[quote=Thea!,2012 05 14, 13:06]
Mes kaip čia pasakius, važiuojam per Austriją,Slovėniją, per visą Kroatiją, tada Albanija,Juodkalniją apvažiuosim, tada šiek tiek Graikijos, į Bulgariją prie jūros juodos, tada per Rumuniją, Vengriją namo
Pas mane panasiai buvo: tik be Slovenijos ir Austrijos.
Austrijoje irgi vinjetes...baudos oi tukstancius siekia. nepamirskite isigyti
Pas mus ir mintyse buvo Rumunija, Bulgarija...bet geriau siek tiek daugiau Graikijos palandzioti.
Mes rugsejo pradzioje, kada bus silta jura ir dauuug vaisiu
oi kaip fainai, bus is ko paciu naujausiu ziniu semtis apie Graikus
Kiek laiko planuojates keliauti ?
Apie Austriją tai be abejo, kai daug kelio tai ir jokių minčių nekyla apie taupymą
Graikija tai tikrai nerealu,mano svajonių šalis norėtųsi ją ir artimiau pažinti ir išvažinėti visus kampelius, bet paliksiu kitam kartui šiam kartui ir taip nemažai jau užsibrėžiau
dėl vaisių tai tikrai pavydžiu bet giliai širdy tikiuosi,kad ir mano laiku bus jau kasnors sunokę rugsėjis baisiai toli, o važiuoti tai labai norisi,ir kuo greičiau
planuojam į tris savaites sutilpti o kiek jūs? Graikiją iki pat Atėnų griebsit?
QUOTE(Thea! @ 2012 05 14, 14:00)
planuojam į tris savaites sutilpti o kiek jūs? Graikiją iki pat Atėnų griebsit?
Oi kaip jums gerai. Mes maksimaliai turime 2 savaites Na bet stengsimes kaip imanoma viska isnaudoti. kazkur buvau idejusi savo marsruta Graikijos, reikia paieskoti: keliausime iki Atenu, lankysime visa pietine dali.
Manau mums reikia kraustytis i kita tema ,arba kalbeti tik apie Slovenija, o tai isvarys mumis is cia
Jooo kraustomės į kelionių automobiliu temą
QUOTE(almaklp @ 2012 05 07, 19:33)
Tikejausi, kad Bled ezere galima maudytis - deja...nieko panasaus. I sala neplaukeme - nes buvo liutys.
Bled ezere yra kur maudytis ka mes ir dareme ten yra fainas papludimys
priesais is karto sala su baznycia
o slovenija tikrai labai grazi salis
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2012 05 07, 16:41)
Sveiki,
gal kas Bledo ežere plaukėt į salelę ir pamenat kiek tas plaukimas kainavo?
gal kas Bledo ežere plaukėt į salelę ir pamenat kiek tas plaukimas kainavo?
nuomavom valtele ir patys yremes tai valandai 10 eu ir tos valandos bent jau mums per akis uzteko saloje pasibuti
Bled tvirtove
atplaukus i sala - laiptai i baznycia
vaizdas is Bled tvirtoves
[quote=NPFM,2012 05 22, 18:50]
na dabar sueme pyktis
mazdaug kurioje vietoje ? nes kiek nuo krantu zvelgeme - visur gilu gilu. Apvaziavome net visa ezera ir ne vienos vietos maudynems neradome, nes visur buvo gilu. Net smeliuko niekur neradome...na nebent toje vietoje, kurioje pora simtu metru kelias nutolo nuo ezero.
Reikes kartoti kelione dar karteli, nes Bledas mane tiesiog uzbure.
na dabar sueme pyktis
mazdaug kurioje vietoje ? nes kiek nuo krantu zvelgeme - visur gilu gilu. Apvaziavome net visa ezera ir ne vienos vietos maudynems neradome, nes visur buvo gilu. Net smeliuko niekur neradome...na nebent toje vietoje, kurioje pora simtu metru kelias nutolo nuo ezero.
gal dar daugiau nuotraukų galima???? Taip gražu....................net seilė tysta........
Bohinji is virsaus
[quote=almaklp,2012 05 22, 21:21]
na dabar sueme pyktis
[/quote]
gal tas papludimys neseniai irengtas jis randasi tiesiai priesais Bled miesteli kitam ezero krante, o per viduri yra sala dar ten yra nedidelis kemperiu kempingas irengtas. Ir nemazai buvo seimu su mazais vaikais kurie teskenosi ten sau vandenyje nu tikrai ten krantas negilus
mane is vis Slovenija uzbure kitose salyse buvo smagu, grazu ir faina bet Slovenija tai kazkas nerealaus - labai jauki ir smagi salis zadu vaziuoti vel
Papildyta:
[quote=RP30,2012 05 23, 14:19]gal dar daugiau nuotraukų galima???? Taip gražu....................net seilė tysta........
[/quote]
man smagu, kad kazkam patinka
Papildyta:
gražioji smaragdinė Soča upė
Papildyta:
Kanin virsukalne i kuria keliates 6 km ilgio keltuvu
beje keliu vinjetes mes nepirkome - visur vazinejome nemokamais vietiniais smagiais kalnu keliukais per grazius slenius ir simpatiskus kaimukus
Papildyta:
[quote=almaklp,2012 05 22, 21:21]
na dabar sueme pyktis
[/quote]
gal tas papludimys neseniai irengtas jis randasi tiesiai priesais Bled miesteli kitam ezero krante, o per viduri yra sala dar ten yra nedidelis kemperiu kempingas irengtas. Ir nemazai buvo seimu su mazais vaikais kurie teskenosi ten sau vandenyje nu tikrai ten krantas negilus
mane is vis Slovenija uzbure kitose salyse buvo smagu, grazu ir faina bet Slovenija tai kazkas nerealaus - labai jauki ir smagi salis zadu vaziuoti vel
Papildyta:
[quote=RP30,2012 05 23, 14:19]gal dar daugiau nuotraukų galima???? Taip gražu....................net seilė tysta........
