Dėkoju už atsakymą.
Man šiaip įdomu, tarkim įsižeidė boba gavus atsakymą į savo beviltiškai kvailą postą "tu esi durnė", paskundė begėdį, o jūs eidamos trinti įžeidėjo paskaitot tą pasisakymą, kuriam dedikuotas būna tas epitetas?
Mano manymu, tas durnas mintis irgi reiktų pašalinti... jos nervuoja ir demoralizuoja kitus skaitančius žmones.
Nesakau, gal ir per grubiai kartais, gal ir pernelyg pašaipiai, bet tarkim temoje "kur geriau: mieste ar kaime" nieko tokio nebuvo. Kaip ir "kuo vadovautis: širdimi ar protu"... Ten daugiau buvo filosofinė mintis, tik stilius, vėl, gal per grubus, bet kažko įžeidžiančio tame nepastebėjau...
Kita vertus, jei randate necenzūrinį žodį, tai jį ir ištrinkit, bet juk mintį galit palikti, su paaiškinimu, kad necenzūriniai žodžiai pašalinti. Bet, tiesą sakant, aš tokių išsireiškimu jūsų labiausiai trinamo niko kalboje nepastebėjau, gal aš ir visko neperskaitau, bet tai, ką paskaitau, ir po to randu, kad ištrinta- na, nežinau...
Žodžiu, sėkmės jums šiame nelengvame užsiėmime, kai žmonės tokie skirtingi ir taip skirtingai priima informaciją ir į ją reaguoja.