o man grazus ir dabar jau ne taip daznai duodamas
man ir grazus. ir kiek gyvenime teko sutikti, visi ziauriai grazus vyrai
Gražus ir paprastas(vaikai lengvai ištars)
Geras vardas ....... pažįstu du Dainius ..... suaugusius vyrukus .....abu tokie drūti, kaip ąžuolai ...... kaži kodėl ........ jei vardas įtakotų tokią išvaizdą, tai duočiau berniukui vardą Dainius
Mano MB irgi Dainius Super vardelis Skambus,tvirtas
man negražu
nu kiek pazystu dainiu! tikrai faini zmones, ir is tiesu grazus:) tik as neduociau sio vardo nes man jis nelabai..
Jau daug kas kreipėsi, kad išrinkčiau vaikui vardą, o prasidėjo viskas nuo Dainiaus. Per dainų dainelę kažkoks berniukas dainavo: "Eina Dainius ir dainuoja..." Kai gimė mano brolis, iš karto pasakiau - Dainius. Dabar jam 24 metai ir jis patenkintas savo vardu. Dainius - iš liet. daina. Komunikabilūs, patikimi, analitinio mąstymo, išradingi, bet nenori savo idėjomis dalintis su kitais, netaktiški, šiurkštūs, ekstravagantiški (juk Svaro vardas - Dainius). Man pačiai buvo atradimas, kai vardų reikšmių knygoje perskaičiau, kad Dainiai turi širdies problemų, nes mano brolis nuo vaikystės serga širdies liga, o juk duodama vardą aš to nežinojau. Gal žmogus gimdamas atsineša vardą, tik mes galvojame, kad išrenkame.
QUOTE(tamsi @ 2006 08 23, 15:53)
Gražus ir paprastas(vaikai lengvai ištars)
man gražus