Man tai negrazus, nusibodes ir labai daznas
Man šis vardas visai nieko,tik kad jau tikrai,labai dažnas
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 23, 17:04)
rimtai dažnas? neteko sutikti mažo vaiko tokiu vardu, tik paauglius ir jaunus vyrukus
Nu jie kazkada buvo irgi mazi
QUOTE(Kristtute @ 2006 04 26, 16:08)
Normalus vardas Kažkaip nėra nei gerų, nei blogų asociacijų
Pritariu
gražus vardas, ir nėra toks dažnas kaip kiti.. mano nuomone..
Ir trumpas ir labai grazus vardas
ir mano vyras Dainius
kas ka pasirenka neaisku, vardas zmogu ar zmogus varda konkreciai kalbant apie mano Dainiu tai tikrai jis man grazus, aukstas, tamsiaplaukis. O va del komunikabilumo nepritarciau (bet cia jau turbut kiti dalykai salygoja tai), nera is snekiuju, nors pasakyti tikrai turi ka, proto pakankamai, na ir apskritai daug geru zodziu galima pasakyt
o pats vardas... mmmm... nei i viena puse nei i kita. Mokyklos laikas ities buvo daznas, o dabar nesu girdejusi, kad ka is mazuju taip sauktu
kas ka pasirenka neaisku, vardas zmogu ar zmogus varda konkreciai kalbant apie mano Dainiu tai tikrai jis man grazus, aukstas, tamsiaplaukis. O va del komunikabilumo nepritarciau (bet cia jau turbut kiti dalykai salygoja tai), nera is snekiuju, nors pasakyti tikrai turi ka, proto pakankamai, na ir apskritai daug geru zodziu galima pasakyt
o pats vardas... mmmm... nei i viena puse nei i kita. Mokyklos laikas ities buvo daznas, o dabar nesu girdejusi, kad ka is mazuju taip sauktu
Labai jau daug tu Dainiu yra. Nusibodes vardas