Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Julijasha @ 2012 07 12, 21:10)
Neturiu tokios  verysad.gif  turiu tik standartines raudona, ruzava geltona oranzine.  doh.gif

is ruzavos ir oranzinesa gaunasi nuostabi kuno spalva smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 07 11, 21:51)
Visa mase balta daziau americolor sokoladine spalva.Patamsinau dazus biski praskiedus degtine ir nutepiau vandenuku mirksiukas.gif

Su kuo dažei, su teptuku ar su kempine? man su kempine kažko tai vis tiek nesigauna, reikia daug dažų pasitaisyti jau i koki bliūdelį, susigeria dažai į kempinę ir nieko nebelieka, o su teptuku gaunasi dryžiais. Nesuprantu, kaip jums gaunasi? g.gif

Merginos, turiu klausimėlį, kaip išgauti Turkio spalvą? g.gif
Ir dar, reikia padaryti angeliuką, bet ne figurėlę stovinčią, o trafaretą. Gal turit pvz. iš ko galėčiau nukopijuot? g.gif
Atsakyti
[quote=jumakavec,2012 07 13, 12:38]
Sveikos,
Su kuo dažei, su teptuku ar su kempine? man su kempine kažko tai vis tiek nesigauna, reikia daug dažų pasitaisyti jau i koki bliūdelį, susigeria dažai į kempinę ir nieko nebelieka, o su teptuku gaunasi dryžiais. Nesuprantu, kaip jums gaunasi? g.gif

Dažiau su teptuku, o paskui su vandenuku stengiausi tuo dryžius panaikinti ax.gif

Atsakyti
Labas rytas,
ar jums iseina pastilaizas is sios mases?
PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Vandenuką sumaišyti su citrinos rūgštimi, užpilti želatiną, palaikyti, paskui ištirpinti ir supilti kartu su gliukoze/medumi į krakmolo, cukraus pudros masę.
Pastilažas labai malonus darbo metu , ilgai galima dirbt, labai elastingas, o paskui kai išdžiūna, tai laiko super.

kazin kodel man is viso neisejo? g.gif viska dejau pagal recepta unsure.gif
o gal kas patartu kokia dar yra patikima mase lipdyti figurelem?

Meian masė su gliukoze (MMG) Dvigubai normai
Paskui imam 250 ml gliukozės miltelių

Aciu uz ats! 4u.gif
o gal kas zino uk kur galima pirkti gliukozes milteliu?
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 07 13, 12:38)

ir man jos reikia smile.gif
Atsakyti
Kalbeot apie pastiliaza. Nu man tai is pirmo karto pavyko Cipciuko pastiliazas ir tfutfutfu kol kas viskas gerai. Krakmolo dedu 200g. Rugsteles 2 saukstelius. Viskas gaunasi

Dar viienas mano tortukas. Meciaus, meciaus ar netruksta jam ko nors. Gal keliu drugeliu, gal kokios gyvesnes spalvos g.gif Bet aij, palikau taip, kad paskui neprimarmaliuociau per daug ir nesugadinciau to paties kas yra

Snikersas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 12, 20:09)
Tai taip,bet kai as papuosimu jokiu nevalgau,tai man dzin koks jis ten  biggrin.gif

savanaudė lotuliukas.gif , mano tortų valgytojai kai kurie net ir labai ją valgo ir sako, kad netas be masės būtų biggrin.gif . Todėl rūgštelės šaukštelį visad dedu smile.gif

QUOTE(jumakavec @ 2012 07 13, 10:38)

mėlyna ir žalia 4u.gif , kūno spalva - žalia ir raudona ( jei iš tų pagrindinių ) , dar kakavos galima bandyti įminkiti smile.gif

QUOTE(Sigeita @ 2012 07 13, 11:22)

Lt tai prekybcentriuose jos tikrai būna smile.gif
Papildyta:
Avinukas ir kiškio biggrin.gif drambliukas nerealūs wub.gif
Atsakyti
Gal yra kokia nuoroda, kaip formuoti tortą-knygą?
Atsakyti
labas
QUOTE(Sigeita @ 2012 07 13, 10:22)
Labas rytas,

Pas mus Airijoj Tesco parduotuvej tikrai yra,sita parduotuviu tinklas ir pas jus turetu buti;)
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 07 13, 13:52)
Gal yra kokia nuoroda, kaip formuoti tortą-knygą?

http://www.lovelytut...read.php?t=2931
O man pastilažas ir dengimui ir lipdymui irgi gerai gaunasi nuo pirmo karto, kad ti neprisikalbėčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 13 liepos 2012 - 12:07
QUOTE(viliuosi @ 2012 07 13, 09:50)
Šiandien jau tikrai galiu atsakyti, kad šlapia beze nebijo želatinos. Kepiau jogurtinį tortą su žele gabaliukais pertepime. Torto jokiu sviestiniu neaptepiau. Puošiau šlapia beze. Ant viršaus pastiliažiniai papuošimai. Viskas išsilaikė puikiai.

na tada ramiai siandien puosiu torta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 07 13, 11:05)
http://www.lovelytut...read.php?t=2931
O man pastilažas ir dengimui ir lipdymui  irgi gerai gaunasi nuo pirmo karto, kad ti neprisikalbėčiau ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti