Kaip tylu, visos turbut darbai uzverstos
mano miniukai daryti eksperimentui tai ir puosti skirtingai
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 14, 20:39)
Kaip tylu, visos turbut darbai uzverstos
Na graziai ziurisi,o kaip sekesi juos puost?
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 14, 22:44)
Na graziai ziurisi,o kaip sekesi juos puost?
Aciu, oiiiii...
smagu buvo
bet siaip idomu, kad labai greit pasipuosia (na cia kai jau islyginta ir pastilazas uzdetas-tas pastarasis reikalas tai gal cia man kaip nelabai patyrusiai ), bet virsus tai op ir papuosta labai smagu kai gali i ranka pasiimti pakreipti jei reik puosti sonus-lengviau prieinama nei didelis tortas idomi patirtis
iseigos net nenoriu skaiciuoti daug biskivito liko (aiku greit jis buvo maloniai vaiku suslamstas).
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 14, 23:39)
nu tikrai liuks vaizdelis, neabejoju, kad ir skaaaaaaaaaaaaaanuuuuuuuuuuuuuuuuuus
adrija, nuostabiai nuostabu o jūs pačius smulkiausius pabarstukus klijuojat ar šaip paberiat?
QUOTE(tinulia84 @ 2012 07 15, 00:02)
adrija, nuostabiai nuostabu o jūs pačius smulkiausius pabarstukus klijuojat ar šaip paberiat?
Ačiū , tą vietą sudrėkinu degtine , tada beriu .
Dar keli , ir einu ilsėtis , nes anot Šapro ežiuko " ... nejaučiu nei kojyčių , nei rankyčių ." man su vestuviniais lengviau , nei su vaikiškais .
Kaip man dabar uzmigt, kai as tokiu tortu prisiziurejau Ar turit gedos?
@adrij@ man atrodo, net sirdis buvo sustojusi, kai pamaciau ta su karoliai. O kai pamaciau su kriauklem tai ejau ieskoti valerijono Labai jau grazus...
tinulia84 tavo kaip visada, pasakiskai grazus.. atvaziuosiu pasimokyt, kaip tas tokias kremines geles daryt Bet su mano kreivom rankom, kazin ar kas gausis
@adrij@ man atrodo, net sirdis buvo sustojusi, kai pamaciau ta su karoliai. O kai pamaciau su kriauklem tai ejau ieskoti valerijono Labai jau grazus...
tinulia84 tavo kaip visada, pasakiskai grazus.. atvaziuosiu pasimokyt, kaip tas tokias kremines geles daryt Bet su mano kreivom rankom, kazin ar kas gausis
@drij@ - visi nuostabus, kaip visada, bet labaisuai su kriauklem ir Su arkliuku tiesiog nuostabu
ramune - saunuole, kad isbandei ir rezultatas lb grazus, tik gal bantuku noretusi atskirai priklijuotu, ne is vientiso suristo
nepamenu niko, bet ten kur labai skaniai pjuvis atrodo, tai grazu
ir kitu mergaiciu nuostabus, saules kiskio (kaip jau kazkas perkrikstijo ), Nevutes, tinulia
ramune - saunuole, kad isbandei ir rezultatas lb grazus, tik gal bantuku noretusi atskirai priklijuotu, ne is vientiso suristo
nepamenu niko, bet ten kur labai skaniai pjuvis atrodo, tai grazu
ir kitu mergaiciu nuostabus, saules kiskio (kaip jau kazkas perkrikstijo ), Nevutes, tinulia
adrija kiek nuostabių, tiesiog tobulybės viršunė
Nevute, nejuokink, grožių kūrėja tu, geriau atvažiuok kavos, o ne mokytis mano kreivybių
Nevute, nejuokink, grožių kūrėja tu, geriau atvažiuok kavos, o ne mokytis mano kreivybių
Adrija - TOBULA net ama ateme
Tinulia - labai grazu
aciu. taip taip, jus visiskai teisi, bet kai dariau tik namams ir mazasis jau suko ratus su sakute tai vos spejau foto padaryt
Tinulia - labai grazu
QUOTE(*Keila* @ 2012 07 15, 00:20)
aciu. taip taip, jus visiskai teisi, bet kai dariau tik namams ir mazasis jau suko ratus su sakute tai vos spejau foto padaryt