neradau kas yra skyrelio "mamos kompiuteris" moderatorė, tad prašau čia. Reikia, kad ištrintumėte temos " Torrent pakvietimai, Dalijames pakvietimais" mano rašytą nr.68 žinutę
Kas gali redaguoti zinutes ir nepasirasyti, kad redagavo? Zinau, kad moderatores pasiraso. Kazkas slaptai pratryne dali mano atsakymo kartu su asmens, kuri citavau, zinute.
Temoje turiu paskelbus ir italpinus daug parduodamu rubeliu. Nuotraukos keltos per www.fotki.com, nemazai is ju jau parduota. kaip man tuos parduotus rubelius istrinti is tos temos?
Čia ne čia, o tame albume kažkas su trinamų foto kopijų ar pan. išsaugojimais...neesmė. Tada lieka kreiptis į moderatorę, jei labai tie vaizdai trukdo. Bet negi taip trins žmogus visas po vieną...o kažkur albume tos foto, prisiminus ne jūsų atvejį (į jūsų nesigilinau, nežinau kurios ištrintos ir matos), tos foto vis tiek lieka ir kybo internete.
Čia ne čia, o tame albume kažkas su trinamų foto kopijų ar pan. išsaugojimais...neesmė. Tada lieka kreiptis į moderatorę, jei labai tie vaizdai trukdo. Bet negi taip trins žmogus visas po vieną...o kažkur albume tos foto, prisiminus ne jūsų atvejį (į jūsų nesigilinau, nežinau kurios ištrintos ir matos), tos foto vis tiek lieka ir kybo internete.