sveikos merginos, maniskis taip pat megsta ta bruda vartoti ir vartoja nuolatos, tai yra isgeria beveik kasdien apie 8 skardines alaus ir beveik kiekviena savaitgali prie to alaus dar degtines paima. Ir siandien islekes pas draugus , vadinasi neaisku ar grizes i duris pataikys. Baisiai nervina jo sita yda, bande koduotis bet nepadejo. Siaip isgeres jis ramus ir glaustos kaip katinas kad tik nepykciau, bet ta alaus smarve Nemanau kad jis pasikeis bet ir skirtis nesinori, juk vaikas ji dievina, o ir mane jis myli ir lepina. Lyg ir sutariam normaliai ir nieko netruksta tik kad nebegertu, o kaip tai pasiekt ?
Mes ir kaime gyvename.Man taip pat nera lengva.Galime viena kitas padrasinti imtis kokiu drastisku veiksmu,kad ir internetu palaikydami pokalbius.Jei kas nori,prasom!mano skype Nerilin:)
Turejau ir as tokia problema, draugas gere nezmoniskai, jau galejau nujaust, kada vel prades gert, tikejausi,kad nustos, bet nuolat atsirasdavo "vel",gerdavo su draugais, gerdavo vienas pasislepes, supratau viena, ka as bedaryciau, vistiek ateidavo tas jo momentas, galedavome isvaziuoti atostogauti, o jis vietoj planuoto romantisko vakaro, prisisiurbdavo tiek, kad neimanoma buvo su juo net bendraut, butu mano poziuris i tai jei kitoks, butu viskas paprasciau, jei buciau jo gertuviu drauge, taciau, pati neturiu tokio iprocio...Kiek banziau sneket, nieko nepadejo, bandziau prikalbinti imtis kazkokiu priemoniu, kad nustotu gert - nieko nepadejo, ir visad atsirasdavo priezastis, del ko jis geria, jau kai nebudavo prie ko prikibt, pasiteisinimas buvo "genai", ale, tevas gerdavo, tai ir jis ta pati daro...Supratau viena, kad be rimtos pagalbos - nenustos, ir tos pagalbos turetu pats noreti....Man labai gaila,kad yra zmoniu, kurie nesupranta,kad nesaikingas vartojimas,nera gerai.
esi visiskai teisi ,kad jis pats turi noreti as jau nepamenu kiek laiko turejo praeiti kol maniskis susiprato jog turi problema. Daug ka daro aplinka kurioje zmogus gyvena pavyzdziui pas mus dauguma saiposi 'koks gi tu vyras jei negeri sedi po moters padu '.Vyrus tokie pasisaipymai veikia. Dabar maniskis negeria ,kaip ir rasiau uzsikodaves , bet is aplinkiniu supratimo nedaug.
QUOTE(sukutis01 @ 2011 08 09, 14:13)
esi visiskai teisi ,kad jis pats turi noreti as jau nepamenu kiek laiko turejo praeiti kol maniskis susiprato jog turi problema. Daug ka daro aplinka kurioje zmogus gyvena pavyzdziui pas mus dauguma saiposi 'koks gi tu vyras jei negeri sedi po moters padu '.Vyrus tokie pasisaipymai veikia. Dabar maniskis negeria ,kaip ir rasiau uzsikodaves , bet is aplinkiniu supratimo nedaug.
parasyk kaip toliau jam sekasi..
galvoju ikr as ji kodoti, bet reikia kad ir pats noretu o jis to nlb nori.. jam ir taip lb gerai.
