Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

maniskis irgi geria is puodelio su snapeliu gal nuo 10men...ir per siaudeli moka, bet tik dabar gaunasi gerai atsigerti, o del valgymo paciam, tai nelabai iseina dar blush2.gif
reikia gal tik uzsiimti labiau g.gif
Atsakyti
Maniskei 1.2 metu. Bando smeigti maista sakute, nelabai dar iseina... Sauksto is viso nepripazysta... Niu tik saukstelius... pati pasikabina jogurto. O su gerimu visai prastai. Jei geria is puodelio viskas i bamba subega... blush2.gif
Atsakyti
As saviskem sauksta daviau kai tik paciom noras uzejo, ir dabar jokiu problemu nera. Mazajai du metai ir ji puikiai supranta kad jei pati ne kabins koses tai ir liks alkana. Tai ir kabliuoja jau nuo kokiu metu pati. Aisku pradzioje su mano preiziura valgydavo, o dabar tai ir as galiu ramiai sedeti ir valgyti.
Atsakyti
kristute.u, musu vaikai ta pacia diena (ir men., ir m.) gime bigsmile.gif

zodziu as savo 2m sunuka maitinu saukstu, sakute, etc., nes pats jis valgyti nemegejas, is viso valgyti nelabai megejas doh.gif noreciau zinoma,kad jau pats valgytu, bet yra kaip yra mirksiukas.gif pats ima sauksta labiau pazaisti, daugiau aplink pridrabsto nei suvalgo. nebent pica pats valgo, nes megsta. uztat geria seniai pats, ir gan tvarkingai thumbup.gif
Atsakyti
Maniškei tuoj pusantrų metukų bus unsure.gif Jau prašo duoti šaukštuką, bet aš nedrįstu cool.gif kai pradeda, tai ji nebando dėt šaukštuko į burną, na gal kartais, o tik žaidžia unsure.gif Ir jeigu leidžiu jai tiurkštis po maistą iš kito šaukštuko nevalgo, savo šaukštuko irgi neduoda doh.gif tai kaip pamaitinti kai nesutinka su jokiom salygom doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maniskiui tuoj 2m. valgo pats ir tik pats, kitaip jei padesi nors kiek jam pradeda rekt "as pats nelisk!" siaip apie 1,5m. irgi taskes daugiau nei suvalgydavo tada nutariau jo ranka su saukstu paimt paciai ir kartu maitinau...drauge sake, kad nupirko toki sausta ne tiesu, o kreiva, nes vaikai tiesiai nenulaiko sauksto tokio amziaus tai jos mazius greit ismoko pats valgyt, nes patogu buvo...siaip patariu nebijot palikt vaiko vieno su saukstu ir maistu nes taip greiciau ismoksta smile.gif cia is patirties sakau ax.gif
Atsakyti
mano sunui 2.2m dabar jis tik pradeda valgyti su saukstu, koki jogurta, kosyte, aisku dar iki sriubu mums toli, o su sakute jis jau valge nuo 1.3m jam patinka smeigti ir kazka pagauti biggrin.gif
Atsakyti
Mums tiek pat kaip ir JDA mirksiukas.gif , jogurta, varskyte, tyrele is indelio su sauksteliu valgo jau labai senai pats... o visa kita del tvarkos namuose dar tenka sumaitinti. Tiesa, siaudeliu gerti irgi moka, ir dar visai netiketai ismoko pats is bonkes atsigerti... (jeigu ji nepilna).
Atsakyti
Aš manau, kad atėjus laikui ims ir atims mažylis šaukštą iš mamos. Mums buvo periodas, kai valgydavome su dviem šaukštais - vienas pas mane, kitas pas mažąją, o po to ir kitą atėmė, valgė TIK pati, iš mano siūlomo šaukšto "neskanu" pasidarė. Pasiterlino, pasiterlino ir išmoko. Kažkaip savaime mums viskas gavosi.
Atsakyti
sveikos as manau kad kiekvienas vaikas nusprendzia kada jam pradeti savarankiskai tai daryti tongue.gif
Atsakyti
maniske irgi valgo tik pati, nors avariju visokiu dar buna biggrin.gif ypac su sriuba bigsmile.gif bet kad ir kaip jai nesisektu, man padeti neleidzia, rekia PATI, ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškiui jau 1,7m, bet aš nedrįstu palikti jo vieno su šaukštu schmoll.gif visas bliūdelis su koše būtų užsidėtas ant galvos ar ištėkštas į kitą kambario galą... kiek to, dar pamaitinsiu, paskui gi nebeleis kai norėsiu biggrin.gif
Iš tikrųjų, manau, kiekvienam skirtingai. Pvz. vyresnėlė nuo kokių 1,3m valgė pati ir nė lašiuko neišpildavo, o jei išpildavo puldavo valyt doh.gif Ir dabar lygiai taip pat. Iš jaunėlio - gyvenime to nesulauksiu cool.gif
Atsakyti