Mes su vyru buvom megejai pro barus prabekti ,alaus pasiurbcioti ir net gana daznai sakyciau,bet kai gime vaikai baigesi visi baliai kartais nusiperka alaus buteli,na viena stikline isgerti skanu,bet daugiau tai fe...
QUOTE(VUL @ 2006 06 16, 15:55)
O kur dingo pati drugelis ? Gal jau apsisprendė dėl savo ateities ? Labai norisi sužinoti ar padėjo visi šie patarimai priimti sprendimą, ar vis dar blaškosi ?
Drugeli, tau skaudus ir nepriimtini patarimai yra todel, kad tu apie savo vyra kalbi is sirdies, o pasaliniai mato faltus ir zino sprendima. Visu pirma zodziais neaprasysi, kaip is tikro viskas vyksta seimoje ir tie patarimai lyg ir netinkami.
Taciau as tau siulau visu pirma myleti savo vyra, antra perskaityti neisizeidziant patarimus, nes yra sakoma "kitu klaidas mato, o savo ne", bet tai yra tikrai ir kartais gerai isiklausyti. O sprendimus turi priimti pati, juk tai tavo gyvenimas ir tik tavo. Nes nei vienos izeidziancios replikos as nepastebejau, tik kai liecia tave, tai ir skauda, o jei atveri sirdi, tai dar labiau.
Jei myli, esi gerbiama, mylima, jei tai tik viena problema, (kurios gal is tikro ir nera), tai pasistenk su ja tvarkytis. Alkoholika isgyditi galima tik tada, kai jis prieina liepto gala, praranda buta, darba, zmona, vaikus, tada tik susimasto, kad reikai keistis. Arba labai valdinga, manipuliuojanti zmona ji gali suvaldyti. Nuolaidi, mylinti, liejanti asaras tik kentes (tik idomu ar jam tai rupi?), na atnes jis geliu, ar pabus nuleides galva, na ir kas.
Man labai tinka pavizdys, kai mano vyras labai pamego kavineje su draugais krepsini ziureti, viena, tris, ir pan kartu, veliau reikejo atsvesti, ar nulietri asaras. Nervuojausi, pykau, scenas keliau, bet po to nuleisdavo ir kita karta issliukindavo vel. Bet kai as nuejau i mergvakari i kavine, gerai pasokdinta tyliai 4 ryto rakinau kaip jaunysteje duris, jo bambejimai man atrode tokie saldus. Galvojau ir kitiems patinku ir savas labai myli, nori, kad su juo visada buciau, ko dar betruksta? Ar as jauciaus tada kaip jis? Ne velnio, bambek tu kiek nori.
Mergos, bekit jus nuo tu "lakanciu", nebus jums laimes su jeis oi nebus.
Pati dar sapnuoju vaikystes kosmarus .Buvom intiligentu seima, vidutines pajamos, valstybines tarnautojei....o namie kas dejosi , tevas lake, dauzesi, skandalai.....visada sakiau, mano vyras gales but uz velnia baisesnis, kad tik negertu....aciu dievui taip ir yra...pati dar daugiau pagurksnoju nei jis per baliu .Problemos su nervais nesvetimos nei mano mamai, nei man.Viskas ateje is tu vaikystes prisiminimu....kokia ten vaikyste, baigesi viskas, kai jo lavona namie radau (man 24 metai buvo)...uzsiverte ne nuo ko kito, nuo snapso, sirdis nebeatlaike.Nu neduok dieve, kuriai is jusu tokio zmonos dalia
Pati dar sapnuoju vaikystes kosmarus .Buvom intiligentu seima, vidutines pajamos, valstybines tarnautojei....o namie kas dejosi , tevas lake, dauzesi, skandalai.....visada sakiau, mano vyras gales but uz velnia baisesnis, kad tik negertu....aciu dievui taip ir yra...pati dar daugiau pagurksnoju nei jis per baliu .Problemos su nervais nesvetimos nei mano mamai, nei man.Viskas ateje is tu vaikystes prisiminimu....kokia ten vaikyste, baigesi viskas, kai jo lavona namie radau (man 24 metai buvo)...uzsiverte ne nuo ko kito, nuo snapso, sirdis nebeatlaike.Nu neduok dieve, kuriai is jusu tokio zmonos dalia
QUOTE(dzeldze @ 2006 09 13, 18:31)
Mergos, bekit jus nuo tu "lakanciu", nebus jums laimes su jeis oi nebus.
O jei tavo dabar mylimas vyras pradetu gerti, ar tu tikrai ji mestum?
Na va kokia cia tema
Kaip gerai, kai galit savo vargais ir nelaimem pasidalinti, net geriau gyventi. Mano tetis ir geria, o pastaruoju metu ziauriai pradejo Jau mamai depresija ivare. Labai baisu, nezinau net kuo padeti ir gasdinom, kad isvesim koduoti ir siaip as pati nebendraudavau su juo (atseit streikas) visko buvo. Kas blogiausia, jog as isvaziavus gyventi jau i kita miesta, o jie liko abu. Tiksliau mama liko su gerianciu ir nervus edanciu teciu. Jis nei musasi, nei siaip ka bloga daro isskyrus geria, paskutini menesi be paliovos ir is darbo grizta sienomis. Visa ta zodzio prasme. Tai va rasau noredama gal kazkiek issipasakoti (nes tokiu dalyku niekam labai ir nesinori pasakoti), bet labai noreciau JUSU pagalbos, gal jus kartais zinot, kur galima butu isvesti ir uzkoduoti toki zmogu, arba gal zinot kokiu bobuciu - raganu, kur uzburia kazkoki maista, ar siaip kazkokius kerus taiko tokiems "ligoniams"gydyti. LABAI LAUKSIU ATSAKYMU.
