QUOTE(ausreka @ 2012 07 14, 17:50)
Nebutinai,i formele itiesiamas storesnio slidaus celofano ar popieriaus juossteles,yra specialios kurios naudojamos konditerijoje arba kazka galima prisitaikyti,kai sustingsta forma lengvai nusima,o juostele graziai nusilupa,sonai lieka lygus
vel klausimas ar bandet???
nes kiek suprantu kalbat tik teoriskai
as bandziau ir patikekit-knisalynes tai
vienus dariau panasius kaip jusu rodyti ten sluoksniuku kurie turi stingti
kiti kaip tortukas biskvitai/kremai, kiti jogurtiniai su braskem kurios miniatiuriskai pjaustytos vis tiek sugeba islysti i lauka
VISKA dariau BE FORMELIU
nors jogurtinius ir tuos kreminius jau po to prasikeikus dejau i puodelius su "celofanu" jojo juosteles-sukisti ju tokiu mini normaliai nesigauna, istraukti irgi nu zodziu.
Sie gamykliniai (speju) su visokiai standikliais ir spec formose daryti tai bepigu, bet nemanau kad kuri paprasta kepejele turetu tokius irankius ir juos apsimoketu islaikyti (cia jau kaip Naitas sake
). Daryti aisku galima ir papuosti galima, puosiau pastilazu tai ir ... pyyyyp
DIDELIAUSIA pagarba toms kurios prisiima ta daryt sventems (kalbu apie musu kepejas).
Vistik pabandyti ir pazaisti patiko, rezultatais esu patenkinta, sekanti karta manau sektusi geriau