merginos visu tortai yra geri, bet adrijos......alpstu pamacius. tai mano idealas,labai stengsiuos tobulet ir gal kadanors ....
Pasirodysiu ir aš su pirmaisiais rimtesniais darbeliais.Kepu tortus tik savo poreikiams.Įkeliu dukrelės krikštynų tortą ir dovaną uošviui.
Krikštynų tortas, "Napalionas"-"Varškės", pastiliažas, apie 7 kg.
Dovana uošviui, šokoladinė saldainių masė, pastiliažas, šlapia bezė, apie 1,5 kg.
Krikštynų tortas, "Napalionas"-"Varškės", pastiliažas, apie 7 kg.
Dovana uošviui, šokoladinė saldainių masė, pastiliažas, šlapia bezė, apie 1,5 kg.
Absonata ar čia tik man ar dar kitoms nerodo jusu darbelių?
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 15, 10:02)
Kažin, kiek tas adrijos tortas-pilis gali sverti? is paziuros didelis tortas...
Daug .
Mergaitės ačiū visoms , bet patikėkite , čia pilna nuostabių jūsų kūrinių , ir tortų , ir gėlių
elenka , viskas ateina kada nors .... jei labai nori ir lauki .
kadangi nedaug pastiliažo esu darius tai man dirbtinis medus susicukravo jau išmetimui, netinka pastiliažui
Mingailiux, labai gražus ponis
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 14, 22:39)
Kaip tylu, visos turbut darbai uzverstos
mano miniukai daryti eksperimentui tai ir puosti skirtingai
mano miniukai daryti eksperimentui tai ir puosti skirtingai
na labai labai gražu. papasakokit, prašau, kaip juos darėte? ar tepėt tortą ir tada išpjaustinėjot? su kuom pjaustėt, negi peiliu? ar kažkaip? kokio skersmens jie, aukščio? koks galutinis svoris kiekvieno
adrija, tinulia
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 15, 09:38)
Adrija - TOBULA net ama ateme
Tinulia - labai grazu
aciu. taip taip, jus visiskai teisi, bet kai dariau tik namams ir mazasis jau suko ratus su sakute tai vos spejau foto padaryt
Tinulia - labai grazu
aciu. taip taip, jus visiskai teisi, bet kai dariau tik namams ir mazasis jau suko ratus su sakute tai vos spejau foto padaryt
Kokia as jus? as paprastai - tu . Viskas pilnai suprantama ramune. Bet dar karta pasakysiu, kd esi saunuole, zinant kiek yra cia darbo
Ponis - lb grazus
QUOTE(naitas @ 2012 07 14, 21:41)
gražus tortas
pastilažas gi neskirtas gėlėms daryti. Na iš pricipo tai galima daryt, bet jis skirtas labiau dengimui - kad sluoksnis būtų minkštas, įkandamas, pjaunamas. O gėlėms daryti masėje turi būti mažiau aliejaus arba iš viso jo nebūti.
-------------------------------------
pastilažas gi neskirtas gėlėms daryti. Na iš pricipo tai galima daryt, bet jis skirtas labiau dengimui - kad sluoksnis būtų minkštas, įkandamas, pjaunamas. O gėlėms daryti masėje turi būti mažiau aliejaus arba iš viso jo nebūti.
-------------------------------------
as pasidariusi buvau 2 skirtingus pastilazus: vienas dengimui, kitas lipdymui (jame kaip tik ir nebuvo riebalu). bet nei vienas nei antras man nepasiseke. o kokia siulytumet mase gelytems lipdyti?
bandysiu rizikuoti trecia karta susidraugauti su pastilazu po savaites reiks pasibandyti Ferrero Rocher tortuka. labai jau vilioja jo receptukas
ramune.v - kokie nuostabus miniatiuriukai
tinulia84, @adrij@, Mingailiux - kaip grazu.