Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 13, 18:32)
''Augusto krikstas'' isdeliotas ant kaladeliu(bent as taip pavadinau),tai kaip jas padaryt lygias ir vienodas,sakau gal formele kokia nadojama? ax.gif

Ai ne ,be jokiu formeliu darau.susuku rutuliuka,tada ji is visu pusiu paploju ant stalo ir viskas.su ''ratuku'' dar ''apsiuvima'' padarau ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 07 13, 17:27)
Angeliuko pavyzdį nieks neturit? g.gif

gal kas tiks: https://www.google.l...g...024&bih=679
Atsakyti
QUOTE(aura/v @ 2012 07 13, 12:00)
labas

Pas mus Airijoj Tesco parduotuvej tikrai yra,sita parduotuviu tinklas ir pas jus turetu buti;)

QUOTE(dzokada @ 2012 07 13, 13:21)
Nera UK, pas jus tik yra,o pas mus isvis tokio dalyko kaip sausa gliukoze nerasta niekur  schmoll.gif visur isieskojau ir internete ir parudotuvese.

aciu uz atsakimus!
Dziokada, o kaip issisukineji tada? ar kazka kita darai?

o tortuku grizis ir vestuvinio ir kristynu!!!! wub.gif wub.gif saunuoles 4u.gif
kada man iseis ka nors tokio grazaus nulipdyt ech.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 13, 15:51)

Cia mano pirmas bandymas iskepti vestuvini o tuo paciu ir ne vieno auksto torta

puikus tortas......

saules zuiki,grazus tortai.....
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 13, 16:37)
Ai ne ,be jokiu formeliu darau.susuku rutuliuka,tada ji is visu pusiu paploju ant stalo ir viskas.su ''ratuku'' dar ''apsiuvima'' padarau ir viskas smile.gif

Aciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 07 13, 17:08)
Daznai perskaitau, kad po pastilazu ar kokia kita torto dengimo mase tepat sviestiniu kremu. O as turiu receptu knyga kazkokia amerikoniska, ten raso, kad po dengimo mase tinka dengti marcipanine mase. bandet kuri nors? nes kazkaip marcipanine mase daug kietesne, kazin ar patogu taip ja dengti... g.gif

gal kas ir bandė.. bet čia esančios senbuvės jau kokioj 15 temoj aptarėm marcipanines mases. PER BRANGU taip tortus dengti, o be to, ir tortų kultūros prasme pas mus neįprasta. Marcipano masės didmenoj kainuoja gal 20 - 25 litus vienas kilogramas. Kitas dalykas, aptepti džemu, dengti marcipanu, po to dengti mase.. nu kuris lietuvis tiek nevalgomo saldumo toleruos laugh.gif
Atsakyti
Ateinu ir as su keliais torciukais
user posted image[/url]user posted imageuser posted image ir paskutinis mazai damai biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 13 liepos 2012 - 20:30
QUOTE(Sigeita @ 2012 07 13, 17:21)
Dziokada, o kaip issisukineji tada? ar kazka kita darai?

Masiu gaminimui tai naudoju skysta gliukoze,o va tos Meian net nesu bandziusi nes ten reikia tu milteliu,o kitas tos mases varijantas su cukrumi man kazkaip nelimpa smile.gif

Aciu uz nuoroda,kazkodel tada kai ieskojau (pries metus kokius) niekur tu milteliu nebuvo nei amazone,nei ebay nei niekur kitur.... 4u.gif
Atsakyti
Mano pora "šedevrų"
user posted image
user posted image
Atsakyti
Si tema mano favorituose, vis uzsuku pasigrozeti wub.gif Merginos, jus saunuoles! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas kepėjėlės, gal kuri man galėtų patarti? torto viršų puošiu va tokiomis gėlytėmis.

user posted image

ar reikia dengti mase torto viršu, jei taip tai kokia spalva geriau žiūrėtųsi: balta ar žalia? g.gif
Iš anksto ačiū už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Maciau, kad ka tik nauja tema atidaret, o jau ziuriu 15 puslapiu prikalbeta doh.gif

Zuiki kaip visada thumbup.gif drambliukas koks fainas wub.gif

Mingailiux avyte simpatiska wub.gif

Kausriukas labai grazus lygus tortukas, sauniai padirbeta thumbup.gif 4u.gif

As tai sia savaite paplusejau, kepiau is viso 100 keksiuku doh.gif

user posted image

Prie sito buvo 30 keksiuku, bet jau nespejau nufotografuot unsure.gif

user posted image

O cia buvo 70 keksiuku su mazom gelytem, matosi nuotraukoje smile.gif

user posted image
Atsakyti