Drauge pirko hiper RIMI, po 10lt. (vietoja 25lt.) buvo akcija joms, o kai as nuvaziavu nusipirkti , tai buvo jau vel po 25 lt
Pasikartosiu ir sioje temoj nes ji gyvesne
Noriu paklausti del napaleono. Ar nesuges "napaleonas is vaikystes" jei ji darysiu antradieni o valgys sestadieni?
Noriu paklausti del napaleono. Ar nesuges "napaleonas is vaikystes" jei ji darysiu antradieni o valgys sestadieni?
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 15, 19:46)
Aciu
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 15, 20:26)
O-RE-AR LABAI grazus vienetukas
Aciu.
Tavo taip pat grazus tortas
Ir visu labai labai grazus
labukas darbstuolytes niu zinokit prisiziurejau jusu sedevru (kitaip pavadint neapsiverstu liezuvis) ir nutariau pasiraitot rankoves ir as padariau savo pirmaja "lepioska" bet foto ikelsiu veliau nes fotika palikau kaime o norejau jusu paklausti, as aptempimui pasidariau sviestini krema (svistas+kondensuotas) ir kadangi pirma karta dariau - pasidariau svelniai tariant per daug norejau paklausti kiek asji saldytuve galiu laikyti? ar man ji iskart ismesti? aciu aciu uz atsakyma
beje ketinu daryti makvyna - koki patartumet torta kepti, kad jis tvirtesnis butu nes vezti man ji reiks 350km
dar karta aciu uz atsakyma
beje ketinu daryti makvyna - koki patartumet torta kepti, kad jis tvirtesnis butu nes vezti man ji reiks 350km
dar karta aciu uz atsakyma
Sviestinį kremą gali dėti į šaldymo kamerą, kai reiks atsilaidinsi
Pasirodysiu ir aš su pirmaisiais rimtesniais darbeliais.Kepu tortus tik savo poreikiams.Įkeliu dukrelės krikštynų tortą ir dovaną uošviui.
Krikštynų tortas, "Napalionas"-"Varškės", pastiliažas, apie 7 kg.
Dovana uošviui, šokoladinė saldainių masė, pastiliažas, šlapia bezė, apie 1,5 kg.
Krikštynų tortas, "Napalionas"-"Varškės", pastiliažas, apie 7 kg.
Dovana uošviui, šokoladinė saldainių masė, pastiliažas, šlapia bezė, apie 1,5 kg.
[quote=absonata,2012 07 16, 10:31]
Pasirodysiu ir aš su pirmaisiais rimtesniais darbeliais.Kepu tortus tik savo poreikiams.Įkeliu dukrelės krikštynų tortą ir dovaną uošviui.
dailus bateliai,grazus ziedlapiai,o suri, taipir suvalgyciau ta gabaliakal,koks jis tikroviskas
visu kitu be komentaru-kaip visada 5 balai si 5, bet 5 su pliusu tik adrijai
dailus bateliai,grazus ziedlapiai,o suri, taipir suvalgyciau ta gabaliakal,koks jis tikroviskas
visu kitu be komentaru-kaip visada 5 balai si 5, bet 5 su pliusu tik adrijai
Erikiux mielas tortukas
Olesta tas sporto treneriu tai superinis, grazi ideja
Absonata dailus pirmieji bandymai
As si karteli irgi turiu ka pasirodyti
Pirmieji batukai, tortukassu rafaelo biskvitais, karameliniu pertepimu su kriausemis, ir grietineles pertepimu su sokolado drozlemis 2,7 kg
O cia didysis tortas taip pat krikstynoms 6,3 kg turtingas kavos tortukas
Olesta tas sporto treneriu tai superinis, grazi ideja
Absonata dailus pirmieji bandymai
As si karteli irgi turiu ka pasirodyti
Pirmieji batukai, tortukassu rafaelo biskvitais, karameliniu pertepimu su kriausemis, ir grietineles pertepimu su sokolado drozlemis 2,7 kg
O cia didysis tortas taip pat krikstynoms 6,3 kg turtingas kavos tortukas
Sveikos kepejeles,
pasufleruokit, prasau, kur galima nusipirkti tokiu baltu lazdeliu?
Pasiskolinau Dianos torta pavyzdziui
Dekui kas atsakys
pasufleruokit, prasau, kur galima nusipirkti tokiu baltu lazdeliu?
Pasiskolinau Dianos torta pavyzdziui
Dekui kas atsakys
SMAILYYTE,susilydziau nuo tortu grozio