[/quote]
man smagu, kad kazkam patinka
Papildyta:
gražioji smaragdinė Soča upė
Papildyta:
Kanin virsukalne i kuria keliates 6 km ilgio keltuvu
beje keliu vinjetes mes nepirkome - visur vazinejome nemokamais vietiniais smagiais kalnu keliukais per grazius slenius ir simpatiskus kaimukus
Papildyta:
Papildyta:
[/quote]
mes šiemet žadam iki Slovėnijos nulėkti,tad man visa tai labai įdomu . Gal galit plačiau, kokios kainos,kur nakvojote, kiek iš viso kainavo kelionė, kokia kalba bendravote, kokiu maršrutu važiavote, gal net galėtumėte juo pasidalinti į až ??be to labai nuotraukos gražios:)))
[quote=RP30,2012 05 23, 20:38]
Papildyta:
[/quote]
mes šiemet žadam iki Slovėnijos nulėkti,tad man visa tai labai įdomu . Gal galit plačiau, kokios kainos,kur nakvojote, kiek iš viso kainavo kelionė, kokia kalba bendravote, kokiu maršrutu važiavote, gal net galėtumėte juo pasidalinti į až ??be to labai nuotraukos gražios:)))
[/quote]
va cia gyvenome pensione prie pat Bohinji ezero ir ten pat bus lankstinukai su lankomomis vietomis ir ne per toliausiai yra turizmo informacijos centras netgi 2
http://www.booking.c...ar_month=2012-8
o cia viesbutukas Slovenijos pajuri
http://www.booking.c...S4831670738;ws=
dali marsruto emiau is cia http://www.eura.lt/l.../slovenija.html
o visa kita http://www.slovenia.info/
ir dar papildomai per googla visokius kelioniu forumus
Slovenijoje laisvai susikalbesite angliskai, italiskai ir kartais vokiskai slovenai nuo jauno iki seno kalba angliskai
Papildyta:
[quote=abiga,2012 05 23, 20:56]Oho, koks grožis - kažkuo primena Kroatiją, tik žymiai daugiau žalumos Tikiuosi, pavyks jau šiemet tuos vaizdus pamatyti.
Gal kuri pasakys, kaip Slovėnijoj maisto kainos, ar žymiai didesnės nei Lt?
[/quote]
maisto kainos bent jau pernai vasara buvo tik siek tiek didesnes nei LT - labai zymaus skirtumo nepajutome o kavinese tai kaip vokietijoj pvz spagetti karbonara porcija apie 6-7 eu
mums dviems kelione su viskuom ir netaupant kainavo 7000 lt bet mes dar siek tiek Austrijoj pasimalem
Papildyta:
[quote=oddity,2012 05 23, 20:47]Fantastika. Kuo toliau, tuo man į Slovėniją labiau norisi... Ir nuoširdžiai maniau, kad Soča upė, kurios foto netrūksta google earth'e, fotoshop'u nudažyta Netikėjau, kad ši spalva tikra ir natūrali - tikrai sužavėta
[/quote]
o spalvos ten spalvos vien tik del to nesinorejo is ten isvaziuoti
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
va cia gyvenome pensione prie pat Bohinji ezero ir ten pat bus lankstinukai su lankomomis vietomis ir ne per toliausiai yra turizmo informacijos centras netgi 2
http://www.booking.c...ar_month=2012-8
o cia viesbutukas Slovenijos pajuri
http://www.booking.c...S4831670738;ws=
dali marsruto emiau is cia http://www.eura.lt/l.../slovenija.html
o visa kita http://www.slovenia.info/
ir dar papildomai per googla visokius kelioniu forumus
Slovenijoje laisvai susikalbesite angliskai, italiskai ir kartais vokiskai slovenai nuo jauno iki seno kalba angliskai
Papildyta:
[quote=abiga,2012 05 23, 20:56]Oho, koks grožis - kažkuo primena Kroatiją, tik žymiai daugiau žalumos Tikiuosi, pavyks jau šiemet tuos vaizdus pamatyti.
Gal kuri pasakys, kaip Slovėnijoj maisto kainos, ar žymiai didesnės nei Lt?
[/quote]
maisto kainos bent jau pernai vasara buvo tik siek tiek didesnes nei LT - labai zymaus skirtumo nepajutome o kavinese tai kaip vokietijoj pvz spagetti karbonara porcija apie 6-7 eu
mums dviems kelione su viskuom ir netaupant kainavo 7000 lt bet mes dar siek tiek Austrijoj pasimalem
Papildyta:
[quote=oddity,2012 05 23, 20:47]Fantastika. Kuo toliau, tuo man į Slovėniją labiau norisi... Ir nuoširdžiai maniau, kad Soča upė, kurios foto netrūksta google earth'e, fotoshop'u nudažyta Netikėjau, kad ši spalva tikra ir natūrali - tikrai sužavėta
[/quote]
o spalvos ten spalvos vien tik del to nesinorejo is ten isvaziuoti