Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Aciu merginos uz mano poniuko ivertinima aciuks.gif
Atsakyti
ponis tai l.grazus wub.gif
jauciu profesionalams reiks kada suorganizuot kursus. buciau pirma eileje: figuru lipdymas ir darba su konditeriniu maisu. wub.gif wub.gif sumokeciua, vaziuociau i koki reik miesta.pvz vienai dienai smile.gif
Atsakyti
Dar pora mano "sedevru". Bandziau Hello kitty padaryti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2012 07 15, 16:52)
Dar pora mano "sedevru". Bandziau Hello kitty padaryti

Jeigu tik bandei, tada pavyko biggrin.gif
Pirmoji fainuole lb 4u.gif
Atsakyti
Poniukai grazus,kaciukai irgi,tai rodau ir savo suniuka smile.gif

Rafaelo,3.5kg.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 07 15, 14:59)
na labai labai gražu. papasakokit, prašau, kaip juos darėte? ar tepėt tortą ir tada išpjaustinėjot? su kuom pjaustėt, negi peiliu? ar kažkaip? kokio skersmens jie, aukščio? koks galutinis svoris kiekvieno smile.gif
adrija, tinulia    wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu smile.gif
issikepiau biskvitus, na pabandymui dariausi labai netaupant kepiau 16cm tai gavosi nestori 4vnt tada paemus stikline (as emiau ataus stikline tokia auksta kur baruose buna) isspaudziau kiek imanoma taupiau (gavosi 5vnt po 4 lakstukus), dariau dvieju rusiu: jogurtinius su braskem ir karamelinius/sokoladinius su griliazu, tai siuos paprastai tepiau ir viskas, o jogurtinius tepant pradejo listi braskes (kad ir smulkiai labai pjaustytos) per krastus ir kremas na kaip jogurtinio doh.gif tada sumasciau ikisti juos i puodukus (nes mano laimei tiko diametras biggrin.gif, tokie paprasti stori tiesus), kai sustingo apibraukiaupeiliu ir pakankamai lengvai iskrapsciau (pradzioj bandziau deti su plevele bet gavosi ...). aptepiau sviestiniu (l. plonai) ir pastilazu (cia buvo laaabai man doh.gif ). biskvito svoris vienam buvo apie 59-64g. galutinis torciuko svoris apie 200-213g.
ka galiu pasakyti, iseiga biskvito mano variantu buvo doh.gif nes gavau 5vnt po 60g o liko atraizu apie 140g doh.gif (aisku vaikai liko patenkinti ir greit sutase biggrin.gif ). Jei kita syk reiktu tai turbut daryciau kvardratinius arba kepciau biskvita piesdama ant kep. pop. is kart tokio dydzio.

QUOTE(*Keila* @ 2012 07 15, 15:05)

QUOTE(astraemi @ 2012 07 15, 16:07)

aciu
Mingailiux labai grazus poniukas-jau nesumaisys tikrai wub.gif
astuftis O-RE-AR thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 liepos 2012 - 20:47
Mingailiux tikrai mielas poniukas thumbup.gif

Ramune.v kokie fainuciai mazieji torciukai thumbup.gif as turejau minti sunelio gimtadieniui daryti, nes turiu tokias 8 cm skersmens formeles, norejosi isbandyti, bet pasirode skersmuo per didelis tai padariau siaip tokiu torciuku-pyragiuku ax.gif kepiau rafaelo biskvita tada dejau varskes kremuka ir galiausiai virsutinis sluoksnis buvo zele i kuri prideliojau melyniu kad atrodytu pyrageliai kaip sypseneles smile.gif tik neaukstus dariau smile.gif o koks tavo skesrmuo torciuku?

Adrija tai kaip visuomet lyg ir nesitiki kazko kas nustebintu labiau nei visada, bet vistiek josios tortus pamacius akys placiau atsimerkia, seiles tysta blush2.gif biggrin.gif grazu... labai lanbai mirksiukas.gif

Nevutes dar labai krito i aki krikstynu ir su gelemis wub.gif mmm.. dievinu raudona spalva thumbup.gif

Saules zuikucio dar berods su tokiu meskiuku zalioje pievoje wub.gif man tavo meskiukai ir kiti lipdyti padariukai tokie mieli bigsmile.gif ir ,mingailiux labai mieli lipdyti gyvuneliai, lyg sieje temoje toks meilutis aviukas tarp gelyciu buvo bigsmile.gif

Ir dar daug daliu tortuku cia maciau cool.gif thumbup.gif

Atsakyti
ramune.v bet tu ir saunuole, mini torciukai super wub.gif wub.gif wub.gif
o kiek laiko uztrukai su tais torciukais ?