Kaip gerai, kai galit savo vargais ir nelaimem pasidalinti, net geriau gyventi. Mano tetis ir geria, o pastaruoju metu ziauriai pradejo Jau mamai depresija ivare. Labai baisu, nezinau net kuo padeti ir gasdinom, kad isvesim koduoti ir siaip as pati nebendraudavau su juo (atseit streikas) visko buvo. Kas blogiausia, jog as isvaziavus gyventi jau i kita miesta, o jie liko abu. Tiksliau mama liko su gerianciu ir nervus edanciu teciu. Jis nei musasi, nei siaip ka bloga daro isskyrus geria, paskutini menesi be paliovos ir is darbo grizta sienomis. Visa ta zodzio prasme. Tai va rasau noredama gal kazkiek issipasakoti (nes tokiu dalyku niekam labai ir nesinori pasakoti), bet labai noreciau JUSU pagalbos, gal jus kartais zinot, kur galima butu isvesti ir uzkoduoti toki zmogu, arba gal zinot kokiu bobuciu - raganu, kur uzburia kazkoki maista, ar siaip kazkokius kerus taiko tokiems "ligoniams"gydyti. LABAI LAUKSIU ATSAKYMU.
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 09 14, 14:57)
O jei tavo dabar mylimas vyras pradetu gerti, ar tu tikrai ji mestum?
Net neabejoju, jis ir negerintis nera aukso gabalas...dar jeigu gert pradetu ...nematau as cia del ko aukotis, mano mocia aukojosi del vaiku, kas gavos???Vaiku nervai sugadinti, pati ligu pilna...ka, ar diedu aplink negerianciu nera, ar pacios gyvent savarankiskai negalit?Trauk juos devynios tokius, geriau jau tada vienai su vaikais.
Patarkit man
Aš nebežinau ką daryti. Nesenai išsikraustė su draugu gyventi atskirai, viskas buvo gražu ir t.t. Dar praėjo tik 2 mėn, bet aš pastebėjau kad jis išgerinėja. Kiekvieną dieną atsigeria bent du butelius alaus, o kokius tris kartus per mėnesi pareina girtas, net nepraneša prieš tai , kad kur nors eis Seniau, kol negyvenom kartu nelabai tai pastebėjau, nes retokai matydavomes. Tai jus man pasakykit ar čia jau alkoholizmas? Ar galima dar tokį žmogų pakeisti? Ar man jau bėgti kol dar nesusituokėm Tiesa, manimi jis rūpinasi, visada padaro ką pasakau, pinigų namo parneša, bet kaip bus toliau? Pasidalinkit savo patirtimi
Aš nebežinau ką daryti. Nesenai išsikraustė su draugu gyventi atskirai, viskas buvo gražu ir t.t. Dar praėjo tik 2 mėn, bet aš pastebėjau kad jis išgerinėja. Kiekvieną dieną atsigeria bent du butelius alaus, o kokius tris kartus per mėnesi pareina girtas, net nepraneša prieš tai , kad kur nors eis Seniau, kol negyvenom kartu nelabai tai pastebėjau, nes retokai matydavomes. Tai jus man pasakykit ar čia jau alkoholizmas? Ar galima dar tokį žmogų pakeisti? Ar man jau bėgti kol dar nesusituokėm Tiesa, manimi jis rūpinasi, visada padaro ką pasakau, pinigų namo parneša, bet kaip bus toliau? Pasidalinkit savo patirtimi
va tame ir bėda, kad aš nežinau kaip gali būti toliau, nes jam 21 kiek pastebėjau visi jo draugai taip geria, o kiti dar daugiau ir kiek mačiau tai jų draugės tai toleruoja, todėl aš jau nebesuprantu negi tai normalus dalykas Blogiausia, kad kaip sakoma meilė akla ir aš matau, kad jis galėtų rečiau gerti Ar dėl tokio gėrimo gali būti dar blogiau? Na, pati paklausiau ir pati žinau kad gali
Bet ar gali būti geriau? Visai pasiklydau
Papildyta:
Ar gali žmogus taip gerdamas nesmukti žemyn? Nebuvau susidūtus su tokiu atveju
Bet ar gali būti geriau? Visai pasiklydau
Papildyta:
Ar gali žmogus taip gerdamas nesmukti žemyn? Nebuvau susidūtus su tokiu atveju
Nelabai žinau ar tai jau alkoholikas ar kaip kitų pasakymu "visa tai yra normalu"
Papildyta:
Tai va aš irgi sau visada sakau, kad ne karo metas Bet kai būnu šalia jo ir matau kaip jis rūpinasi manimi ir dar gyvenime nebuvau sutikus žmogaus, kuris taip rūpintusi tai baisu pasidaro,kad bėgdama nuo vilko ant meškos neužšokčiau Nu bet tas gėrimas
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2006 10 17, 10:18)
Gali būti ir geriau. O gali ir nebūti. Šito mes nepajėgūs nuspėti. Užtat prieš galvodama susieti gyvenimą su juo, žiūrėk, kaip yra dabar ir tave ta situacija tenkina. Jei netenkina... nu bliamba, gi ne karo metas
Tai va aš irgi sau visada sakau, kad ne karo metas Bet kai būnu šalia jo ir matau kaip jis rūpinasi manimi ir dar gyvenime nebuvau sutikus žmogaus, kuris taip rūpintusi tai baisu pasidaro,kad bėgdama nuo vilko ant meškos neužšokčiau Nu bet tas gėrimas