Aciu merginos uz mano poniuko ivertinima
ponis tai l.grazus
jauciu profesionalams reiks kada suorganizuot kursus. buciau pirma eileje: figuru lipdymas ir darba su konditeriniu maisu. sumokeciua, vaziuociau i koki reik miesta.pvz vienai dienai
jauciu profesionalams reiks kada suorganizuot kursus. buciau pirma eileje: figuru lipdymas ir darba su konditeriniu maisu. sumokeciua, vaziuociau i koki reik miesta.pvz vienai dienai
QUOTE(astuftis @ 2012 07 15, 16:52)
Dar pora mano "sedevru". Bandziau Hello kitty padaryti
Jeigu tik bandei, tada pavyko
Pirmoji fainuole lb
QUOTE(simisimi84 @ 2012 07 15, 14:59)
na labai labai gražu. papasakokit, prašau, kaip juos darėte? ar tepėt tortą ir tada išpjaustinėjot? su kuom pjaustėt, negi peiliu? ar kažkaip? kokio skersmens jie, aukščio? koks galutinis svoris kiekvieno
adrija, tinulia
adrija, tinulia
aciu
issikepiau biskvitus, na pabandymui dariausi labai netaupant kepiau 16cm tai gavosi nestori 4vnt tada paemus stikline (as emiau ataus stikline tokia auksta kur baruose buna) isspaudziau kiek imanoma taupiau (gavosi 5vnt po 4 lakstukus), dariau dvieju rusiu: jogurtinius su braskem ir karamelinius/sokoladinius su griliazu, tai siuos paprastai tepiau ir viskas, o jogurtinius tepant pradejo listi braskes (kad ir smulkiai labai pjaustytos) per krastus ir kremas na kaip jogurtinio tada sumasciau ikisti juos i puodukus (nes mano laimei tiko diametras , tokie paprasti stori tiesus), kai sustingo apibraukiaupeiliu ir pakankamai lengvai iskrapsciau (pradzioj bandziau deti su plevele bet gavosi ...). aptepiau sviestiniu (l. plonai) ir pastilazu (cia buvo laaabai man ). biskvito svoris vienam buvo apie 59-64g. galutinis torciuko svoris apie 200-213g.
ka galiu pasakyti, iseiga biskvito mano variantu buvo nes gavau 5vnt po 60g o liko atraizu apie 140g (aisku vaikai liko patenkinti ir greit sutase ). Jei kita syk reiktu tai turbut daryciau kvardratinius arba kepciau biskvita piesdama ant kep. pop. is kart tokio dydzio.
QUOTE(*Keila* @ 2012 07 15, 15:05)
QUOTE(astraemi @ 2012 07 15, 16:07)
aciu
Mingailiux labai grazus poniukas-jau nesumaisys tikrai
astuftis O-RE-AR
Mingailiux tikrai mielas poniukas
Ramune.v kokie fainuciai mazieji torciukai as turejau minti sunelio gimtadieniui daryti, nes turiu tokias 8 cm skersmens formeles, norejosi isbandyti, bet pasirode skersmuo per didelis tai padariau siaip tokiu torciuku-pyragiuku kepiau rafaelo biskvita tada dejau varskes kremuka ir galiausiai virsutinis sluoksnis buvo zele i kuri prideliojau melyniu kad atrodytu pyrageliai kaip sypseneles tik neaukstus dariau o koks tavo skesrmuo torciuku?
Adrija tai kaip visuomet lyg ir nesitiki kazko kas nustebintu labiau nei visada, bet vistiek josios tortus pamacius akys placiau atsimerkia, seiles tysta grazu... labai lanbai
Nevutes dar labai krito i aki krikstynu ir su gelemis mmm.. dievinu raudona spalva
Saules zuikucio dar berods su tokiu meskiuku zalioje pievoje man tavo meskiukai ir kiti lipdyti padariukai tokie mieli ir ,mingailiux labai mieli lipdyti gyvuneliai, lyg sieje temoje toks meilutis aviukas tarp gelyciu buvo
Ir dar daug daliu tortuku cia maciau
Ramune.v kokie fainuciai mazieji torciukai as turejau minti sunelio gimtadieniui daryti, nes turiu tokias 8 cm skersmens formeles, norejosi isbandyti, bet pasirode skersmuo per didelis tai padariau siaip tokiu torciuku-pyragiuku kepiau rafaelo biskvita tada dejau varskes kremuka ir galiausiai virsutinis sluoksnis buvo zele i kuri prideliojau melyniu kad atrodytu pyrageliai kaip sypseneles tik neaukstus dariau o koks tavo skesrmuo torciuku?
Adrija tai kaip visuomet lyg ir nesitiki kazko kas nustebintu labiau nei visada, bet vistiek josios tortus pamacius akys placiau atsimerkia, seiles tysta grazu... labai lanbai
Nevutes dar labai krito i aki krikstynu ir su gelemis mmm.. dievinu raudona spalva
Saules zuikucio dar berods su tokiu meskiuku zalioje pievoje man tavo meskiukai ir kiti lipdyti padariukai tokie mieli ir ,mingailiux labai mieli lipdyti gyvuneliai, lyg sieje temoje toks meilutis aviukas tarp gelyciu buvo
Ir dar daug daliu tortuku cia maciau
ramune.v bet tu ir saunuole, mini torciukai super
o kiek laiko uztrukai su tais torciukais ?
