Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras geria

perskaiciau visa tema, tai baisu pasidare, kiek moteru kencia nuo tu isgamu alkoholiku... mano patirtis panasi kaip jusu visu, tevas gere visada kiek pamenu nuo vaikystes, oi baisu net prisiminti savo gyvenima verysad.gif Bet visgi viena diena mama ikalbejau kad reikia begti, palikti viska ir nesdintis is to beprotnamio! Bet juk nebuvo kur eiti, pinigu nebuvo ir pan. bet tuo metu atsitiko taip, kad gimines paskolino pinigeliu ir mes issikraustem.... Jetau, gyvenimas pasikeite, nusvito sviesiom spalvom, pamenu eidavau i naujus namus ir NEBIJOJAU, nes zinojau kad galesiu ramiai buti ir nakvoti... ir as sau prisiekiau, kad mano gyvenimas bus kitoks, tikrai ne kaip mamos. bet jau 2metai kaip gyvenu su draugu ir jau noriu begti is cia, nes tie jo gerimai mane nuvarys i kapus, man jau ligos pradejo kibti, apie emocine bukle net nekalbu, siaip as jau is prigimties esu labai jautri...
bet viskas, reikia spresti sita reikala ir ieskoti savo gyvenimo laimes!!!!
Atsakyti
QUOTE(drugellis @ 2006 04 26, 12:56)
Viskas mergaitės nebegaliu..Vakar išleidau vyrą į jo paties gimtadienį išpuošta ir viso ko priruošuos, o jis.. "užsikabino". Taip stengiausi puošiau, gaminau. Tarėmes kartu grišt namo jo jubiliejų pažymėt. O jis nekelė ragelio baliavojo kol norėjo. Nesvarbu, kad aš iš proto kraustaus. Svarbiausia buvom prieš 3 dienas viską apkalbėję, atseit jis jaučia ribą. Atseit jo klaidos GYVENIME nepasikartos. Nežinau ką toliau daryti. Nieko nenoriu, o užsakytas satiukas kavinej ir vėl jo jubiliejui. Niekur nenoriu eit. Juo labiau, kad nežinau kaip išvis toliau gyvent, ar išvis noriu su juo gyvent, o mes tik 7 men vedę. Kaip gyvent kai nėra pasitikėjimo. O iš jo pusės pagarbos man. Kaip planuot gyvenima toliau? Ateities nesimato. Ta pati baimė ir stresas - kas bus kai kitą kart užgers.. Aš jau pati daraus ligonis. Žinojau jo problemą, rizikavau tekėdama. Matyt "susmoviau".

ne tik o jau 7 metai ,tai labai daug.ir atmink zmones nesikeicia,kad ir ka sakytu.o jei dar vaikas atsiras netycia,ar tycia nesvarbu,patikek niekas nepasikeis ir kankinsies visa gyvenima
Atsakyti
na ištiesų dar nepragyvenus meteliu jau matyti tokius didelius vyrelio trukumus. Nenuostabu, as irgi maciau nuo pat pradziu kad maniškis gerti nemoka, tačiau maniau tai jaunyste - dabar matau, kad viskas užsikoduoja gyvenime nuo pat pradziu - žmogaus poelgiu nepakeisi, juos tik gali sušvelninti. Maniskis dabar labai stengiasi negerti ir man jau giriasi, kad jau menesi negere, o po to nebeistvere ir kaip kiaule prisilupo, tai čia taip išėjo....... na aš tik tik tiek galiu pasakyti, kad kai žmogus blogai elgiasi neblaivus, įskaudina, tuomet jis buna ir blaivus tau nemielas.
Atsakyti
mane patirtis panaši, tik tiek kad augau šeimoje kur nežinojau kas yra alkocholis, ir kaip sakant mama smegenų nepraplovė g.gif Jei būčiau turėjusi tokį geriantį tėvą net pažiūrėti į tokius vyrus negalėčiau.Deja man likimas šūdiną išbandymą atsiuntė. Kaip pasiskaitau atrodo mano vyras mažiau geria, bet kaip išgeria tai toks debilas pasidaro.O kaip jam pasakai negerk tai visai mane ignoruoja, nebežinau kaip besielgti, pavargau nuo visko g.gif iš kur rast jėgų išsiskirti a? doh.gif
Atsakyti
O jėgų reikia rast. Sakau jums atvirai, ilsiuosi dabar
Atsakyti
mane paprasčiausiai baugina rūpesčiai problemos, kurios mane užgrius išsiskyrus.Šiaip neturiu kam net pasiguosti, iš tėvų paguodos nesulauksiu jokios...taip kad liūdna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2007 06 29, 13:51)
mane paprasčiausiai baugina rūpesčiai problemos, kurios mane užgrius išsiskyrus.Šiaip neturiu kam net pasiguosti, iš tėvų paguodos nesulauksiu jokios...taip kad liūdna doh.gif

Vienos užgrius, kitos atkris. Guostis nėr kada, o ir reikalo jokio. Kaip tik gyvendama su pijoku daugiau guodiesi, o kai laisva, tai guostis nebėr kuo, gyvenimas naujom šviesom sušvinta thumbup.gif:

