man asocijuojasi su tokiu kaimo bernu molio motiejumi
QUOTE(Vaidullka @ 2006 09 23, 15:16)
Labai gražus vardas
Gal ir praeitas etapas, bet daug geriau negu dabartinis etapas su neištariamais ir neaišku iš kur trauktais vardais
Gal ir praeitas etapas, bet daug geriau negu dabartinis etapas su neištariamais ir neaišku iš kur trauktais vardais
Mano klasiokas buvo Dainius. Gražus, protingas ir žavus.
Gražus vardas.
Labai daug jau Dainių yra. Atsibodęs vardas.
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 05, 18:49)
Labai daug jau Dainių yra. Atsibodęs vardas.
Man kaip tik atrodo, kad Dainiu nera labai daug... man neatrodo, kad tai madingas vardas ir mano nuomone tai didziulis pliusas Ir siaip labai labai grazus vardas Galvoju savo vaikiukui duotai Dainiaus ar Danieliaus varda... Na ir Kornelijaus dar
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 04 26, 12:28)
Ką manote apie vardą Dainius? Man toks skambus,vyriškas,bet tuo pačiu romantiškas Asocijuojasi su vasaros vakaru ir ilgaplaukiu blondinu su gitara-toks net hipiškas sakyčiau,man labai patinka
Va va visi Dainiai kuriuos pazinojau, buvo melynakiai sviesiaplaukiai...
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 12 31, 01:21)
man asocijuojasi su tokiu kaimo bernu molio motiejumi
matyt, nepažįsti protingų Dainių. Aš tokį pažįstu - liuks vyrukas
QUOTE(Europiete @ 2007 01 08, 15:17)
Va va visi Dainiai kuriuos pazinojau, buvo melynakiai sviesiaplaukiai...
keista, Dainius, kurį žinau irgi šviesiaplaukis mėlynakis
mano vyras vardu Dainius...beje, taip pat prie sviesiuju ir melynakis..jam paciam sis vardas nelabai, o man tai l.grazus, lietuviskas, skambus...
QUOTE(Daktariukste @ 2007 01 06, 00:56)
Man kaip tik atrodo, kad Dainiu nera labai daug... man neatrodo, kad tai madingas vardas ir mano nuomone tai didziulis pliusas Ir siaip labai labai grazus vardas Galvoju savo vaikiukui duotai Dainiaus ar Danieliaus varda... Na ir Kornelijaus dar
Dainius! Gražus labai
As dabar turiu sunu 5 men. ir varda isrinkom Dainius beto sviesus ir melynakis nes as pati blondinka. Na nezinau ar jau labai dabar kas deda toki paprasta lietuviska varda vsi nori kuo mandresnio kad vos istart gali
Tai nepasakyciau kad dabar labai jau daug berniuku su tokiu vardu. Na as tai tikrai ne vieno vaiko nezinau Iskirus savo Dainiuka
Tai nepasakyciau kad dabar labai jau daug berniuku su tokiu vardu. Na as tai tikrai ne vieno vaiko nezinau Iskirus savo Dainiuka