QUOTE(dzokada @ 2012 07 13, 12:21)
Nera UK, pas jus tik yra,o pas mus isvis tokio dalyko kaip sausa gliukoze nerasta niekur

visur isieskojau ir internete ir parudotuvese.
Kaip keista

,pas mus net vietinej kaimelio parduotuvej as jos radau.
QUOTE(naitas @ 2012 07 13, 12:49)
pagal nuotraukas, tai galėčiau pasakyt, kad neišminkėt masės tada, kai ji buvo skysta, ir buvo laikas minkyti. Kai supylėt visas sudedamąsias dalis, tą masę reikėjo super gerai išmaišyt, išplakt, iki vientisumo. Jeigu to nepadarėt, dabar jau vargiai ar pataisysit.
Kai sumaisiau visus skystus ingrediantus,labai gerai viska ismaisiau,tada supyliau i cukraus pudros su tylose milteliais misini, imusiau kiausini ir maisytuve viska maisiau apie 1-2 min.gal ir buvo per trumpai.
Reikia bandyt dar karta-ziuresiu,kas gausis,aciu uz patarima