rugstele, nes mineta, jog balina
galiu ir ant kaitlentes sildyti (teisingiau ant garu), bet vat kazko dvejoju, jog vistiek gausis
na, ziuresiu kas ryt bus. trecia karta nezinau ar besiryzciau megint. nebent is pusines normos
QUOTE(astraemi @ 2012 07 12, 15:58)
rugstele, nes mineta, jog balina
galiu ir ant kaitlentes sildyti (teisingiau ant garu), bet vat kazko dvejoju, jog vistiek gausis
na, ziuresiu kas ryt bus. trecia karta nezinau ar besiryzciau megint. nebent is pusines normos
galiu ir ant kaitlentes sildyti (teisingiau ant garu), bet vat kazko dvejoju, jog vistiek gausis
na, ziuresiu kas ryt bus. trecia karta nezinau ar besiryzciau megint. nebent is pusines normos
As niekad nededu.nera pastilazas idealiai baltas,teisingai,bet nededu.
O kaitinu ne ant garu,o metaliniam bliudely ir viskas ok
Bandykit,nenuleiskit ranku.ir siaip klausimas-ar pudra persijojat?
persijoju ir net kelis kartus kartu su krakmolu
ka tik apziurejau savo mases. tai dengimo mase jau i akmeni sukietejus o lipdymo lyg ir minkstute dar
preita karta ir as nedejau rugsteles, si karta dejau. tai tikrai galiu pasakyti, kad kazkiek baltesne si karta gavosi.
beje, o ka suteikia gliukoze? elastinguma?
ka tik apziurejau savo mases. tai dengimo mase jau i akmeni sukietejus o lipdymo lyg ir minkstute dar
preita karta ir as nedejau rugsteles, si karta dejau. tai tikrai galiu pasakyti, kad kazkiek baltesne si karta gavosi.
beje, o ka suteikia gliukoze? elastinguma?
QUOTE(astraemi @ 2012 07 12, 18:01)
o as ne lenkiska nauduoju, o Dan Sukker, bet tokia pati problema su pastiliazu kaip ir pas tave irgi viska darau kaip parasyta ir plius visus patarymus isbandziau,
maziau vandens, tiek kiek parasyta, zelatina skirtinga, pudros irgi ne visa dedu, su krakmolu ir be, kai kociuojau su krakmolu tai is vis ragas buvo, o vien tik su pudra lyg geriau, irgi vis galvoju kame reikalas, taigi jeigu reikalingas rimtas papuosimas, nauduoju saldainiu mase, man jinai dar normaliai gaunasi, o su pastiliazu nerizikuoju, bet ismokt noriu, as galvoju gal per daug dedu pudros nors ne visa sunauduoju pakeli, nenuleidziu rankas ir vis bandau, paskutiniu metu geresnis darosi, bet libdyti is vis nieko negaliu, paprasta roze susukt neimanoma, trupineja mase ziauriai ir visai nelaiko formos.
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 12, 15:52)
na ... ar bandet? kai toks isivaizdavimas zmoniu tai ir nori po 2lt gauti
deja, labai apsirinkat puikiai isivaizduoja laiko ir pastangu sanaudas ir zinau, kad jei daryciau, tai kaina butu tikrai ne 10 lt kaip ten kazkas nusirase, o maziausiai dvigubai daugiau ir pati jei tokius uzsisakineciau, tikrai suprasciau, kiek jie verti.
QUOTE(naitas @ 2012 07 12, 16:23)
galim pasėdėt ant laiptų, parūkyt, išgert kavos ir pagirgždėt apie fantaziją ir minimalistinį stilių. tai čia vadinasi nevargstant
Jeigu dabar paprašyčiau, kad atneštumėt savo dengtus minimalistinius pyragaičius, tinkamus šventei.. ar reiktų laukti dieną, ar kokius du metus, kol įvaldysit technologijas?
kažkaip Jūsų postuose perskaičiau stiprų puošimo darbo nuvertinimą.
