eda.dita, 25 Lie 2012 - 14:13, para�ė:
eda.dita, 25 Lie 2012 - 14:13, para�ė: ![]()
O kam gi tie kiausiniu tryniai? Zalius kiausinio trynius deti i kremus nepatarciau del salmoneliozes rizikos. Jei paruosimo procese jie kaitinami vandens voneleje - kitas reikalas.
Jei torta norite tiesiog papuosti sviestiniu kremuku ir nieko daugiau ant virsaus nedeti, tai siulyciau pasigaminti arba Sarlot, arba Sviestini Morengini krema (abieju siu kremu receptai yra virsutineje temoje be komentaru), arba tiesiog i 1 kambario temperaturos sviesto pakeli, isplakus ji iki purumo, palengva srovele sumazinus apsuku greiti pilti kondencuota piena - labai skanus kremas gaunas, galima deti rududu vietoj kondencuoto, tada bus rusvo atspalvio.
Jei torta norite tiesiog papuosti sviestiniu kremuku ir nieko daugiau ant virsaus nedeti, tai siulyciau pasigaminti arba Sarlot, arba Sviestini Morengini krema (abieju siu kremu receptai yra virsutineje temoje be komentaru), arba tiesiog i 1 kambario temperaturos sviesto pakeli, isplakus ji iki purumo, palengva srovele sumazinus apsuku greiti pilti kondencuota piena - labai skanus kremas gaunas, galima deti rududu vietoj kondencuoto, tada bus rusvo atspalvio.
Teisingas pastebėjimas dėl salmoneliozės, man irgi tai užkliuvo recepte, tad, ko gero, būčiau dėjusi juos miltelių pavidale


Märchen, 25 Lie 2012 - 20:33, paraÅ�Ä—:
Märchen, 25 Lie 2012 - 20:33, paraÅ�Ä—: ![]()
Teisingas pastebėjimas dėl salmoneliozės, man irgi tai užkliuvo recepte, tad, ko gero, būčiau dėjusi juos miltelių pavidale
Bet visgi nusprendžiau geriau rinktis Šarlot kremą. Ačiū už atsakymą





radau tortuka,kuris yra dengtas sokoladine saldainiu mase,bet jus man pasakykit,kodel jis zalias? kaip sokolada galim taip nudazyti?

Olesta kaip tu ji toki padarei?



cap carap, 25 Lie 2012 - 15:04, para�ė:
cap carap, 25 Lie 2012 - 15:04, para�ė: ![]()
ačiū, bet jie neturi spalvų
![]()
O gal kas galit pasakyt, jei dažus pirkčiau, tai kaip tą marcipaninę masę nudažyti?

O gal kas galit pasakyt, jei dažus pirkčiau, tai kaip tą marcipaninę masę nudažyti?

Sveiki, as tai paprasciausiai iminkau dazus ir tiek, marcipanas labai ima spalva, tad nereikia dazu padauginti, daugiausiai kokius baibokus lipdau, kaip pvz teletabius

[quote=guziukas,2012 07 25, 22:50]
manau darytas su baltu sokoladu. As dariau ta mase su baltu sokoladu ,o paskui ji man labai gerai dazesi
[/quote]
aaa,nebent,nes tik su baltu sokoladu maciau tai sviesiai rudas gaunas,bet tikrai gal tada dazai gerai imas




Rafaelo svajone, 2.5kg. Puosta pirktine mase ir valgomu popieriumi.

Varseks gaivumelis, 3 kg. Slapias beze, pirktine mase.

Varskes gaivumelis, 3.4kg. Pirktine masyte.

Pauksciu pienas, 2.3kg. Slapias bezas ir pirktine masyte.

13.5kg. tradicinis angliskas vestuvinis tortas, puostas pirktine masyte ir aisingu.

Rafaelo svajone, 2.6kg. Puostas pirktine masyte.

Snikersiukas, 4.2kg. Puostas pirktine mase.

Medutis 3kg. Puostas pirktine masyte.

dėl torto: darai iš baltų maršmeliukų saldainių masę, pili žalių dažų ir gauni... paprasčiau būtų pastilažu, nes šokoladinė labai jau prabangi gaunasi, o pjaustosi tai labai lengvai, kaip bet kuri kita masė, gal net minkščiau


