Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Kaip tylu, visos turbut darbai uzverstos biggrin.gif

mano miniukai daryti eksperimentui tai ir puosti skirtingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 liepos 2012 - 21:40
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 14, 20:39)
Kaip tylu, visos turbut darbai uzverstos biggrin.gif

Na graziai ziurisi,o kaip sekesi juos puost? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 14, 22:44)
Na graziai ziurisi,o kaip sekesi juos puost? bigsmile.gif

Aciu, oiiiii... doh.gif biggrin.gif
smagu buvo doh.gif lotuliukas.gif
bet siaip idomu, kad labai greit pasipuosia (na cia kai jau islyginta ir pastilazas uzdetas-tas pastarasis reikalas tai doh.gif gal cia man kaip nelabai patyrusiai blush2.gif ), bet virsus tai op ir papuosta biggrin.gif labai smagu kai gali i ranka pasiimti pakreipti jei reik puosti sonus-lengviau prieinama nei didelis tortas rolleyes.gif idomi patirtis smile.gif
iseigos net nenoriu skaiciuoti biggrin.gif daug biskivito liko (aiku greit jis buvo maloniai vaiku suslamstas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 liepos 2012 - 21:56
Labukas 4u.gif Nevute, Saulės zuikuti, jūsų tortai nuostabūs wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 14, 23:39)

nu tikrai liuks vaizdelis, neabejoju, kad ir skaaaaaaaaaaaaaanuuuuuuuuuuuuuuuuuus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms smile.gif .
Neturiu jėgų išvardyti , kiek nuostabių tortų mačiau wub.gif wub.gif wub.gif , VISOS ŠAUNUOLĖS clap_1.gif .

Keletas mano .

user posted image...user posted image

Atsakyti
adrija, nuostabiai nuostabu wub.gif o jūs pačius smulkiausius pabarstukus klijuojat ar šaip paberiat?
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 07 15, 00:02)
adrija, nuostabiai nuostabu  wub.gif  o jūs pačius smulkiausius pabarstukus klijuojat ar šaip paberiat?

Ačiū 4u.gif , tą vietą sudrėkinu degtine , tada beriu .
Dar keli , ir einu ilsėtis , nes anot Šapro ežiuko " ... nejaučiu nei kojyčių , nei rankyčių ." doh.gif man su vestuviniais lengviau , nei su vaikiškais .

user posted image

Atsakyti
Kaip man dabar uzmigt, kai as tokiu tortu prisiziurejau schmoll.gif Ar turit gedos? biggrin.gif

@adrij@ man atrodo, net sirdis buvo sustojusi, kai pamaciau ta su karoliai. O kai pamaciau su kriauklem tai ejau ieskoti valerijono biggrin.gif Labai jau grazus... wub.gif

tinulia84 tavo kaip visada, pasakiskai grazus.. atvaziuosiu pasimokyt, kaip tas tokias kremines geles daryt g.gif Bet su mano kreivom rankom, kazin ar kas gausis tongue.gif

Atsakyti
@drij@ - visi nuostabus, kaip visada, bet labaisuai su kriauklem ir Su arkliuku wub.gif wub.gif wub.gif tiesiog nuostabu

ramune - saunuole, kad isbandei ir rezultatas lb grazus, tik gal bantuku noretusi atskirai priklijuotu, ne is vientiso suristo blush2.gif

nepamenu niko, bet ten kur labai skaniai pjuvis atrodo, tai grazu 4u.gif

ir kitu mergaiciu nuostabus, saules kiskio (kaip jau kazkas perkrikstijo biggrin.gif ), Nevutes, tinulia wub.gif wub.gif
Atsakyti
adrija kiek nuostabių, tiesiog tobulybės viršunė wub.gif
Nevute, nejuokink, grožių kūrėja tu, geriau atvažiuok kavos, o ne mokytis mano kreivybių lotuliukas.gif
Atsakyti
Adrija - TOBULA net ama ateme wub.gif
Tinulia - labai grazu
QUOTE(*Keila* @ 2012 07 15, 00:20)
ramune - saunuole, kad isbandei ir rezultatas lb grazus, tik gal bantuku noretusi atskirai priklijuotu, ne is vientiso suristo blush2.gif

aciu. taip taip, jus visiskai teisi, bet kai dariau tik namams ir mazasis jau suko ratus su sakute doh.gif tai vos spejau foto padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 liepos 2012 - 08:39