Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras geria

QUOTE(drugellis @ 2006 05 03, 07:46)

Privalai savo gyvenimą susitvarkyti taip, kad pačiai būtų gerai, o ne kitiems. Apie tai, ką žmonės pagalvos, turi mažiausiai mąstyti.

Ir jokiu būdu neplanuok dar vaiko. Artimiausius penekerius metus neplanuok, paklausyk tu manęs. Kad tu susiknisai gyvenimą, jau aišku, bet nesuknisinėk jo savo vaikui, jo pagailėk
Atsakyti
jei pasakysiu kodėl vaikų nenoriu, sakys kad juo nepasitikiu. Jei nepasitikiu, vadinasi nemyliu.. vadinasi nėr ko toliau iš vis gyvent. Juk nemesiu vyro, jei sužinosi, kad vyras serga vėžiu, čia tas pats.? bent jau kol dar kantrybės yra.
Atsakyti
O tu ne juo turi nepasitikėti, o savimi. Ar atlaikysi, ar susitvarkysi, ar galų gale užteks tau jėgų visą gyvenimą gyventi su ligoniu? Jei po penkerių metų pamatysi, kad galėsi pasitikėti ne tik juo, bet ir savimi, tada pirmyn.

O vėžiu sergančio ligonio laukia dvi išeitys: jis arba pasveiksta, arba iškeliauja anapus. Alkoholikas gi nepasveiksta NIEKADA. Jauti skirtumą?

Kita vertus, ilgą laiką pagėrę vyrai vieną dieną gali pradėti šokdinti visą šeimą. Gausi į nosį kokį kartą vien už tai, kad pasipainiojai ne vietoje, dar ir vaikui klius... Ką tada kaltinsi?

Aš tau tikrai patariu jei ne skirtis, tai bent neskubėti su vaikais. Paklausyk tu manęs.

Nors ne, be reikalo aš čia loju. Tu manęs vis tiek neklausysi ir pasielgsi taip, kaip tau atrodys geriausiai. Tik niekada nepamiršk, kad buvau tave įspėjusi. Smagu būtų pasidalint patirtimi po kokių penkerių metų.
Atsakyti
..jeigu aš kalbu iš savo varpinės, tai dar nereiškia, kad negirdžiu jūsų žodžių. Kabau ore. Noriu suvokt, kas laukia ateity. Kol kas nė vieno teigiamo pasisakymo..
Atsakyti
Aš tave puikiai suprantu. Kol kas tavo meilė yra stipresnė už suvokimą. Bet meilė neamžina, amžinas alkoholizmas sad.gif

Ir patikėk manimi, iš tų, kurie tiesiogiai susidūrė su šia problema (tėvai, kiti šeimos nariai gėrė, vyras srebia), tu nesulauksi nei vieno teigiamo pasisakymo. Tad ir nelauk. Jei apsispręsi likti su savo vyru, vadinasi, apsispręsi aukotis. O aukotis jau pradėjai... Ir toliau tik nuo tavęs priklausys, kiek ta auka truks.

Dar kartą kartoju. Nepalieku tau nei krislelio optimizmui sad.gif Labai gaila sad.gif
Atsakyti
Drugeli, matau tu labai myli savo vyrą ir tiesiog juo aklai tiki.Nekuklus tau klausimas, o tavo šeimoje buvo geriančių ? Nes yra tendencija, kad dukros renkasi vyrus panašius į savo tėvą..........Todėl būna daug tokių tikimybių, jei tėvas gėrė, o mama kentėjo, tą patį darys ir dukra, bet jei tėvas gėrė, o mama skyrėsi ir paliko tikimybė , kad dukra pasielgs panašiai. Taip , kad tikra tiesa yra senolių išmintyje, dažnai dukros eina mamos keliais, o sūnūs-tėvo.........Ir dar , o jo šeimoje , tai, tėvas gėrė tikriausiai ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taiptaip: 03 gegužės 2006 - 16:26
Netiesa Taip taip. nono.gif . Mano tėvas gėrė, mama kentėjo, o aš turiu vyrą abstinentą ir tuo didžiuojuos. thumbup.gif . O girtuoklių nekenčiu. gun_bandana.gif
Sako kiekvienam skirtas likimas, bet juk jį pakoreguoti galima, jeigu pats to nori.
O jei galvosi, kad man skirtas tas kryželis, tai ir neši visą gyvenimą. O JUK GALI JĮ NUMESTi ir būti laiminga. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(drugellis @ 2006 05 03, 20:13)
..jeigu aš kalbu iš savo varpinės, tai dar nereiškia, kad negirdžiu jūsų žodžių. Kabau ore. Noriu suvokt, kas laukia ateity. Kol kas nė vieno teigiamo pasisakymo..

