyti
QUOTE(ausreka @ 2012 07 16, 15:25)
Dirbu sita darba ir mes naudojam tokia juosta,prekybos centre, pvz IKI,galite paziureti buna tortai nuo kuriu net nenuimama ta juosta

juosta puikiai zinau bet su ja biskvito neiskepsi smile.gif be to naminiai tortai skiriasi nuo pirktiniu ir sudetim (pvz. kremuose nera jokiu kaip as vadinu "tasikliu"), taigi sunkiau ir tos juostos nusiima. Bandzius as jas seniau-man asmeniskai nepasiteisines reikalas dar priduodantis papildomu islaidu schmoll.gif
taigi vienas reikalas ta daryti namuose, kitas darbe. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 liepos 2012 - 14:38
Sveikos,

Man vienas klausimas iškilo: ar galiu torto vieną sluoksnį daryti su desertine varške, o kitą sluoksnį su jogurtu? Tik į jogurtą, aišku, reiks dėt želatinos, kad sustingtų. Ar normalus skonis gautūsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 16, 15:37)
juosta puikiai zinau bet su ja biskvito neiskepsi smile.gif be to naminiai tortai skiriasi nuo pirktiniu ir sudetim (pvz. kremuose nera jokiu kaip as vadinu "tasikliu"), taigi sunkiau ir tos juostos nusiima. Bandzius as jas seniau-man asmeniskai nepasiteisines reikalas dar priduodantis papildomu islaidu schmoll.gif
taigi vienas reikalas ta daryti namuose, kitas darbe.  ax.gif

Biskvitus issikepi mazesnio diametro ar jei tortukai mazi paprasciau issispausti is laksto reikiamo dydzio,turi buti mazesni uz forma,esu dariusi ir namuose,man tai nebuvo sudetinga,i grietineles kremus dedu zelatina,siaip kur dirbu naudojama tik naturali grietinele ,grietine ,jogurtai,zelatina ir nededam tu sintetiniu standikliu,kremai sudetimi tikrai panasus
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 15, 21:46)
aciu smile.gif
issikepiau biskvitus, na pabandymui dariausi labai netaupant kepiau 16cm tai gavosi nestori 4vnt tada paemus stikline (as emiau ataus stikline tokia auksta kur baruose buna) isspaudziau kiek imanoma taupiau (gavosi 5vnt po 4 lakstukus), dariau dvieju rusiu: jogurtinius su braskem ir karamelinius/sokoladinius su griliazu, tai siuos paprastai tepiau ir viskas, o jogurtinius tepant pradejo listi braskes (kad ir smulkiai labai pjaustytos) per krastus ir kremas na kaip jogurtinio doh.gif tada sumasciau ikisti juos i puodukus (nes mano laimei tiko diametras biggrin.gif, tokie paprasti stori tiesus), kai sustingo apibraukiaupeiliu ir pakankamai lengvai iskrapsciau (pradzioj bandziau deti su plevele bet gavosi ...). aptepiau sviestiniu (l. plonai) ir pastilazu (cia buvo laaabai man  doh.gif ). biskvito svoris vienam buvo apie 59-64g. galutinis torciuko svoris apie 200-213g.
ka galiu pasakyti, iseiga biskvito mano variantu buvo doh.gif nes gavau 5vnt po 60g o liko atraizu apie 140g  doh.gif (aisku vaikai liko patenkinti ir greit sutase biggrin.gif ). Jei kita syk reiktu tai turbut daryciau kvardratinius arba kepciau biskvita piesdama ant kep. pop. is kart tokio dydzio.

aciu

o kaip tau mano mintis, nes jau esat patyrusi :DDD
jei išsikepti kvadratinį tortą ir tada su kokia forma tiesiog išspaudinėti tortukus mini? man reiks tokių tortukų ir nemažai, snickers skonio.. tvirtas tortas šiaip, turėtų gražiai išsipjauti...
aišku, liks atraižų,. bet jos niekur nedings, yra minia visad alkanų pas mane... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 07 16, 17:09)
o kaip tau mano mintis, nes jau esat patyrusi :DDD
jei išsikepti kvadratinį tortą ir tada su kokia forma tiesiog išspaudinėti tortukus mini? man reiks tokių tortukų ir nemažai, snickers skonio.. tvirtas tortas šiaip, turėtų gražiai išsipjauti...
aišku, liks atraižų,. bet jos niekur nedings, yra minia visad alkanų pas mane... smile.gif

oi tik prasyciau nesijuokti is mano "patyrimo" lotuliukas.gif

tai vat ir sakiau kad kita syk daryciau kvadratinius-manau iseiga tikrai gera butu. mano biskvitas buvo snikerio (0,5 normos). del ispjaustymo kai jau suteptas net nezinau, susipjaustytu aisku bet man snikeris gaunasi aukstesnis g.gif na nebent ta dayka pareguliavus tada liuks. O "minia" manau vis tiek gaus paragauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 liepos 2012 - 16:17
QUOTE(ausreka @ 2012 07 16, 15:52)
Biskvitus issikepi mazesnio diametro ar jei tortukai mazi paprasciau issispausti is laksto reikiamo dydzio,turi buti mazesni uz forma,esu dariusi ir namuose,man tai nebuvo sudetinga,i grietineles kremus dedu zelatina,siaip kur dirbu naudojama tik naturali grietinele ,grietine ,jogurtai,zelatina ir nededam tu sintetiniu standikliu,kremai sudetimi tikrai panasus

o kur tos juostos gauti? ji karpoma ar būna tam tikro dydžio? kaip susijungia? (niekad neteko matyti)
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 16, 17:16)
oi tik prasyciau nesijuokti is mano "patyrimo"  lotuliukas.gif

tai vat ir sakiau kad kita syk daryciau kvadratinius-manau iseiga tikrai gera butu. mano biskvitas buvo snikerio (0,5 normos). del ispjaustymo kai jau suteptas net nezinau, susipjaustytu aisku bet man snikeris gaunasi aukstesnis g.gif na nebent ta dayka pareguliavus tada liuks. O "minia" manau vis tiek gaus paragauti biggrin.gif

bet man patinka, kai žmonės bando, daro tai, kas neįprasta, o ne tik sako: ai, čia vien du trys ir padariau, juokų darbas arba oi, čia labai sunku, vienas vargas ir tik neturėdamas ką veikti arba neturėdamas didesnių problemų tuos tortukus darytų... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 07 16, 17:28)
o kur tos juostos gauti?

as bandziau su drauges parnesta is konditerijos blush2.gif
o kur pirkti-neteko uztikti, gal kas kitas brukstels smile.gif
Atsakyti
gal kuri kepat tortukus aplink Mazeikius? reiketu tortuko su mikiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 16, 16:55)
as bandziau su drauges parnesta is konditerijos blush2.gif
o kur pirkti-neteko uztikti, gal kas kitas brukstels smile.gif

O kaip ji atrodo ???