Nevute Kaip visada visi superiniai labai patiko su aguonomis torciukas , krykstinu labai fainas, bet geltonos sp. man per daug
gaila kad keksiuku nenufotografavai visu pastave jie , tokie faini
Kausriukas labai grazus lygus tortukas
astraemi
nors nesekmingas bandymas, bet pavyko puikiai padengti tortuka, ir gelytes grazios o pjuvis tortuka labai grazus, ir labai skaniai atrodo noreciau paragauti
S.Zuiki drambliukas koks fainutis
@adrij@ esu be zodziu, NEREALUS 100 balu
Papildyta:
tinulia84 visi labai grazus tortukai
kremines geletes labai
Mingailiux avyte simpatiska puikus poniukas
O-RE-AR LABAI grazus vienetukas
Jau galva susisuko, tiek graziu tortuku pridejote , gal ka netycia praleidau
Mergaites, uo ko reiktu, pradeti dziubuoti tortuka, nuo vidurio , ar krasto ???
o kiek laiko uztrukai su tais torciukais ?
Nevute Kaip visada visi superiniai labai patiko su aguonomis torciukas , krykstinu labai fainas, bet geltonos sp. man per daug
gaila kad keksiuku nenufotografavai visu pastave jie , tokie faini
Kausriukas labai grazus lygus tortukas
astraemi
nors nesekmingas bandymas, bet pavyko puikiai padengti tortuka, ir gelytes grazios o pjuvis tortuka labai grazus, ir labai skaniai atrodo noreciau paragauti
S.Zuiki drambliukas koks fainutis
@adrij@ esu be zodziu, NEREALUS 100 balu
Papildyta:
tinulia84 visi labai grazus tortukai
kremines geletes labai
Mingailiux avyte simpatiska puikus poniukas
O-RE-AR LABAI grazus vienetukas
Jau galva susisuko, tiek graziu tortuku pridejote , gal ka netycia praleidau
Mergaites, uo ko reiktu, pradeti dziubuoti tortuka, nuo vidurio , ar krasto ???
Senokai bebuvau uzsukus, bet matau darbai vyksta kaip reikiant
tiek nuostabiu tortu pamaciau, jetus kaip vienai merginai taip ir man silpna nuo tokiu groziu pasidare aisku visu vardeliu neisvardinsiu tad visoms po
as ir per ta laika truputi darbavausi nu tokie kukluciai
Cia sunelio krikstynoms, varskinis su persikais, svorio nepamenu
rafaelo tortukas pirma kart daryti batukai, dar raukinukai truputi neisejo
varskinis su persikais
rafaelo tortukas pirma mano masina, ratus truputi pamazinau
varskinis su zele gabaliukais
Beje visoms cia rodancioms savo sedevrus ir aisku visagaliam internetui didelis ACIU uz idejas
Na laukia sunki savaitele, kiek darbelio turiu ir dar arteja pirmasis vestuvinis 3 aukstu tortas ir labai reikia patarimo
nepamenu kieno tortukas sis yra, bet labai noreciau pabandyt tokias gelytes padaryt, tai gal patartumet is kokios mases geriau darytusi(ar iseitu is pastilazo?) ir gal kur turite issisaugoje kaip jas daryt
tiek nuostabiu tortu pamaciau, jetus kaip vienai merginai taip ir man silpna nuo tokiu groziu pasidare aisku visu vardeliu neisvardinsiu tad visoms po
as ir per ta laika truputi darbavausi nu tokie kukluciai
Cia sunelio krikstynoms, varskinis su persikais, svorio nepamenu
rafaelo tortukas pirma kart daryti batukai, dar raukinukai truputi neisejo
varskinis su persikais
rafaelo tortukas pirma mano masina, ratus truputi pamazinau
varskinis su zele gabaliukais
Beje visoms cia rodancioms savo sedevrus ir aisku visagaliam internetui didelis ACIU uz idejas
Na laukia sunki savaitele, kiek darbelio turiu ir dar arteja pirmasis vestuvinis 3 aukstu tortas ir labai reikia patarimo
nepamenu kieno tortukas sis yra, bet labai noreciau pabandyt tokias gelytes padaryt, tai gal patartumet is kokios mases geriau darytusi(ar iseitu is pastilazo?) ir gal kur turite issisaugoje kaip jas daryt
QUOTE(lilan @ 2012 07 15, 21:45)
labai patiko , mergaitiskas krikstynu tortukas
QUOTE(sarah- @ 2012 07 15, 21:37)
labai fainutis , toki jau senai planoju pasidaryti
QUOTE(astuftis @ 2012 07 15, 15:52)
Pavyko neblogai
O cia maniskis, kepiau drauges mergytei , juodas miskas 3,9kg. , o turejo iki 3kg.
super tortukai
erikiuxxx kur pirkai feja?
mano miniuku aukstis jau su mase (bet ten jos keli mm ir sviestinio vos vos) 6cm ir skersmuo ir 6cm. kiek uztrukau tai nematavau ir sunku suprasti nes papuosimus turejau is anksciau, o vaikai sukosi aplink tai vis pribegom
erikiuxxx kur pirkai feja?
mano miniuku aukstis jau su mase (bet ten jos keli mm ir sviestinio vos vos) 6cm ir skersmuo ir 6cm. kiek uztrukau tai nematavau ir sunku suprasti nes papuosimus turejau is anksciau, o vaikai sukosi aplink tai vis pribegom