Jeigu dabar paprašyčiau, kad atneštumėt savo dengtus minimalistinius pyragaičius, tinkamus šventei.. ar reiktų laukti dieną, ar kokius du metus, kol įvaldysit technologijas?
kažkaip Jūsų postuose perskaičiau stiprų puošimo darbo nuvertinimą.
o as Jusu poste perskaiciau tikrai fantazijas, kad as atseit nieko nemoku ir nesugebu pries rasydama, pagalvokit nors kiek, ka rasot, smelio dezej kartu nezaidem ir nezinot mano sugebejimu
o tos, kurios kepa ir daro tokius nuostabius tortus, tikrai, neabejoju, sugeba ir maza pyragiuka apdengti. ir minimalistiskai ir kaip tik nori. aisku, kiekvienas darbas turi savo verte. be to, kiekvienas bent pretenduojantis i profesionalus, turi profesiniu ambiciju, ir ne visada iesko lengviausiu keliu, kad tept lept ir bus gerai. be to, kiekvienas darbas reikalauja pastangu, jei is jo gyvenama, o ne hobis, ir ta sado-mazo mes visi daugiau ar maziau patiriam, jei stengiames. tad...kiekvienam savo. daryti-nedaryti, stengtis, zinoma, uz TINKAMA atlygi, ar atsisakius imtis lengvesniu darbu.
nors gal jus ir teisi, lengviau primakliavoti visko ant torto, negu padaryti skoninga minimalistini, sutinku
i | Panos, primenu, temoje - JOKIŲ RIETENŲ IR PJAUTYNIŲ - visus nesusipratimus aiškinamės per až, skype, meilais ir pan. |
SOS!!!
Merginos padekit prasau is kokiu spalvu padaryt kuno spalva, noriu lipdyt zmogeliukus ir niekaip neisgauna spalvos.
Merginos padekit prasau is kokiu spalvu padaryt kuno spalva, noriu lipdyt zmogeliukus ir niekaip neisgauna spalvos.
QUOTE(Julijasha @ 2012 07 12, 18:27)
SOS!!!
Merginos padekit prasau is kokiu spalvu padaryt kuno spalva, noriu lipdyt zmogeliukus ir niekaip neisgauna spalvos.
Merginos padekit prasau is kokiu spalvu padaryt kuno spalva, noriu lipdyt zmogeliukus ir niekaip neisgauna spalvos.
Jei naudojat dazus,tai Ivory spalvyte
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 12, 17:51)
Del pastilazo.....o kam citrinos rugstis i ja? ir argi taip sunku istirpinti ant ugnies zelatina,bus patikimiau,kad neperkaitinot.Neuzsiimkit 100 darbu tuo metu
I pastilaza kam rugstele? Ogi kad butu skanesnis kiek imanoma. Nes taip tai vienas cukrus, o kai idedi pusantro saukstelio, tuomet gaunasi fantastiskas skonis.
Papildyta:
Zelatinos geros reik deti gera sauksta su mazu kaupeliu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 07 12, 19:05)
I pastilaza kam rugstele? Ogi kad butu skanesnis kiek imanoma. Nes taip tai vienas cukrus, o kai idedi pusantro saukstelio, tuomet gaunasi fantastiskas skonis.
Papildyta:
Zelatinos geros reik deti gera sauksta su mazu kaupeliu.
Papildyta:
Zelatinos geros reik deti gera sauksta su mazu kaupeliu.
Tai taip,bet kai as papuosimu jokiu nevalgau,tai man dzin koks jis ten
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 12, 21:44)
Jei naudojat dazus,tai Ivory spalvyte
Neturiu tokios turiu tik standartines raudona, ruzava geltona oranzine.
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 07 12, 21:05)
I pastilaza kam rugstele? Ogi kad butu skanesnis kiek imanoma. Nes taip tai vienas cukrus, o kai idedi pusantro saukstelio, tuomet gaunasi fantastiskas skonis.
mes su dukra du sykius bandėm rūgštelės įdėt ir abu sykius masė atsidūrė šiukšlinėj Po pirmos nesėkmės pasitariau čia. Ne viena pasakė,kad deda. Na,galvojom,kad gal ne taip kažką padarėm. Po kelių bandymų be rūgštelės(kurie pavyko),vėl surizikavom ir.../vėl tas pat..Nesuprantu kokios pas mus cheminės reakcijos įvyksta,bet masė pasidaro kažkokia tąsi,skysta ir kiek pudros ,ar krakmolo bededam-tokios,kad mums pavyktų kočioti,masės neišgaunam Tai daugiau susitarėm,kad produktų negadinam ir darom be rūgštelės,nors skonis man tai nepatinka,taip norėtųsi,kad rūgšteltų...