Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

merginos visu tortai yra geri, bet adrijos......alpstu pamacius. tai mano idealas,labai stengsiuos tobulet ir gal kadanors .... biggrin.gif
Atsakyti
Kažin, kiek tas adrijos tortas-pilis gali sverti? is paziuros didelis tortas...
Atsakyti
Labas rytas
Visada laukiu @drijos torciuku, jie man tokie pasakiskai spalvingi i vaikyste griztu wub.gif
ikelsiu ir savo pievele biggrin.gif
user posted image
o cia salmas ir kareiviskas batukas be raisteliu smile.gif tokia tema buvo smile.gif
user posted image
ir kas kavinates rytais vaisinu bandelemis drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 15 liepos 2012 - 09:20
Pasirodysiu ir aš su pirmaisiais rimtesniais darbeliais.Kepu tortus tik savo poreikiams.Įkeliu dukrelės krikštynų tortą ir dovaną uošviui.
Krikštynų tortas, "Napalionas"-"Varškės", pastiliažas, apie 7 kg.
user posted image
Dovana uošviui, šokoladinė saldainių masė, pastiliažas, šlapia bezė, apie 1,5 kg.
user posted image
Atsakyti
Absonata ar čia tik man ar dar kitoms nerodo jusu darbelių?
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 15, 10:02)
Kažin, kiek tas adrijos tortas-pilis gali sverti? is paziuros didelis tortas...

Daug smile.gif .

Mergaitės ačiū visoms 4u.gif , bet patikėkite , čia pilna nuostabių jūsų kūrinių , ir tortų , ir gėlių wub.gif wub.gif wub.gif

elenka , viskas ateina kada nors .... jei labai nori ir lauki mirksiukas.gif .
Atsakyti
Nu bet Adrijos tortu grozis wub.gif Kazi ar kada nors pavyks nors dalelyte to grozio man padaryti ax.gif Nerealiai!

O as vat padariau toki tortuka...
Buvo pageidavimas padaryti su poniu (yra kazkoks multikas). Tikiuosi tas ponis gavosi atpazystamas ir vaikai nesumaisys su kokia karve hihihi.gif

Varskinis su persikais
user posted image
Atsakyti
kadangi nedaug pastiliažo esu darius tai man dirbtinis medus susicukravo jau išmetimui, netinka pastiliažui g.gif
Atsakyti
Mingailiux, labai gražus ponis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 14, 22:39)
Kaip tylu, visos turbut darbai uzverstos biggrin.gif

mano miniukai daryti eksperimentui tai ir puosti skirtingai smile.gif

na labai labai gražu. papasakokit, prašau, kaip juos darėte? ar tepėt tortą ir tada išpjaustinėjot? su kuom pjaustėt, negi peiliu? ar kažkaip? kokio skersmens jie, aukščio? koks galutinis svoris kiekvieno smile.gif

adrija, tinulia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 15, 09:38)
Adrija - TOBULA net ama ateme wub.gif
Tinulia - labai grazu

aciu. taip taip, jus visiskai teisi, bet kai dariau tik namams ir mazasis jau suko ratus su sakute  doh.gif tai vos spejau foto padaryt biggrin.gif

Kokia as jus? doh.gif as paprastai - tu biggrin.gif . Viskas pilnai suprantama ramune. Bet dar karta pasakysiu, kd esi saunuole, zinant kiek yra cia darbo thumbup.gif

Ponis - lb grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 07 14, 21:41)
gražus tortas  wub.gif
pastilažas gi neskirtas gėlėms daryti. Na iš pricipo tai galima daryt, bet jis skirtas labiau dengimui - kad sluoksnis būtų minkštas, įkandamas, pjaunamas. O gėlėms daryti masėje turi būti mažiau aliejaus arba iš viso jo nebūti.
-------------------------------------

as pasidariusi buvau 2 skirtingus pastilazus: vienas dengimui, kitas lipdymui (jame kaip tik ir nebuvo riebalu). bet nei vienas nei antras man nepasiseke. o kokia siulytumet mase gelytems lipdyti?
bandysiu rizikuoti trecia karta susidraugauti su pastilazu lotuliukas.gif po savaites reiks pasibandyti Ferrero Rocher tortuka. labai jau vilioja jo receptukas ax.gif

ramune.v - kokie nuostabus miniatiuriukai bigsmile.gif

tinulia84, @adrij@, Mingailiux - kaip grazu. wub.gif
Atsakyti