.pas ji ir draugai visi tik isgerti, ir dar visokiu sudu pavartoti.
maniskis irgi geria .. kiekviena diena alu njuo kelkiu skardiniuu iki keliolikos gali, ikr kas antra , trecia diena dar stipresnius gerimus ,turime maza vaika .nesusituoke visa laime .. dbr man gerai kad jis dyrba uzsieny, tai matau gan retai..atvaziuoja kkeliom savaitem ikr po savaites jau trokstu kad isvaziuotu.. nes tie gerimai jo uzknisa .. ir sesuo ir mama jo bando padeti gedina kad negertu bet jam dzin ,..,
gerai , kad nors neagresyvus kai isgeres .. bet kas is to.. uz keletos men tureciau vykti pas ji i uzsieny .. bet nzn ka bedaryti.. nebejauciu jam meiles jokios, tiesiog gyvennu su juo del vaiko,. dbr glaudziuosi pas tevus , bet ilgai cia neprigyvensiu.
nzn ne ka daryti..tapau pikta nervuota , pavargusi..
Pradėsiu nuo to, kad užaugau šeimoje, kur tėvas stipriai gėrė. Kai tekėjau, pirmiausia žinoma, buvau įsimylėjusi iki ausų . Bet dar man svarbu buvo ir tai, kad vyras negėrė. Bėgo laimingi metai,(susituokę jau penkiolika metų) jis tikrai nuostabus vyras- labai myli vaikus, rūpinasi buitimi, ir man pakankamai dėmesingas bet....Nebegaliu pasidžiaugti tuo, kad jis negeria. Jei anksčiau užtekdavo poros taurių, tai dabar sunkiai išvilioju nuo stalo,kol ant jo yra butelis. Jau pora metų, kai vakarėliuose prisigeria. Darbiniai vakarėliai dažnėja, ir paskutiniu metu vyksta maždaug kartą per mėn. Iš jų grįžta paryčiais ir girtas. Manęs į tokias šventes dažniausiai nesiveda, nors šiuo metu ir negalėčiau ten eiti, nes auginu mažiukę. Kol jo sulaukiu negaliu užmigti, kūnas dreba, širdis "makaluojasi" , ausyse spengia it t.t. Manau, kad dauguma iš jūsų tą žinot. Agresyvus nebūna, kai išsiblaivo neriasi iš kailio, kad man įtikti, bet man atrodo, kad susprogsiu iš baimės , nerimo, pykčio ir nusivylimo. Kai susipykstam (dėl gėrimo žinoma) , sako, kad elgčiausi kaip suaugusi, ir atskirčiau, kur jis , o kur mano tėvas, o aš jau nebepajėgiu pasidžiaugti tuo, kad jis man geras, bet matau tik faktą, kad grįžo ne laiku ir neblaivus.Būkit geros, mergaitės, patarkit , ar aš čia beprotė, kuri turi per gerai, ir nežino ko dar norėti, ar mano nerimas turi pagrindą. Kaip jūs susitvarkot su nerimu ir laukimu.
QUOTE(zmingi @ 2011 11 04, 18:20)
Kol jo sulaukiu negaliu užmigti, kūnas dreba, širdis "makaluojasi" , ausyse spengia it t.t. Manau, kad dauguma iš jūsų tą žinot. Agresyvus nebūna, kai išsiblaivo neriasi iš kailio, kad man įtikti, bet man atrodo, kad susprogsiu iš baimės , nerimo, pykčio ir nusivylimo. Kai susipykstam (dėl gėrimo žinoma) , sako, kad elgčiausi kaip suaugusi, ir atskirčiau, kur jis , o kur mano tėvas, o aš jau nebepajėgiu pasidžiaugti tuo, kad jis man geras, bet matau tik faktą, kad grįžo ne laiku ir neblaivus.Būkit geros, mergaitės, patarkit , ar aš čia beprotė, kuri turi per gerai, ir nežino ko dar norėti, ar mano nerimas turi pagrindą. Kaip jūs susitvarkot su nerimu ir laukimu.
Lygiai taip pat jausdavausi,kol galų gale neįsisąmoninau jog mano vyras-tai ne mano tėvas. Būna ir dabar dar visko,bet kažkaip stengiuosi nukreipti mintis kitur.
QUOTE(zmingi @ 2011 11 05, 12:01)
Ačiū. Gera bent žinoti, kad nesu vienintelė, kuri "neatsirenka" . Na teks bandyti kažkaip kreipti mintis kitur.
Teko ir man kažkada visa tai išgyventi