Įkraunama...
Įkraunama...

Dainius

QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 27, 18:30)
man be rysio sis vardas....nuvalkiotas, atsibodes, niekada savo vaiko taip  nepavadinciau

Va dėl tos priežasties ir duodami "nenuvalkioti" - kas antras Mantas, kas penktas - Nedas, visos mergos - Karolinos, Kotrynos ir Austėjos, bo "mūsų laikais" tokių vardų buvo reta. Tokiu pat principu ir mums tėvai rinko vardus - po jų "elementariųjų" Maryčių ir Janyčių - antplūdis "naujoviškų" Rasų, Jurgitų ir Daivų tongue.gif Tuo tarpu šioje vaikų kartoje Dainius (skirtingai nei tėvų kartoje) būtų retas ir originalus vardas mirksiukas.gif Nebent užsiparintų, kad pavadintas "senio" vardu (kaip mūsų laikais būdavo kai kuriems Antanams ir Jonams), bet čia jau nuo žmogaus priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 02 gegužės 2006 - 23:05
Grazus vardas, man asocijuojasi su tamsiaplaukiu, rudaakiu vaikinu, nes toki pazistu. biggrin.gif
Atsakyti
grazus , normalus vardas smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Vardas kaip vardas geriau negu kaip is serialu.
Atsakyti

gražus vardas 4u.gif tikrai kaip SUNO sako geriau jau kaip serijalų mirksiukas.gif
Atsakyti
man gražus vardas bigsmile.gif
Atsakyti
Mano krikštasūnis Dainius.L. grazus aukstas blondinas zydrom akim,nerealiai gabus,Univerkoj studijuoja,dabar vaziuos i JAV.
Grazus vardas.Lietuviškas, skambus.Geros asociacijos.
Atsakyti
tikrai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
man irgi grazus sitas vardas wub.gif wub.gif Ir vaikinukas dainingas turetu buti....
Atsakyti
Pažystu dau Dainių ir visi jie tokie geriečiai, nu tokie jau.. biggrin.gif Dėl to šis vardas man visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Dainius man taip pat gražus vardas....o jei dar pavardė trumpa tai iš vis super
Atsakyti
man gražus vardas,siltas
Atsakyti