Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(spinka @ 2012 07 14, 10:21)
Labas rytas kepėjėlės, gal kuri man galėtų patarti? torto viršų puošiu va tokiomis gėlytėmis.

o tai kokia proga tortas, kam skirtas.. visaip žiūrėsis - ir ant žalio fono, ir ant balto. Dar tos žalios spalvos yra begalė atspalvių.
Atsakyti
na ka mergytes, ateinu pasirodyti su savo nesekmingu bandymu susidraugausi su pastilazu sad.gif zodziu - kad ir subrandintas, vistiek jis man trupejo, trukinejo. gelyciu taip ir nepavyko isformuoti sad.gif tai rodausi savo pabaisiuka (nors negrazus, bet labai skanus biggrin.gif). baltos gelytes - pastilazas, o rozines bandziau is saldainiu mases. bent jau man su ja labiau patiko dirbti: tasi, minksta, graziai formavosi. tik dziuti reikia joms ilgokai. tad uzdejus rozines gelytes, po geros valandikes pradejo "vysti" 4u.gif o kitoj pusej mano vabalelis spejo pasidarbuoti ir nugriebti sviestiniu dzibuku nuo virsaus lotuliukas.gif
user posted image

o si nuotrauka man labiau patinka, nes skaniai atrodo lotuliukas.gif
user posted image

beje, cia griliazinis. tikrai skanus torciukas gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astraemi: 14 liepos 2012 - 11:17
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 13, 16:04)

figureles beveik visada lipdau is anksto.o ka ten dar reguliuoti? g.gif


g.gif nežinau ax.gif nu gal...pvz meškis torto šoną apkabinti turi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astraemi @ 2012 07 14, 11:10)


o si nuotrauka man labiau patinka, nes skaniai atrodo lotuliukas.gif



atsiuskit gabaliuka..pleees.....kaip tik geriu kava......fantastiškai skaniai atrodo....
Atsakyti
Nevute wub.gif wub.gif wub.gif

cia mano vienas is eksperimentiniu biggrin.gif
labai labai karamelinis/sokolado/griliazo +/-200g.
ir Snikeriukas 2,5kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 liepos 2012 - 16:44
QUOTE(likta @ 2012 07 12, 14:35)
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 12, 14:14)

Natūralu ir dailu, bet tokiems padaryti reikia turėti specialias formeles su išstūmėjais, nes išpjauti- neįmanoma misija. Ir tokie pyragėliai tikrai nepritaikyti ilgesniam laikui puošti bet kokį šventinį stalą, ypatingai per karščius.

Nebutinai,i formele itiesiamas storesnio slidaus celofano ar popieriaus juossteles,yra specialios kurios naudojamos konditerijoje arba kazka galima prisitaikyti,kai sustingsta forma lengvai nusima,o juostele graziai nusilupa,sonai lieka lygus
Atsakyti
QUOTE(astraemi @ 2012 07 14, 12:10)
beje, cia griliazinis. tikrai skanus torciukas gavosi

Tikrai skaniai ir atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausreka @ 2012 07 14, 17:50)
Nebutinai,i formele itiesiamas storesnio slidaus celofano ar popieriaus juossteles,yra specialios kurios naudojamos konditerijoje arba kazka galima prisitaikyti,kai sustingsta forma lengvai nusima,o juostele graziai nusilupa,sonai lieka lygus

vel klausimas ar bandet???
nes kiek suprantu kalbat tik teoriskai g.gif as bandziau ir patikekit-knisalynes tai doh.gif vienus dariau panasius kaip jusu rodyti ten sluoksniuku kurie turi stingti doh.gif kiti kaip tortukas biskvitai/kremai, kiti jogurtiniai su braskem kurios miniatiuriskai pjaustytos vis tiek sugeba islysti i lauka doh.gif VISKA dariau BE FORMELIU doh.gif doh.gif doh.gif nors jogurtinius ir tuos kreminius jau po to prasikeikus dejau i puodelius su "celofanu" jojo juosteles-sukisti ju tokiu mini normaliai nesigauna, istraukti irgi nu zodziu.
Sie gamykliniai (speju) su visokiai standikliais ir spec formose daryti tai bepigu, bet nemanau kad kuri paprasta kepejele turetu tokius irankius ir juos apsimoketu islaikyti (cia jau kaip Naitas sake schmoll.gif ). Daryti aisku galima ir papuosti galima, puosiau pastilazu tai ir ... pyyyyp lotuliukas.gif
DIDELIAUSIA pagarba toms kurios prisiima ta daryt sventems (kalbu apie musu kepejas).
Vistik pabandyti ir pazaisti patiko, rezultatais esu patenkinta, sekanti karta manau sektusi geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 liepos 2012 - 17:17
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 14, 16:38)
Nevute  wub.gif  wub.gif  wub.gif

cia mano vienas is eksperimentiniu biggrin.gif
labai labai karamelinis/sokolado/griliazo +/-200g.
ir Snikeriukas 2,5kg


na ir puikiai pavyko biggrin.gif norint viskas imanoma biggrin.gif
ar daryti kita karta, cia jau kiekvienos apsisprendimas rolleyes.gif
Atsakyti
Ramune, sukėlei man neapsakomą norą pabandyt tuos pyragėlius lotuliukas.gif , juolab, kad proga ypatinga greit nusimato wub.gif , beje, taviškis - puikus thumbup.gif , labai labai vykęs wub.gif
p.s ta ruda masė, kas ten, pastilažas dažytas, jei ten jis kuo dažei ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 14 liepos 2012 - 18:25
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 14, 19:24)
Ramune, sukėlei man neapsakomą norą pabandyt tuos pyragėlius  lotuliukas.gif , juolab, kad proga ypatinga greit nusimato  wub.gif , beje,  taviškis - puikus  thumbup.gif , labai labai vykęs  wub.gif
p.s ta ruda masė, kas ten, pastilažas dažytas, jei ten jis kuo dažei ? g.gif

aciu smile.gif cia dar nevisi, bet kitu foto neturiu laiko kelti nes knisuosi su batukais doh.gif
ten kakavine cukr. pudra, niekaip neprisiruosiu dazu nusipirkti blush2.gif doh.gif bet jau bresta reikalas nes su cia sunkoka man dirbti buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(astraemi @ 2012 07 14, 13:10)
na ka mergytes, ateinu pasirodyti su savo nesekmingu bandymu susidraugausi su pastilazu sad.gif zodziu - kad ir subrandintas, vistiek jis man trupejo, trukinejo. gelyciu taip ir nepavyko isformuoti sad.gif tai rodausi savo pabaisiuka (nors negrazus, bet labai skanus biggrin.gif). baltos gelytes - pastilazas, o rozines bandziau is saldainiu mases. bent jau man su ja labiau patiko dirbti: tasi, minksta, graziai formavosi. tik dziuti reikia joms ilgokai. tad uzdejus rozines gelytes, po geros valandikes pradejo "vysti" 4u.gif o kitoj pusej mano vabalelis spejo pasidarbuoti ir nugriebti sviestiniu dzibuku nuo virsaus lotuliukas.gif

gražus tortas wub.gif
pastilažas gi neskirtas gėlėms daryti. Na iš pricipo tai galima daryt, bet jis skirtas labiau dengimui - kad sluoksnis būtų minkštas, įkandamas, pjaunamas. O gėlėms daryti masėje turi būti mažiau aliejaus arba iš viso jo nebūti.


-------------------------------------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 liepos 2012 - 09:21