Sveikos, auksarankes,
gal kas puosete savo tortus ir yra like figureliu/gelyciu ar pan. lipdymo mases (nezinau kaip ji vadinasi )?
Mielai perpirkciau is jusu, tai bus abipuse nauda. KAUNE
reiktu skubiau, veliausiai iki pirmadienio
Atsiprasau uz isibrovima
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 13, 10:49)
savanaudė , mano tortų valgytojai kai kurie net ir labai ją valgo ir sako, kad netas be masės būtų . Todėl rūgštelės šaukštelį visad dedu
Va jei nuo visu susirinkciau pastilaza ir visus puosimus nuo torto,tada gal ir buciau savanaude o dabar,kai skanesnio negave,tai sako,kad ir sitas labai skanus
QUOTE(aura/v @ 2012 07 13, 11:00)
labas
Pas mus Airijoj Tesco parduotuvej tikrai yra,sita parduotuviu tinklas ir pas jus turetu buti;)
Pas mus Airijoj Tesco parduotuvej tikrai yra,sita parduotuviu tinklas ir pas jus turetu buti;)
Nera UK, pas jus tik yra,o pas mus isvis tokio dalyko kaip sausa gliukoze nerasta niekur visur isieskojau ir internete ir parudotuvese.
QUOTE(aura/v @ 2012 07 12, 23:11)
Dariau mase gelem pagal aguonos recepta ,tik ne su gum tragakan o su tylose milteliais,bet jie abu tam paciam dalykui skirti,kiek domejausi.
Man ji nesugavo kaip vientisa mase. Cia kelios nuotraukos:
Man ji nesugavo kaip vientisa mase. Cia kelios nuotraukos:
pagal nuotraukas, tai galėčiau pasakyt, kad neišminkėt masės tada, kai ji buvo skysta, ir buvo laikas minkyti. Kai supylėt visas sudedamąsias dalis, tą masę reikėjo super gerai išmaišyt, išplakt, iki vientisumo. Jeigu to nepadarėt, dabar jau vargiai ar pataisysit.
QUOTE(benomama @ 2012 07 13, 13:30)
gal iš kokios "mint" ir mėlynos, tarkim "electric blue". Šviesesniam tonui išgauti gal net baltų dažų kruopytė tiktų
QUOTE(dzokada @ 2012 07 13, 12:21)
Nera UK, pas jus tik yra,o pas mus isvis tokio dalyko kaip sausa gliukoze nerasta niekur visur isieskojau ir internete ir parudotuvese.
Atsiusiu,jei reikia
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 13, 12:37)
nu gi grazu,tik aviukas ko tais liudnokas
bet ai,kai pamaciau tavo paveikslus ,tai aviukai ir meskiukai nublanko dabar aisku is kur tokie groziai taip staiga gime
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 13, 12:49)
aciu
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 07 13, 14:17)
vuo!
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 12, 20:23)
Man pirmas kartas pavyko puikiai,antras,ne,buvo kietoka,nes sudejau is karto visa pudra,o toliau visi kartai gerai gaunasi ir nusispjaunu 3 kartus
o zelatina pilat i pudra, kokios silumos? gal as per karsta pilu
QUOTE(melynas dangus @ 2012 07 12, 20:25)
Sveiki. Seku Jusu tema, noriu ideti savo pirmaji eksperimenta eksperimentavau su masemis, norejau pasiziureti kaip kokia formuojais ir pan.
Ir kuri mase geriau patiko ?
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 13, 11:37)
Perziurejau jusu albuma , tai visi tortukai nuostabus labai grazus skoningai padaryti ir pavekslai superiniai
QUOTE(dzokada @ 2012 07 13, 12:21)
Nera UK, pas jus tik yra,o pas mus isvis tokio dalyko kaip sausa gliukoze nerasta niekur visur isieskojau ir internete ir parudotuvese.
Kaip keista ,pas mus net vietinej kaimelio parduotuvej as jos radau.
QUOTE(naitas @ 2012 07 13, 12:49)
pagal nuotraukas, tai galėčiau pasakyt, kad neišminkėt masės tada, kai ji buvo skysta, ir buvo laikas minkyti. Kai supylėt visas sudedamąsias dalis, tą masę reikėjo super gerai išmaišyt, išplakt, iki vientisumo. Jeigu to nepadarėt, dabar jau vargiai ar pataisysit.
Kai sumaisiau visus skystus ingrediantus,labai gerai viska ismaisiau,tada supyliau i cukraus pudros su tylose milteliais misini, imusiau kiausini ir maisytuve viska maisiau apie 1-2 min.gal ir buvo per trumpai.
Reikia bandyt dar karta-ziuresiu,kas gausis,aciu uz patarima
Mano pirmas pinigu maiselis, monetu pritruko
virves nemoku susukti graziai o mase si kart, specialiai storiau iskociojau, kad nenudribes butu maisas
-------------------------------------
virves nemoku susukti graziai o mase si kart, specialiai storiau iskociojau, kad nenudribes butu maisas
-------------------------------------
! | Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 640 pixelių nuotraukas |
moderatorė irmulia
Daznai perskaitau, kad po pastilazu ar kokia kita torto dengimo mase tepat sviestiniu kremu. O as turiu receptu knyga kazkokia amerikoniska, ten raso, kad po dengimo mase tinka dengti marcipanine mase. bandet kuri nors? nes kazkaip marcipanine mase daug kietesne, kazin ar patogu taip ja dengti...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 13, 15:01)
nu gi grazu,tik aviukas ko tais liudnokas
bet ai,kai pamaciau tavo paveikslus ,tai aviukai ir meskiukai nublanko dabar aisku is kur tokie groziai taip staiga gime
aciu
bet ai,kai pamaciau tavo paveikslus ,tai aviukai ir meskiukai nublanko dabar aisku is kur tokie groziai taip staiga gime
aciu
Aciu