Nevute Kaip visada visi superiniai bigsmile.gif labai patiko su aguonomis torciukas wub.gif , krykstinu labai fainas, bet geltonos sp. man per daug ax.gif
gaila kad keksiuku nenufotografavai visu verysad.gif pastave jie , tokie faini thumbup.gif

Kausriukas labai grazus lygus tortukas thumbup.gif 4u.gif

astraemi
nors nesekmingas bandymas, bet pavyko puikiai padengti tortuka, ir gelytes grazios wub.gif o pjuvis tortuka labai grazus, ir labai skaniai atrodo wub.gif noreciau paragauti bigsmile.gif

S.Zuiki thumbup.gif drambliukas koks fainutis wub.gif

@adrij@ esu be zodziu, NEREALUS wub.gif wub.gif wub.gif 100 balu 4u.gif

Papildyta:
tinulia84 visi labai grazus tortukai wub.gif
kremines geletes labai wub.gif

Mingailiux avyte simpatiska wub.gif puikus poniukas wub.gif

O-RE-AR LABAI grazus vienetukas wub.gif wub.gif wub.gif

Jau galva susisuko, tiek graziu tortuku pridejote wub.gif , gal ka netycia praleidau blush2.gif

Mergaites, uo ko reiktu, pradeti dziubuoti tortuka, nuo vidurio , ar krasto ???
Atsakyti
Visu tortukai nuostabus...

Jogurtinis su svieziomis braskemis,3,5 kg.Iskarto dariau ramunes is to pacio pastiliazo,tai kita karta daryciausi is anksto,o dabar atrodo biski pavytusios smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 15 liepos 2012 - 21:40
Senokai bebuvau uzsukus, bet matau darbai vyksta kaip reikiant 4u.gif
tiek nuostabiu tortu pamaciau, jetus kaip vienai merginai taip ir man silpna nuo tokiu groziu pasidare wub.gif aisku visu vardeliu neisvardinsiu tad visoms po 4u.gif
as ir per ta laika truputi darbavausi tongue.gif nu tokie kukluciai ax.gif
Cia sunelio krikstynoms, varskinis su persikais, svorio nepamenu ax.gif
user posted image
rafaelo tortukas pirma kart daryti batukai, dar raukinukai truputi neisejo ax.gif
user posted image
varskinis su persikais
user posted image
rafaelo tortukas pirma mano masina, ratus truputi pamazinau blush2.gif
user posted image
varskinis su zele gabaliukais
user posted image

Beje visoms cia rodancioms savo sedevrus ir aisku visagaliam internetui didelis ACIU uz idejas 4u.gif
Na laukia sunki savaitele, kiek darbelio turiu cool.gif ir dar arteja pirmasis vestuvinis 3 aukstu tortas unsure.gif ir labai reikia patarimo blush2.gif
user posted image
nepamenu kieno tortukas sis yra, bet labai noreciau pabandyt tokias gelytes padaryt, tai gal patartumet is kokios mases geriau darytusi(ar iseitu is pastilazo?) ir gal kur turite issisaugoje kaip jas daryt blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2012 07 15, 21:45)

labai patiko , mergaitiskas krikstynu tortukas wub.gif

QUOTE(sarah- @ 2012 07 15, 21:37)

labai fainutis wub.gif , toki jau senai planoju pasidaryti ax.gif

QUOTE(astuftis @ 2012 07 15, 15:52)

Pavyko neblogai thumbup.gif

O cia maniskis, kepiau drauges mergytei , juodas miskas 3,9kg. , o turejo iki 3kg. doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 liepos 2012 - 22:42
super tortukai thumbup.gif

erikiuxxx kur pirkai feja?

mano miniuku aukstis jau su mase (bet ten jos keli mm ir sviestinio vos vos) 6cm ir skersmuo ir 6cm. kiek uztrukau tai nematavau ir sunku suprasti nes papuosimus turejau is anksciau, o vaikai sukosi aplink tai vis pribegom doh.gif
Atsakyti