nera jau taip viskas juoda su alkoholikais gali ir jie pasveikti,ir pasveiksta tik beabejo jie patys turi noreti g.gif o tau patarciau pirmiausia su juo issiaiskinti ko jis tikisi is jusu bendro gyvenimo ax.gif o del vaiku tai tikrai reiketu palaukti unsure.gif
Atsakyti
QWERTI, parrodyk tu man bent vieną pasveikusį alkoholiką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 05 03, 19:46)
Netiesa Taip taip.   nono.gif . Mano tėvas gėrė, mama kentėjo, o aš turiu vyrą abstinentą ir tuo didžiuojuos. thumbup.gif . O girtuoklių nekenčiu. gun_bandana.gif
Sako kiekvienam skirtas likimas, bet juk jį pakoreguoti galima, jeigu pats to nori.
O jei galvosi, kad man  skirtas tas kryželis, tai ir neši visą gyvenimą. O JUK GALI JĮ NUMESTi ir būti laiminga. clap.gif  clap.gif  clap.gif

Na aš netvirtinu, kad tai yra 100 proc., bet tikimybė., tendencija tokia.........čia ne mano asmeninė nuomonė, tai deja statistika ir kiti tyrimai rodo. Netgi mergaitės užaugę vaikų namuose, savo vaikus dažniau palieka irgi valstybei..........Be to yra ir išimčių .........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taiptaip: 04 gegužės 2006 - 08:25
QUOTE(QWERTI @ 2006 05 03, 22:52)
nera jau taip viskas juoda su alkoholikais gali ir jie pasveikti,ir pasveiksta tik beabejo jie patys turi noreti  g.gif o tau patarciau pirmiausia su juo issiaiskinti ko jis tikisi is jusu bendro gyvenimo ax.gif o del vaiku tai tikrai reiketu palaukti  unsure.gif

Teisingi žodžiai thumbup.gif
Manau, dar labai svarbu KĄ vadiname alkoholiku g.gif Yra visiškai priklausomi žmonės, yra linkę išgėrinėti, yra mėgstantys išgerti, bet jaučiantys saiką ir dar begalė įvairiausių- iš vienų jau nieko negalima tikėtis, o kiti išties gali pasikeisti 4u.gif Dar svarbu koks jo santykis su šeima ir kokia šeima- jei šeimos nariai negeria ir palaikys, esant reikalui, tai jau neblogai.
Mano asmeninė patirtis nekokia verysad.gif Vaikystė buvo sudėtinga- nuolatiniai skandalai namie tarp tėvų, man- padidėjęs jautrumas... doh.gif Vyras... turėjo draugų, su kuriais susitikti negalėjo atsisakyti doh.gif Be to- alus juk ne alkoholis blink.gif ... Kankinausi labai daug, nervų sistemai visai blogai sad.gif Bet rezultatas toks- jis negeria kiek daugiau nei pusnatrų metų, buvo vieną karta suklupęs- prieš metus, bet dabar ramu. Kartais šiek tiek išgeria (per šventes), bet saikingai thumbup.gif Pradžia buvo atsiskyrimas nuo VISŲ draugų, su kuriais išgėrinėdavo. Dabar jis pats sako, kad
-nebeturėtų apie ką su jais bendrauti,
-žino, kuo tas bendravimas pasibaitų,
-po susitikimo su vienu pasakė: "tu pažiūrėk kaip aš dabar atrodau ir kaip jis atrodo. Man jo gaila..."
Aš nežinau kiek laiko mes dar taip gyvensim, tikiuosi, kad ilgai ax.gif Jis pats dabar džiaugiasi, kad gyvenimas pasikeitė, pomėgiai kiti ir t.t., bet aš pati jau viską vertinu kitaip... Prireiks dar labai daug laiko tokio ramaus gyvenimo, kad aš pati atsigaučiau ir žinau, kad jei jis palūš, mūsų keliai iškart išsiskirs.
Dabar jau nesigailiu to gyvenimo, bet antrą kartą atsidūrusi tokioje situacijoje dingčiau po pirmo užgėrimo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 06 gegužės 2006 - 22:11
Žinot, kuo alkoholikas skiriasi nuo pijoko?
Pijokas yra tas, kuris jei nori gerai, jei nenori negeria.
Alkoholikas yra tas, kuris jei nori geria, bet kai nenori - vis tiek geria tongue.gif

Atsakyti