Mano diedas dar neprarado vilties mane susigrąžinti. Kartais kai paskabina ir pažeria krūvą prikaištų po burną besiveliančiu liežuviu, tai net gaila jo pasidaro. Mol, sugrįžk pas jį, tada jis mes gerti. O aš sakau, kad dabar jau sąlygas aš diktuoju - meti gerti, o tada tik kalbėsimės. Nors esu tikra - savo šansus jis jau pragėrė ir niekada jų nebesusigrąžins
Atsakyti
Šaunuolė tu Smurka, aš kitokia nei tu na kitokio charakterio, vakar dar kartą įsitikinau kad man su tuo žmogumi nepakeliui.Vos papreikaištavus kad namie jis nieko nedaro, išgirdau sakinį: "Išvis dink tu iš mano gyvenimo" doh.gif plus jis nieko neprašąs, kad aš daryčiau, tiesa jis nebuvo girtas tai sakydamas.Patikėkit užteko man tokių žodžių, su tuo žmogumi nematau jokios ateities, gyvenam tik dėl vaiko.
Bet problema daugiau manyje, kad nesu ryžtinga.Šiaip gaila vaiko be proto, na jis negeria kol kas tiek kad man maišytų, todėl kiekvienas gyvenam savo gyvenimą.
Atrodo nebėr normalių diedų ant šio svieto blink.gif
Atsakyti
Nepamiršk, kad dabar gyveni ne tik savo, bet ir vaikų gyvenimą. Ar nori sulaukti vieną dieną pareiškimo iš savo vaiko, kad vaikystę jam sugadinai? Aš sulauiau. Patikėk, jausmas nekoks blink.gif
Atsakyti
šiaip konfliktų nekeliam, todėl nemanau kad vaikas ką nors jaučia.Matau kaip jam gera su tėvu, todėl nenoriu to jausmo iš jo atimti.
Reiks ieškotis normalaus diedo, tada senąjį bus lengviau praspirti.
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2007 06 29, 14:51)

Idomus tavo nikas..ar suklysiu pasakiusi, jog ir tavo gyvenimas panasus i tos, kurios vardu pasivadinai? Tad jei taip, tai turetu ateiti svente ir i tavo kiema...ar as klystu? Kai man pasidaro taip sunku, jog pasidaro nebepakeliama , pasistengiu itikinti save, kad is po debesu visada nusvinta saule... juk nusvinta, ar ne taip? O tu ir vaivorysktes nusipelnei, tik reikia siek tiek padirbeti, apsivalyti, ir siek tiek nurimus pazvelgti i gyvenima kitu kampu.Nera zemeje zmogaus, kuris nenusipelne MEILES. Tik labai daznai atsitinka taip, kad zmogus nors ir nori buti mylimas, nesugeba priimti jau egzistuojancios meiles.Juk myleti kita yra menas, o myleti save - yra sugbejimas. Skaitydama tavo pasisakymus jauciau ir isgyvenau daug panasumu su savo situacijomis gyvenime.Smulkiai nerasysiu, per daug asmeniska, tik parasysiu vinea, kad kai emiau susitelkti daugiau i save vidujai, problemos kazkokiu budu eme ir sumazejo. Manau, jog tau susivokti savyje labai padetu Svijaso knygos.Ka bepaimsi pasiskaityti, rasi panasumu ir analogiju su savuoju gyvenimu, kas pades rasti savo pacios tiesas . Ir atmink -

IS PO DEBESU VISADA SVIECIA SAULE biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 07 05, 22:24)
Idomus tavo nikas..ar suklysiu pasakiusi, jog ir tavo gyvenimas panasus i tos, kurios vardu pasivadinai? Tad jei taip, tai turetu ateiti svente ir i tavo kiema...ar as klystu? Kai man pasidaro taip sunku, jog pasidaro nebepakeliama , pasistengiu itikinti save, kad is po debesu visada nusvinta saule... juk nusvinta, ar ne taip? O tu ir vaivorysktes nusipelnei, tik reikia siek tiek padirbeti, apsivalyti, ir siek tiek nurimus pazvelgti i gyvenima kitu kampu.Nera zemeje zmogaus, kuris nenusipelne MEILES. Tik labai daznai atsitinka taip, kad zmogus nors ir nori buti mylimas, nesugeba priimti jau egzistuojancios meiles.Juk myleti kita yra menas, o myleti save - yra sugbejimas. Skaitydama tavo pasisakymus jauciau ir isgyvenau daug panasumu su savo situacijomis gyvenime.Smulkiai nerasysiu, per daug asmeniska, tik parasysiu vinea, kad kai emiau susitelkti daugiau i save vidujai, problemos kazkokiu budu eme ir sumazejo. Manau, jog tau susivokti savyje labai padetu Svijaso knygos.Ka bepaimsi pasiskaityti, rasi panasumu ir analogiju su savuoju gyvenimu, kas pades rasti savo pacios tiesas . Ir atmink -

IS PO DEBESU VISADA SVIECIA SAULE  biggrin.gif

Dėkui Lingu tau už palaikymą, malonu kad yra žmonių suprantančių kaip aš jaučiuosi. Turėsiu omeny tavo patarimus, ir bandysiu susivokti savyje, tai man ypač svarbu.
Labai noriu kad šventė pagaliau ateitų ir į mano kiemą, nes manau nusipelnio to, na bent menkiausio pagerėjimo cool.gif
Atsakyti