QUOTE({Boruzele} @ 2011 10 12, 10:26)
Kaip istrinti paskelbta tema?
Šioje temoje ne kartą rašyta, kad reikia prašyt skyrelio moderatorės.
Bet kad jau čia parašėt, tai sutvarkiau
Beje, analogiška tema jau yra.
laba,
Noriu pakeisti nuotraukas i kitas, ar taip imanoma?
kori moderatore tvarko fotografijos pradziamoksli?
aciu
Noriu pakeisti nuotraukas i kitas, ar taip imanoma?
kori moderatore tvarko fotografijos pradziamoksli?
aciu
Sveiki, paprasiau 3moderatoriu, kad istrintu tam tikras mano zinutes, bet nuo vakar zinutes nera istrintos , tiesa viena is siu moderatoriu nebuvo prisijungus... ar as gal nemoku prasyt ?
QUOTE(hollie @ 2011 10 12, 19:52)
nuo vakar zinutes nera istrintos , tiesa viena is siu moderatoriu nebuvo prisijungus... ar as gal nemoku prasyt ?
Sakyčiau, dar per anksti skųstis Galbūt moderatorės, nors ir buvo prisijungusios, bet trumpam, o gal svarbesnių reikalų buvo.
Be to, jei žinutės ne iš Skelbimų lentos, tai jas dar ir atidžiai peržiūrėti reikia.
P.S. iš kokių skyrelių norit trint?
QUOTE(Borzika @ 2011 10 13, 07:26)
Sakyčiau, dar per anksti skųstis Galbūt moderatorės, nors ir buvo prisijungusios, bet trumpam, o gal svarbesnių reikalų buvo.
Be to, jei žinutės ne iš Skelbimų lentos, tai jas dar ir atidžiai peržiūrėti reikia.
supratau, tai lauksiu toliau
taip, butent is skelbimu, nes istrinus nuotraukas is fotki.com vistiek jos nedingsta
QUOTE(hollie @ 2011 10 13, 09:18)
supratau, tai lauksiu toliau
taip, butent is skelbimu, nes istrinus nuotraukas is fotki.com vistiek jos nedingsta
Tai atsiųskit žinučių nuorodas man į až - ištrinsiu
QUOTE(JustMA @ 2011 11 02, 11:18)
Kaip?
Ištrinkit ją iš albumo arba prašykit skyrelio moderatorės, kad iš žinutės ištrintų.
Laba diena. Labai prašau ištrinkite mano žinutę, visai ne tenai ją nusiunčiau. http://www.supermama...?...26305&st=36
Prašau!
Prašau!
QUOTE(yamada @ 2011 11 03, 14:30)
Laba diena. Labai prašau ištrinkite mano žinutę, visai ne tenai ją nusiunčiau. http://www.supermama...?...26305&st=36
Prašau!
Prašau!
Ištrinta.